Delocker
Obećava
- Poruka
- 95
Onda zavisi kada je on poslao,ja mislim da u 24h nakon pošiljke treba biti poslat paket...Ja sam mu uplatio u utorak i jos mi nista nije stiglo...
Stići će ti danas/sutra...
Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda zavisi kada je on poslao,ja mislim da u 24h nakon pošiljke treba biti poslat paket...Ja sam mu uplatio u utorak i jos mi nista nije stiglo...
Kakav Kumodrz, slicice se stampaju u Italiji. Polydor je samo distributer za Srbiju.
Pre ce biti da si ti pogresno zalepio jednu slicicu.
Aha ok...Kupio sam klincu na poklon,jurio me je za prošlo svetsko prvenstvo da mu kupim pa nisam uspeo,ali sad sam uspeo da mu nadjem.
Da li ima jos kutija na prodaju?Onda zavisi kada je on poslao,ja mislim da u 24h nakon pošiljke treba biti poslat paket...
Stići će ti danas/sutra...
Pozdrav
Ne verujem,ima Vlada dosta porudzbina jer se isplati uzeti kod njega pa svi uzimaju...Da li ima jos kutija na prodaju?
Kakav Kumodrz, slicice se stampaju u Italiji. Polydor je samo distributer za Srbiju.
Pre ce biti da si ti pogresno zalepio jednu slicicu.
...ali slicice se stampaju na kruznom putu, preko puta postinih magacina, odmah pored preduzeca Transport i Montaza. Polidor je samo dao fransizu. Pa ne mislis valjda da ih stampaju u Italiji pa ih transportuju u Srbiju. Ko bi normalan to radio, kad je ovako 5 puta jeftinije...
Da,imaš na YT snimak od onog što mu se zove kanal Football Cards and Stickers on ima otvaranje po 100 kesica i starter pack..Imaju i kutije po 100 kesica, ali izgleda nisu uvežene kod nas
Pogledajte prilog 325296 Pogledajte prilog 325297 Pogledajte prilog 325298 Pogledajte prilog 325299 Pogledajte prilog 325300 stigao svajcarac....kao prvo to je neki specijalni platinasti album sa isto takvim slicicama,nasi okviri su beli njihovi srebrniima nekih dodatnih stranica istorije i statistike i to je to
iskreno ni meni se ne svidja sivi okvir na slicicama,srebrne su identicne ali sam album je bas bas bas dobar.....nije ispao dobar na svetlu pa cu ga sutra po danu uslikati.....onaj tip sto je okacio na you tubu je isto svajcarsko izdanje ali crnih korica(sad kad sam dodatno pogledao vidim da se kod njega svetlost poigrala pa deluje da je crn a u stvari je srebrni),ovaj je srebrnih i zaista izgleda lepo.....cekam jos engleski pa da pocnem i ja da lepim,vidim neki su vec polepili sveUu kako je dobar blago se tebi,znam da je razlika u albumima i sličica...
Ove sličice imaju sivi okvir što mi se nesviđa baš,album je tvrd i dobar,ima još neke stranice koje su dobre...
Zanima me što nema na Srpskom tržištu da se kupi?Bio bi skuplji od ovog običnog ali šta je tu je![]()
update za virtual album:
ukupno nas je 17. jedan nije poslao skajp, a dvojica nisu prihvatila zahtev na skajpu. znaci jos 4 mesta za virtual ima u nase 2 grupe. ko hoce da sakuplja virtualni album neka mi posalje poruku za naslovom prijava za virtual i obavezno neka u poruci bude nik na skajpu.