FIFA 2010 South Africa (Panini)

Panini je dobar, a i jedini je ozbiljan na ovom trzistu. Po meni je najbolji bio album iz euro 1996 mislim da je bio merlinov. Igraci su bili u pokretu i statistika i grafika su bili besprekorni. Paninijev album ima ove glupe slicice gde se vidi samo glava, pa su neki u dresevima, neki u trenerkama, neki nasmejani drugi smoreni treci zevaju levo a cetvrti desno. Neki timovi imaju namestenu pozadinu dok se drugi nisu ni slikali nego su ih zoomirali sa utakmica dok stoje u lineup-u pred pocetak meca. Zato vise volim kad su igraci u pokretu i svi su u svojim dresevima od glave do pete i bez vestackih ili smorenih faca. Bilo kako bilo, Panini je oficijalni album i po kvalitetu nije los, samo steta sto se Merlin nije izborio za prava bio bi to mnogo bolji album.

Taj album iz 96 je stvarno bio vrhunski!

imam dosta duplikata
meni fale
5,33,37,64,73,124,138,159,181,337,377,428,467,504,512,531,540

Imam 124, 377, 428, 467, 512, 531 od duplikata...fali mi jos oko 140 slicica a imam oko 200 duplikata...ako si zainteresovan pa da se nadjemo negde za menjazu?...naprimer bg...naravno ako ti imas jos neke koje meni trebaju rado bi se menjao slicica za slicicu iako imas te moje + naravno ovih 6 ovde sto nemas :)...

email: radanov92@gmail.com

ja sam zalepio 90-ak zasad (s tim da se nadam da ce ih do kraja dana danas biti bar jos jedno 10-15 vise), inace zasad imam najvise Grka 5+ logo saveza, Alziraca 4+grupna, Nemaca 5 a Argentinaca, Danaca, Amerikanaca, Engleza i Spanaca po 4 zalepljene zasad.
Inace jedine 2 reprezrentacije od kojih zasad nemam ni jednu-jedinu zalepljenu slicicu su Japan i Juzna Koreja, e da ne znam samo gde ti izvuce tolike Brazilce ja zasad imam samo Maicon-a i to sam ga jos dobio u novinama pre neki dan.

Back