Ferguson: Vidić bio spreman da ide u rat za Kosovo

dejan624

Domaćin
Poruka
4.510
Bivši menadžer Mančester Junajteda opisao je u svojoj autobiografiji kapitena kao "strogog, hrabrog i beskompromisnog tipa".
U autobiografiji koja je danas objavljena, Ferguson piše i o drugim svojim igračima i zanimljivim događajima.

Prepričao je kako mu je bivši kapiten Srbije rekao da postoji mogućnost da ode u vojsku.

"Vidić je bio strog, hrabar i beskompromisan tip. Prišao mi je 2009. godine i rekao da će ga možda pozvati u vojsku. Kada sam ga zabrinuto pitao kako to misli, odgovorio mi je: 'Kosovo. Idem, to je moja dužnost'. Imao je taj pogled u očima", napisao je Ferguson u autobiografiji.
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/353858/Ferguson-Vidic-bio-spreman-da-ide-u-rat-za-Kosovo

Bivši menadžer Mančester Junajteda opisao je u svojoj autobiografiji kapitena kao "strogog, hrabrog i beskompromisnog tipa".
U autobiografiji koja je danas objavljena, Ferguson piše i o drugim svojim igračima i zanimljivim događajima.

Prepričao je kako mu je bivši kapiten Srbije rekao da postoji mogućnost da ode u vojsku.

"Vidić je bio strog, hrabar i beskompromisan tip. Prišao mi je 2009. godine i rekao da će ga možda pozvati u vojsku. Kada sam ga zabrinuto pitao kako to misli, odgovorio mi je: 'Kosovo. Idem, to je moja dužnost'. Imao je taj pogled u očima", napisao je Ferguson u autobiografiji.
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/353858/Ferguson-Vidic-bio-spreman-da-ide-u-rat-za-Kosovo

Mora da se Fergi našibo nekog kvalitetnog alkohola pa mu došli fleševi.

Nisi korektno preneo vest.strog .mracan i beskompromisan tip, Nema hrabar ima mracan.Ali nema veze .bolje nego da po stoti put pises kako ce da propadne Amerika kao neki.

To se Vidic salio sa Fergusonom, a ovaj nije shvatio.
Eventualno moze biti da je Vidic na kucnu adresu u Srbiji dobio poziv za vojnu vezbu i raspored, jer bas tad se to desavalo sa pozivima M.Odbrane, pa je Vidic prokomentarisao na tako ozbiljan nacin.

Ako je mislio ozbiljno, svaka mu cast.
Zamislite nekog profi sportistu da bude spreman da odbaci svu slavu, bogatstvo, komfor i da pogine za odbranu zemlje.
Ferguson kaze da je Vidic bio spreman. U tom slucaju Djokovic da mu se sagne... a i 80% stanovnistva u ovoj zemlji koje glasa odricanje od KiM.

“What do you mean, called up?’ I said, alarmed. ‘Kosovo. I am going,’ he said. ‘It’s my duty.’”

The 32-year-old was willing to give up the life of a professional footballer in order to protect his home country. What a man.

Nemanja woahhh, Nemanja woahhh, he come from Serbia, he’ll fuckin murder ya…….no, seriously. 

vidic-e1382450964605.jpg

To se Ferguson zajebavo.

Mozda je tada Vidicu sinulo u glavi da se preziva po Vidovdanu.. pa u tom transu uhvatio fergija za kragnu i zapevao Vidicdaaan....
covek vidi svoje mesto u nebeskoj Srbiji, postujte to.

Verovatno se mislilo na 2008 , paljene ambasada i te fore...
tada sam i ja bio spreman na juris, svi su bili spremni, ali neko je izdao.., kad se setim kako sam marsirao po zimi ulicama, pravio klipove napusavao sa sipcima po jutjubu.. ubedjivao nekog britanskg jutjub templara da nam treba pomoc u iscekivanom boju sa islamistima, eh to su bili dani...
A samo par godina pre te americko francuske nepravde, sveti Vidara je nabijao duboke komplekse domacoj osovini zla, franjinoj deci iz palmovila, za to ga treba slaviti posebno kao narodnog heroja.
Relativno dobro je islo drzavi i narodu sve do tog siptarsko-grobarskog samoproglasenja nezavisnoti... onda je neki masonski gestapo okupator postavio toleta lopova.. i jos danas g ovno nije sklonjeno?! neko je silom krenuo da daje veca prava manjinama nego vecinama, i namesta vestacki gubitnicima ono sto ne zasluzuju.
Ako zelimo Kosmet nazad pod svoje,ako zelimo mir na balkanu, ako neko nas ne pravi tajne dilove, i ako su strani neprijatelji neuhvativi jos, da bi se nesto pokrenulo.. moramo svi zestoko da reagujemo po ovim domacim osovinicama zla... ili eventualno da vratimo Vidica kao u onom filmu.

Back