FIFA 2009 vs PES 2009

Koja je igra bolja?

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .
PES ima mnogo ali MNOGO bolje kontrole i tecniji gameplay,i odlican je za igranje na tastarturi,a kod fife kad ides da oduzmes loptu protivnickom igracu jednostavno ga promasis.Desi se da samo jedan protivnicki igrac ladno predje celu odbranu i vezni red i da gol,a u PESu nema sanse da se to desi posto je gameplay mnogo bolji.Cini se da FIFA ima bolju grafiku a u stvari nema zato sto su pokreti igraca lose uradjeni
No ipak FIFA na PC-ju i FIFA na next gen konzolama su dve razlicite stvari,tako da EA Sports nije posten prema PC igracima jer nam uvek pruza skoro istu igru svake godine a konzolasima stalno daje nov sadrzaj.EA Sports nas PC igrace ne postuje,shvatite to vec jednom!
Tako da je FIFA bolja na PS3/X360 ali je PES bolji na PC-ju

PES 2009 jer je po meni puno realniji. Ali ne znam da li je zbog joypad-a ali mi dobacivanja retko kad ispadnu kao planirano. Grafika je veoma dobra, ali koja igra sada nema dobru grafiku? Od zvuka me jedino nervira zvuk lopte, kao da sutiram polu napumpanu loptu.

PES 2006 je bio i ostace legenda, mislim da se nijedan fudbal nije toliko igrao, kad neko pomene sony, zna se da misli na PES 2006...a ovaj 2009 ce izgleda da ga prevazidje...shto se tiche FIFA-e...jel to beshe neka simulacija fudbala ??

Nece ga pravazici jer ostaje gameplay isti kao i 2008 i 2009 a Pes 6 je zapravo Pes 2007 samo tada nije oznacavan po godinama vec po rednom broju igre

Back