FIFA 2010 South Africa (Panini)

Znam da si ti BIG BOSS ovog dijela foruma :D ali kada sam pravio ovu temu, zaista sam mislio da cemo ovdje diskutovati samo i iskljucivo oko PANINI albuma (jedinog oficijelnog) za Svjetsko prvenstvo u Juznoj Africi. Medjutim, ljudi su spontano poceli da se javljaju sa svim mogucim albumima i slicicicama i mislim da je stanje vec sada alarmantno, da ne kazem haoticno, jer kada se jos na sve ovo pojavi PRAVI album koji 90% nas zeljno iscekuje, tek tada ce nastati pometnja sa razmjenama slicica! Mislim da je najbolje da ova tema ostane nedirnuta, s tim da od sada pa nadalje ovi ljudi sto skupljaju ostale albume sa tematikom Mundijala, naprave novu temu, a da PANINI ipak ostane kao zasebna tema, tj. institucija medju albumima i slicicama ;)

ZIV BIO i SVAKO DOBRO GIBIICA :)

Mala replika - gibica nas prebacio ovde, postojala je tema Afrika 2010 ali je lock-ovana ;)
Slazem se da Panini treba da ima posebnu temu, to jeste institucija ali cu je, po prvi put nakon svih ovih godina [ od 70 i neke... ] preskociti zbog finansijskih razloga.

Znam da si ti BIG BOSS ovog dijela foruma :D ali kada sam pravio ovu temu, zaista sam mislio da cemo ovdje diskutovati samo i iskljucivo oko PANINI albuma (jedinog oficijelnog) za Svjetsko prvenstvo u Juznoj Africi. Medjutim, ljudi su spontano poceli da se javljaju sa svim mogucim albumima i slicicicama i mislim da je stanje vec sada alarmantno, da ne kazem haoticno, jer kada se jos na sve ovo pojavi PRAVI album koji 90% nas zeljno iscekuje, tek tada ce nastati pometnja sa razmjenama slicica! Mislim da je najbolje da ova tema ostane nedirnuta, s tim da od sada pa nadalje ovi ljudi sto skupljaju ostale albume sa tematikom Mundijala, naprave novu temu, a da PANINI ipak ostane kao zasebna tema, tj. institucija medju albumima i slicicama ;)

ZIV BIO i SVAKO DOBRO GIBIICA :)

Mala replika - gibica nas prebacio ovde, postojala je tema Afrika 2010 ali je lock-ovana ;)
Slazem se da Panini treba da ima posebnu temu, to jeste institucija ali cu je, po prvi put nakon svih ovih godina [ od 70 i neke... ] preskociti zbog finansijskih razloga.

Slazem se sa vama da Paninijev album zasluzuje posebnu temu. Kao sto je pancev91 napisao ljudi su spontano poceli da razmenjuju slicice na ovoj teme, pa je tek nakon odredjenog vremena otvorena posebna tema za album Juzna Afrika 2010 koju sam zatvorio da ne bi postojale 2 teme na kojima se razmenjuju iste slicice, sto bi samo zbunjivalo korisnike. Za sada to fino funkcionise, ali ce nastati pravi haos kada se pojavi Paninijev album, tako da je najbolje da razdvojim te dve teme.

Na ovoj temi ce biti samo diskusija o Paninijevom albumu, kao i razmena slicica za taj album kada se budu pojavile.

Za razmenu slicica Juzna Afrika 2010 (one2play) postoji tema :
http://forum.krstarica.com/threads/357679

Za razmenu slicica Zivotinjski carstvo 2010/Football Kings :
http://forum.krstarica.com/threads/360638

Diskusija o starim albumima i razmena slicica za te albume:
http://forum.krstarica.com/threads/191782

Kupovina i prodaja albuma:
http://forum.krstarica.com/threads/158794

Ako neko sakuplja neki drugi album, najbolje bi bilo da otvori novu temu sa nazivom tog albuma.

p.s. Cuo sam da bi album mogao da se pojavi u toku sledece nedelje :D, nadam se da je informacija tacna.

Poslednja izmena:
Ljudi, ne znam za vas, ali mene ovo cekanje izludjuje i ubija!!! Pa kada ce vise stici taj nas PANINI? Aj da malo skratimo vrijeme cekajuci, pa da prognoziramo, koju cemo prvu slicicu dobiti iz paketica? Evo ja cu poceti...neka to bude simpaticni lik iz Sjeverne Koreje - JONG TAE-SE :hahaha: (Pika se i ako ova reprezentacija bude sa po dva igraca na slicici ;) )

Ljudi, ne znam za vas, ali mene ovo cekanje izludjuje i ubija!!! Pa kada ce vise stici taj nas PANINI? Aj da malo skratimo vrijeme cekajuci, pa da prognoziramo, koju cemo prvu slicicu dobiti iz paketica? Evo ja cu poceti...neka to bude simpaticni lik iz Sjeverne Koreje - JONG TAE-SE :hahaha: (Pika se i ako ova reprezentacija bude sa po dva igraca na slicici ;) )

Ma jok, opet ima da bude triplikata holandjana i kladim se novozelandjana :hahaha:

Da li neko ima bilo kakvu informaciju o izlasku paninijevog albuma :)?

U Sloveniji počinje 27.marta...

img5095.jpg

Negde sam procitao da ce album biti kao poklon u Sportskom žurnalu! Zna li se kada?

Prema najnovijim i najsvjezijim informacijama, album bi 99,99% trebao da se pojavi u toku ove sedmice. Ova informacija, potvrdjena je iz nekoliko izvora. To automatski znaci, da bi u jednom od brojeva SPORTSKOG ZURNALA u ovoj sedmici, definitivno trebao da se pojavi ovaj nas toliko ISCEKIVANI ALBUM!!!

Prema najnovijim i najsvjezijim informacijama, album bi 99,99% trebao da se pojavi u toku ove sedmice. Ova informacija, potvrdjena je iz nekoliko izvora. To automatski znaci, da bi u jednom od brojeva SPORTSKOG ZURNALA u ovoj sedmici, definitivno trebao da se pojavi ovaj nas toliko ISCEKIVANI ALBUM!!!

Tu ce onda najverovatnije biti u subotu (27.3.) kada je Žurnal najcitaniji.

@ pancev91
Jel se pojavio taj 0,01% o datumu izlaska albuma?

Ovako druze... Ja sam stacioniran u Republici Srpskoj i kod nas album definitivno stize na kioske sada u petak 26.03. i to kao poklon uz ``Avazov Sport`` novine iz Federacije. ***, sta cu, moracu kupiti, posto po svemu sudeci Zurnal nece prije objaviti?! E sada, opet su se pojavile neke glasine (koliko im je vjerovati) da ce album definitivno izaci u subotu ili nedelju uz Zurnal?! Ko bi tu vise bio pametan?! Bilo kako bilo, ja album kupujem u petak, a da li cu odmah moci kupiti i slicice (tj. da li ce se i one pojaviti), e to je vec lutrija :lol:

Back