polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
e al anketa je najjaca- otvorena je pre mesec dana, a ztaman pre nego sto je bilo k'o i nabavio pes 2009... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e al anketa je najjaca- otvorena je pre mesec dana, a ztaman pre nego sto je bilo k'o i nabavio pes 2009...![]()
Dajte neli link da skinem fifu 09!
Nakon što sam godinama igrao PES i preferirao ga ispred FIFE, ove godine sam odustao od svih nogometa. Zašto?
Nova FIFA na PC-ju mi nije nešto, ono što me iritira je to što je hardverski mnoogo zahtjevnija od PES-a 2009, koji radi glatko na mojoj konfiguraciji. Ali isto tako, PES izgleda kao patchirani 2008, te i dalje brzi igrači djeluju premoćno.
I dobro, igrao sam PES 2009, a onda sam otišao do drugara, vidio kako izgleda FIFA na playstationu i nakon toga maknuo i PES i FIFU s PC-ja, te sada igram samo NBA2k9 i NHL 09. Ova dva nogometa na PC-ju su puno lošija od onoga što sam vidio na PS3 i rekao sam da ću prve novce za gluposti potrošiti na PS3 i FIFU za PS3.
Fifa ima bolju grafiku, pes ima bolji gameplay, bitniji mi je gameplay tako da je glas za pes 09.