GODFATHER10
Iskusan
- Poruka
- 6.064
Ima li neko,a da je imao ili ima problem sa ovakvim stvarima?
I ,nacin na kojih se resio ili ublazio tegobe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko,a da je imao ili ima problem sa ovakvim stvarima?
Moze se resiti mnogih simptoma 99% ( koji su uzasno bolni) ali ne bolesti 100%.Mora s ebiti strpljiv i verovati da ste na dobrom putu.
1. prestati sa pusenjem
2. kontrola tezine , smrsati ili ugojiti se
3 kontrola vitamina u organizmu i koristenje vitamina kao suplementa u ishrani. Narocito D vitamin
4 poceti opet sa sportom
5 razumeti da sokovi, kafe i pivo, u nasem organizmu "rade" drugacije od vode, te piti vodu prema potrebi tela a ne kad se setimo
6 konsekventno odlaziti na spavanje - "na vreme"
7 ako je osoba imala u detinjstvu rubelu - pri fibromialgicnom napadu- koristiti antibiotike po savetu lekara ( zato sto rubela ostavlja tragove -toksine u telu koji znaju izazivati upale na mnogim tetivama cak i posle 50 godina, po najnovijoj teoriji )
8 izbaciti iz ishrane sve zacine sa puno soli. Koristiti sto vise voca, povrca i ribu..
9 izbegavati stresne situacije ( tj puno vise planirati) kao i stresne ljude
10 plivati
__________________________________________________________________________________________________________________________________
1.Trudim se se da prestanem,ali JAKO tesko ide,samnjio sam drasticno cigarete
2.Ceo svoj zivot sam imao izmedju 65-70 kg. Kako sam prestao sa sportom i naglo
poceo jesti ,ugojio sam se 95kg.To sam drzao 3-4 god. i Odjednom poceo naglo mrsati.Sad imam 72kg.
3. Ok...Nesto sam citao da je MAGNEZIJUM dobar za misice i taj problem.....!?
4. Problem je ka pocnem sa sportom,pocne glava da boli...Doduse nekad se smiri ,nekad ,ne
5. Ne pijem kafu,ni alkohol....Samo vodu
6. Spavanje...Trudim se iz petnih zila,ali imam problem kad se vreme menja ili doba...Sanse nema da zaspim
7.To,ne znam,msm da toga nije bilo...
8. Od,soli koristim HIMALAJSKU SO,odlicna je ,a i ne koristim je puno....Ostalo korisitm.
9.Izbegavati stres!??? Ajoj,kako je to TESKO ....Imas li recept ,kako to izbeci ili na koji nacin smanjiti stres u organzimu?
10. Jesi li koristila ikad neke lekove?
11. Sta mislis da odem kod nekog FIZIJATRA ,dal' bi pmoglo?
12. I,sta mislis o AKUPUNTURI?
13. KOliko dugo bolujes od toga?
Moze se resiti mnogih simptoma 99% ( koji su uzasno bolni) ali ne bolesti 100%.Mora s ebiti strpljiv i verovati da ste na dobrom putu.
1. prestati sa pusenjem
3 kontrola vitamina u organizmu i koristenje vitamina kao suplementa u ishrani. Narocito D vitamin
4 poceti opet sa sportom
5 razumeti da sokovi, kafe i pivo, u nasem organizmu "rade" drugacije od vode, te piti vodu prema potrebi tela a ne kad se setimo
7 ako je osoba imala u detinjstvu rubelu - pri fibromialgicnom napadu- koristiti antibiotike po savetu lekara ( zato sto rubela ostavlja tragove -toksine u telu koji znaju izazivati upale na mnogim tetivama cak i posle 50 godina, po najnovijoj teoriji )
8 izbaciti iz ishrane sve zacine sa puno soli. Koristiti sto vise voca, povrca i ribu..
10 plivati
__________________________________________________________________________________________________________________________________
poceo jesti ,ugojio sam se 95kg.To sam drzao 3-4 god. i Odjednom poceo naglo mrsati.Sad imam 72kg.
