Baron Ungern
Zainteresovan član
- Poruka
- 219
crow:kad sam ja pominjao cirilicu retardu neandertalski???
a ako nisi znao, oba pisma su raznopravna po ustavu. ja pishem cirilicu ka pishem rukom, ali nisam tolko iskompleksiran da svichujem tastaturu svaki put kad odem na forum, pavijane mongoloidni...
Ово даје сасвим лепу слику о образовању и култури чланова и сипматизера ДС-а, тј. о недостатку истих.
Уставом је прописано да је у Републици Србији службени језик српски а службено писмо ћирилица. Пиши ти како хоћеш, ћирилицом, латиницом, хијероглифима, рунама, марим ја, али држава мора да пише ћирилицом.
Притом, српски језик није се никада писао латиницом док 1945. није измишљен српскохрватски језик, и коришћење Гајеве латинице у српском језику је реликт тадашње идеологије и ништа више.
А што се неки буне што људи овде пишу ћирилицом ме не чуди, јер те покондирене тикве више воле ус*ану турску касабу Сребреницу од свог родног места.
И да одговорим на тему: "либерално-демократска" фракција Синдиката криминала и не може ништа осим да изводи своје перформансе на улици, јер не би могла да добије ни изборе за председника кућног савета без коалиције са комшијом.
Улица уличарима - парламент изгласанима!!!