VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
Prvo, Veliikii pozdrav svima na forumu! ZloTvoretebi najveci zbog pruzanja nenormalno velike kolicine bitnih informacija!
Celo vece iscitavam forume, da dopunim znanje, jer sam se danas, posle dobrog razmisljanja, odlucila da muzu kupim tvora, kojeg jako zeli. Naravno, stekli su se svi preduslovi za to, jer se o tvorovim raspitujem vec 2 godine. Skoro smo i upoznali bas tog naseg tvora (joj jedva cekam da stigne!!!) i moj se muz potpuno zaljubio u nju (devojcica slatka jedna) i vec dva dana samo o njoj pricaI scena sledeca, danas stoji na prozoru i sav izbezumljen me zove : dodji brzo da vidis brzo brzo, kako je sladak! A ustvari dvoje izveli tvora i on se igra na snegu!
) I kakva bih ja zena bila, da nisam odmah pozvala drugaricu koja prodaje zenkicu ?
I tako ja uzmem odmah da joj ispletem krevetac (jer znam da treba) i da ponovim gradivo na forumu, kad tamo - ovde ispade da smo svi komsije!A taj tvor koji je danas "presudio" je ustvari Virdzinijin Pako!
)) Mi zivimo u zgradi do vas
i udomicemo Mileninu Bebanu. A ko zna Milenu, isto tako zna da je ona ne bi dala bilo kome
Radujem se druzenju sa vama uzivo, jer jedan veliki uslov moj za kupovinu tvora bio je da poznajem jos nekog ko ih ima jer dva ne mogu za sada da gajim, a znam da im je druzenje sa drugarima veliki plus.
p.s. sta mislite, dal ce Milena da se ljuti ako joj promenim ime?)))
To smo juce mi bili napolju
Mislim i da se secam, ako ste to bili vi, neki ljudi su komentarisali sa prozora 
Odmah me je Milena pozvala da mi kaze. Znamo da ce nam Bebana stici kod komsija u zgradu.
E bas mi je drago
Bebana je sjajna, hiperaktivna je kao da je stalno na nekim ekserima
. Luda je skroz i preslatka je.Jedva cekam da se upoznamo. Veliki pozdrav komsije
MIlena nas je vec uveliko obavestila o tome
mozda ona nece da se ljuti ako joj promenite ime ali mi hocemo
kad vidite druge zenke naspram nje videcete da je stvarno ko beba pored njih.Inace mala je stvarno ko na nekim drogama potpuno je luda i hiperaktivna i skakuce ko da je na kofeinu
potpuno je neodoljiva

Verovali ili ne, on jos uvek prica o bebani i onom ljubavnom ugrizu od nje

ej,pa ovo im je jedna od poslednjih zajednickih slika...dok su imali sve organe
SLIKEEE!!!
Mislim, znam da ih imate od juce makar.