4. Problem je ka pocnem sa sportom,pocne glava da boli...Doduse nekad se smiri ,nekad ,ne
6. Spavanje...Trudim se iz petnih zila,ali imam problem kad se vreme menja ili doba...Sanse nema da zaspim
8. Od,soli koristim HIMALAJSKU SO,odlicna je ,a i ne koristim je puno....Ostalo korisitm.
9.Izbegavati stres!??? Ajoj,kako je to TESKO ....Imas li recept ,kako to izbeci ili na koji nacin smanjiti stres u organzimu?
1. Ja sam cigarete ostavio kada su mi na preglednu ustanovili da imam lagani početak pušačke noge. U prevodu lošija cirkulacija=slabija prokrvljenost=nedosatak kiseonika=fibro...šta već
2. Kada jedeš udebljaš se, kada ne jedeš mršaviš
3. Nedostatak magnezijuma izaziva grčeve u mišićima. Ako nema grčeva s magnezijumom je sve OK. Inače problem s magnezijumom je jako redak
4. Bol u glavi i sport? Nisam čuo za to... jedan dobar pregled kod interniste bi odagnao ovu misteriju
5. Tako je najbolje
6. Za spavanje nemoj da se trudiš, pusti da samo dođe. Lezi i opušteno gledaj kako ti se telo odmara čak i kada ne možeš da zaspiš
7. Kod lekara
8. Himalajska so? Kako se ja nisam toga setio... Bacanje para
9. Stres se ne može izbeći, pa se valjda i ne izbegava. Stres se podnosi i to se vežba
10. Lekovi su relativna stvar, ako misliš da ti pomaže koristi ih. Brufen
11. Ako imaš novca, otiđi kod psihijatra. Provešćeš vreme, čašica razgovora, i da masaža...
12. Apukuntura... kao pod 10. Sve što misliš da ti pomaže koristi
13. Ja bolujem ceo život, ali zadnjih godina je bolje. Odlično.
Umesto zaključka: Zapravo nije mi ništa, i nikada mi nije ni bilo.
1. Ja sam cigarete ostavio kada su mi na preglednu ustanovili da imam lagani početak pušačke noge. U prevodu lošija cirkulacija=slabija prokrvljenost=nedosatak kiseonika=fibro...šta već
2. Kada jedeš udebljaš se, kada ne jedeš mršaviš
3. Nedostatak magnezijuma izaziva grčeve u mišićima. Ako nema grčeva s magnezijumom je sve OK. Inače problem s magnezijumom je jako redak
4. Bol u glavi i sport? Nisam čuo za to... jedan dobar pregled kod interniste bi odagnao ovu misteriju
5. Tako je najbolje
6. Za spavanje nemoj da se trudiš, pusti da samo dođe. Lezi i opušteno gledaj kako ti se telo odmara čak i kada ne možeš da zaspiš
7. Kod lekara
8. Himalajska so? Kako se ja nisam toga setio... Bacanje para
9. Stres se ne može izbeći, pa se valjda i ne izbegava. Stres se podnosi i to se vežba
10. Lekovi su relativna stvar, ako misliš da ti pomaže koristi ih. Brufen
11. Ako imaš novca, otiđi kod psihijatra. Provešćeš vreme, čašica razgovora, i da masaža...
12. Apukuntura... kao pod 10. Sve što misliš da ti pomaže koristi
13. Ja bolujem ceo život, ali zadnjih godina je bolje. Odlično.
Umesto zaključka: Zapravo nije mi ništa, i nikada mi nije ni bilo.
1.Vec mesecima provodim kod Dr. I,nista mi nisu otkrili ...A,da budem iskren vise ne znam ni gde da idem ,a i umoran sam od njih,a obaveze cekaju nagomilane.
2.To je tacno,ali nisu svi organzimi isti.Znam dosta ljudi ,koji jedu i jedu ,ali im organizam vari sve i dalje su mrse.
