FIFA 2010 South Africa (Panini)

sta vam je bre ljudi,cemu tolika nervoza,lose sam formulisao poruku,koja inace nije upucena njemu,***,nista nisam citao,samo sam bacio poruku,nisam ni gledao poslednju stranicu,pa je ispalo kao da pitam njega!ne mogu da verujem sta vi odmah komentarisete,maja opusti se malo!sta sam toliko lose uradio!pozz

za novole
cilj spiska tvojih duplikata nije to da li ces mi dati isti broj slicica vec da ja mogu da precrtam brojeve koji mi odgovaraju da ih moji klinci ne traze od njihovih drugara vec da se menjaju za nesto drugo

ok, u pravu si....ali sam napisao u proslom postu da napises koje su ti potrebne (kao sto sam ja to uradio), pa cu ti reci sta imam (pretpostavljam da si otkucao potrebne slicice (tipa) u wordu, pa samo kopiras ovde na forum). znaci, lakse je da svi napisu sta ima je potrebno, i onda se javi neko ko ima pomenute slicice, nego da se pisu posebno i one sto fale i duplikati (po meni bespotrebno).

Pa, klasična forumaška nekultura. Meni kad treba neka informacija prelistam celu temu, pa tek ako ne nadjem odgovor, pitam. A nekima je teško da bace pogled na post iznad, a kamoli da isčitaju temu. Ima nas raznih.

isto i ja, i na ovu temu sam i dosao jer su mi bile potrebne slice za euro 2008, a pritom sam procitao i slicne teme (od prve do poslednje strane) na nekoliko foruma i tek kad nsiam nasao odgvor, pitao sam na ovom forumu (zato sto sam vec bio registrovan).

krenuh i ja u sakupljanje.
Inace album je odlican, e sad jedino mozda sam prizeljkivao da ce slicice biti malo vece i da ce na slicicama biti cela figura igraca a ne samo glava , secam se da je tako bilo za SP 94-e (mada cini mi se da taj album nije bio Panini vec domace proizvodnje)
Posebno mi se svidjaju fore kao sto su one srebrne slicice amblena fudbalskih saveza, slicica trofeja, lopta, maskota.....itd, zaista onako bogat album.

Inace za ovih par dana polepio sam 70-80 komada i zasad samo 5 duplikata od kojih sam 1 dobio u novinama , a tih 5 su : 168 176 222 285 539.
Inace rekao bi da su bas skrti na amblenima, logoima i ostalim "zlatnim" slicicama, zasad sam izvukao samo amblen fudbalskog saveza Grcke.
Inace ne znam sta je sa tim Grcima ulecu mi ko nenormalni, evo imam ih vec 6-7 komada zalepljenih + 2 duplikata.
E da Brazilci mi slabo ulecu, zasad samo Maicon (koga sam dobio u novinama)

E da i vas stvarno neke ne kapiram ovde, koji ste sakupili 500 slicica za 2 dana.
Mislim u cemu je fora kupiti odmah kutiju i to polepiti, mislim to se skuplja bar jedno mesec ili dva.

krenuh i ja u sakupljanje.
Inace album je odlican, e sad jedino mozda sam prizeljkivao da ce slicice biti malo vece i da ce na slicicama biti cela figura igraca a ne samo glava , secam se da je tako bilo za SP 94-e (mada cini mi se da taj album nije bio Panini vec domace proizvodnje)
Posebno mi se svidjaju fore kao sto su one srebrne slicice amblena fudbalskih saveza, slicica trofeja, lopta, maskota.....itd, zaista onako bogat album.

Inace za ovih par dana polepio sam 70-80 komada i zasad samo 5 duplikata od kojih sam 1 dobio u novinama , a tih 5 su : 168 176 222 285 539.
Inace rekao bi da su bas skrti na amblenima, logoima i ostalim "zlatnim" slicicama, zasad sam izvukao samo amblen fudbalskog saveza Grcke.
Inace ne znam sta je sa tim Grcima ulecu mi ko nenormalni, evo imam ih vec 6-7 komada zalepljenih + 2 duplikata.
E da Brazilci mi slabo ulecu, zasad samo Maicon (koga sam dobio u novinama)

E da i vas stvarno neke ne kapiram ovde, koji ste sakupili 500 slicica za 2 dana.
Mislim u cemu je fora kupiti odmah kutiju i to polepiti, mislim to se skuplja bar jedno mesec ili dva.

tacno! ja sam zalepio isto oko 70, imam 2 duplikata, 191 i 583...:)

ja sam zalepio oko 120-130 i ja volim da skupljam po 10 15 slicica dnevno (naravno prvi dan je izuzetak) mada ja sam imao srece sa tim grbovima imam nas od australije gane nemacke (svi iz jedne grupe :) ) argentine novog zelenda japana koreje engleske i kameruna dobio sam i slicicu 000 i zakumija najvise engleza imam cak deset slicica grupna im je ocajna nije kao svi zajedno i vide se tela nego kompijuterski spojene sve glave sa slicica pojedinacnih i poredjane jedna do druge a najmanje nas samo grb i Ivanovica e da ovo su mi duplikati 65,94,103,112,121,156,157,169,194,224,270,290,290,325,371,399,403,412,528,636

Poslednja izmena:
:klap::klap::klap::klap::klap:

ja skupio album :bye:... danas u 17 : 00 idem kod cesme da preuzmem zadnje 4 koje fale

od duplikata polepio pola drugog i njega cu polako skupljati do SP , imam 2 meseca :)

CESTITAM!
kao prvom koji si popunio album sa ovog foruma

BRAVO!!!!!!!!!!

Ako imas duplikate javi se
moji duplikati na post 548/ 22 strana, pa izaberi

javiti se na email: darko.d.bajic@gmail.com

Poslednja izmena:
Panini je dobar, a i jedini je ozbiljan na ovom trzistu. Po meni je najbolji bio album iz euro 1996 mislim da je bio merlinov. Igraci su bili u pokretu i statistika i grafika su bili besprekorni. Paninijev album ima ove glupe slicice gde se vidi samo glava, pa su neki u dresevima, neki u trenerkama, neki nasmejani drugi smoreni treci zevaju levo a cetvrti desno. Neki timovi imaju namestenu pozadinu dok se drugi nisu ni slikali nego su ih zoomirali sa utakmica dok stoje u lineup-u pred pocetak meca. Zato vise volim kad su igraci u pokretu i svi su u svojim dresevima od glave do pete i bez vestackih ili smorenih faca. Bilo kako bilo, Panini je oficijalni album i po kvalitetu nije los, samo steta sto se Merlin nije izborio za prava bio bi to mnogo bolji album.

Panini je dobar, a i jedini je ozbiljan na ovom trzistu. Po meni je najbolji bio album iz euro 1996 mislim da je bio merlinov. Igraci su bili u pokretu i statistika i grafika su bili besprekorni. Paninijev album ima ove glupe slicice gde se vidi samo glava, pa su neki u dresevima, neki u trenerkama, neki nasmejani drugi smoreni treci zevaju levo a cetvrti desno. Neki timovi imaju namestenu pozadinu dok se drugi nisu ni slikali nego su ih zoomirali sa utakmica dok stoje u lineup-u pred pocetak meca. Zato vise volim kad su igraci u pokretu i svi su u svojim dresevima od glave do pete i bez vestackih ili smorenih faca. Bilo kako bilo, Panini je oficijalni album i po kvalitetu nije los, samo steta sto se Merlin nije izborio za prava bio bi to mnogo bolji album.

potpuno si u pravu. panini odradio veliki posao kada je postao oficijelni partner FIFA i UEFA

Back