FIFA 2009 vs PES 2009

Koja je igra bolja?

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .
Uf , nikako ne mogu da svarim tu Fifu.To je jedno bagovito *****.Lopta leti brze od komete.Slobodnjaci mogu da se nastrebaju za 10 minuta, i onda promasaja nema.Odbranu mozes da stavis u napad i neces provaliti bas nikakvu razliku.Sve u svemu licencirano *****.Skidam kapu jedino za soundtrack to im je uvek fino.

Uf , nikako ne mogu da svarim tu Fifu.To je jedno bagovito *****.Lopta leti brze od komete.Slobodnjaci mogu da se nastrebaju za 10 minuta, i onda promasaja nema.Odbranu mozes da stavis u napad i neces provaliti bas nikakvu razliku.Sve u svemu licencirano *****.Skidam kapu jedino za soundtrack to im je uvek fino.

to za odbranu, mnogo, mnogo gresis, i velika je razlika npr izmedju loptekoju sutne ronaldinjo i npr gatuzo, ja igram stalno sa Juventusom, i npr, nema sanse da bilo koji drugi igrac u ekipi sutne kao Deda Pera, prosto je odnos realnog kvaliteta igraca u potpunosti prenesen u igru...

niko ne spori da je poslednja Fifa najbolja do sada, ali problem je taj što ljudi iz EA nemaju rešenje za Fifu...gameplay koji potencira je zastareo ,a igrači su postali zahtevniji...uglavnom, ako reše da nešto bitno promene, nemaju izbora osim da budu kopija PESa.

Skinuo sam ja rip od 1.5gb i raspakuje ga posle i ispadne 4gb... Mnogo je sve poboljsano, fizika fenomenalna, igrivost standardno sjajna grafika slicna ko u 08, golmani sajajni, jedino nesto sudija pokazuje cesto kartone i komentatori umeju da zacute po minut sto i nije tako lose :)

Back