3.Imam u planu uzeti magenzijum ,pa da vidim kako ce se prica odvijati. Znas li ciji (proizvodjac) je magnezijum dobar?
4.O,pa da zna se to desiti ne samo meni ,vec sam imao prilike videti i moje kolege nekada sa treninga,kad ga sevne glava u toku treninga.Tu moze biti x stvari,od zeluca pa nadalje....
5.Legnem ,i pokusam ,ali se unervozim lezeci tako 2-3h ,pa ustanem i gledam film/ove.
6.So! Pa,ne znam koga vise slusati,mnogi nutricionsiti kazu za tu ,so....Sledeci ce mozda reci koristi belu kredu.
7.KAKO I NA KOJI NACIN PODNOSIS STRES I KOJE VEZBE KORISTIS,AKO NIJE YOGA !? Ja ,koristim za ibacivanje stresa bicikl, i dzak sa sparing partnerom,jer sam nekada
davno bio u tim vodama profesionalno.
8.I,za lekove sam nekada koristio CAFFETIN ,pre toga ASPIRIN ,pa kad sam oguglao na to ,sad sam u procepu...Od,pre 2 meseca sam poceo korititi Bromazepam,ali s'vremena na vreme.
9.Psihijatar!? Vidi..Odem ti ja kod gastro.....Pregleda ona mene vidi sve ok,osim zucne kese gde imam 2 polipa(Operacija neminovna),kaze meni zena da odem kod Neuropsihijatra,ja dodjem kod nje,a ona preda mnom (izvinula se i kaze da sacekam par sekundi) izvadi 5 vrsta lekova i krene da pije . Kaze sta vas muci ,samo sto sam poceo,a ona ce meni dobro
mladi gospodine to danas ima svaka druga osoba. Pa ,sto sam onda dosao kod vas ,ako mislite da nema razloga,pitam.....EVo vama ovo da pijete i javite se za 3 meseca.
Cao rekoh ....Nisam nista popio. Ako treba kod nekog dobrog psih. nije problem vrlo rado da se ispricamo,ali....
10.Akupuntura ,da vrlo rado bi otisao kod proverenog .Bio sam kod jedne lude koja mi je iznabadala ruku ,a ono odjednom glavobolja poce da puca + odjednom visok pritisak.
Mozda cu sad postaviti glupo pitanje,ali kako se vidi i dal se vide neke promene na nozi u SPOLJNOM izgledu noge.Simptomi?
Zakljucak koji si napisao? Jel to ustvari tvoj cinizam i bes prema sebi sto si sebe doveo do toga ,ili je to recenica sa kojom se koristis da se izboris?
1. prestati sa pusenjem
4 poceti opet sa sportom
10 plivati
Dvanaest godina od prve dijagnoze ( kada jos nije bila ni poznato te su me tretirali kao pacjenta sa reumom. Najvise mi pomogne D vitamin ( kao deca u svim mesecima od septembra do maja ga uzimam) antibiotici kada me akutno ( probudim se od bolova) pocnu boliti ruke, ramena, nadkolenice sa grcevima.Medjutim od kada sam krenula da se bavim sportom, plivanjem i svim ostalim sa liste ( jednostavno otici na vreme u krevet, dopustiti sebi da se opustis sa knjigom i muzikom) vec dve godine nemam bolove.Ibuprofen ili brufen ne uzimam.Los je za jetru i bubrege.Pre ti on unisti jetru i bubrege nego sto ti fibromialgija unisti zivljenje!
Fibromialgija nije psihosomatska bolest.Nego neznalice tupe kao sto se prije lupetali da je asma na nervnoj bazi.
Akupunkturu nisam probala. A pomagalo mi je sportsko lepljenje kolena ( meniskusa) i ramena kao kod sportskih blesura.Sada i sama znam dobro kao sportski fizio sebi podvezati npr, petu, nadkolenicu i rame.Fizio terapije pomazu toliko dugo koliko si u procesu menjanja nacina zivljenja.