FERETKE

• Začetnik teme Začetnik teme Tanor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo, Veliikii pozdrav svima na forumu! ZloTvore :) tebi najveci zbog pruzanja nenormalno velike kolicine bitnih informacija!
Celo vece iscitavam forume, da dopunim znanje, jer sam se danas, posle dobrog razmisljanja, odlucila da muzu kupim tvora, kojeg jako zeli. Naravno, stekli su se svi preduslovi za to, jer se o tvorovim raspitujem vec 2 godine. Skoro smo i upoznali bas tog naseg tvora (joj jedva cekam da stigne!!!) i moj se muz potpuno zaljubio u nju (devojcica slatka jedna) i vec dva dana samo o njoj prica :) I scena sledeca, danas stoji na prozoru i sav izbezumljen me zove : dodji brzo da vidis brzo brzo, kako je sladak! A ustvari dvoje izveli tvora i on se igra na snegu! :)) I kakva bih ja zena bila, da nisam odmah pozvala drugaricu koja prodaje zenkicu ? :D
I tako ja uzmem odmah da joj ispletem krevetac (jer znam da treba) i da ponovim gradivo na forumu, kad tamo - ovde ispade da smo svi komsije! :D A taj tvor koji je danas "presudio" je ustvari Virdzinijin Pako! :))) Mi zivimo u zgradi do vas :) i udomicemo Mileninu Bebanu. A ko zna Milenu, isto tako zna da je ona ne bi dala bilo kome :) Radujem se druzenju sa vama uzivo, jer jedan veliki uslov moj za kupovinu tvora bio je da poznajem jos nekog ko ih ima jer dva ne mogu za sada da gajim, a znam da im je druzenje sa drugarima veliki plus.
p.s. sta mislite, dal ce Milena da se ljuti ako joj promenim ime? :))))

To smo juce mi bili napolju z:D Mislim i da se secam, ako ste to bili vi, neki ljudi su komentarisali sa prozora :)
Odmah me je Milena pozvala da mi kaze. Znamo da ce nam Bebana stici kod komsija u zgradu.
E bas mi je drago z:lol: Bebana je sjajna, hiperaktivna je kao da je stalno na nekim ekserima :) . Luda je skroz i preslatka je.
Jedva cekam da se upoznamo. Veliki pozdrav komsije :D :D

Hvala :)
Da vakcine su obavljene, a sterilizacija ce jos malo da priceka jer devojcica ima 6 meseci, ali cemo je svakako obaviti. Suprug prvo nije bio za to, ali sam mu ja lepo objasnila sta ga sve ceka ako to ne uradimo, odnosno ako se odlucimo da je parimo, tako da je odluka ipak jednoglasna. Hvala ti na savetima, ako bude bilo frke, znam gde da vas potrazim :)

odlicno, nek curica poraste josh par mjeseci
al nemojte cekati predugo da ne bi bilo problema
s neplaniranim estrusom

jeeeeeeeeeeej Bebana nam ostaje u komsiluku :zskace: MIlena nas je vec uveliko obavestila o tome z:) mozda ona nece da se ljuti ako joj promenite ime ali mi hocemo z;) kad vidite druge zenke naspram nje videcete da je stvarno ko beba pored njih.Inace mala je stvarno ko na nekim drogama potpuno je luda i hiperaktivna i skakuce ko da je na kofeinu z:mrgreen: potpuno je neodoljiva
jedva cekamo da se upoznamo...pozdrav! :konfete:

jeeeeeeeeeeej Bebana nam ostaje u komsiluku :zskace: MIlena nas je vec uveliko obavestila o tome z:) mozda ona nece da se ljuti ako joj promenite ime ali mi hocemo z;) kad vidite druge zenke naspram nje videcete da je stvarno ko beba pored njih.Inace mala je stvarno ko na nekim drogama potpuno je luda i hiperaktivna i skakuce ko da je na kofeinu z:mrgreen: potpuno je neodoljiva
jedva cekamo da se upoznamo...pozdrav! :konfete:

Bebana bi mogla jos da se zove i Mrvica z:D
Najludja feretka koju sam ikada upznala.
Poslednji put kad smo se videli svi zajedno, sve feretke su se komirale od umora, jedino je Bebana i dalje trcala kao luda. Sama sa sobom, njoj i ne treba drustvo. Nadje ona sama sebi zanimaciju :D

Bebana bi mogla jos da se zove i Mrvica z:D
Najludja feretka koju sam ikada upznala.
Poslednji put kad smo se videli svi zajedno, sve feretke su se komirale od umora, jedino je Bebana i dalje trcala kao luda. Sama sa sobom, njoj i ne treba drustvo. Nadje ona sama sebi zanimaciju :D

Evo sad sam se vratila, isli smo malo da se druzimo! I mazimo :))) A za ime , videcemo, meni se svidja Lola, sva je onako zenska vrckava :D I mi jedva cekamo da se druzimo!z:poz:

Joooooj sad ce moj dragi da placeeeee, zaljubio se u bebanu kad smo vam bili u bg-u a po svemu sudeci i ona se u njega zaljubila ali uletela nam Skadi tako da... a sam je kriv kad nece trecu feretku :P Verovali ili ne, on jos uvek prica o bebani i onom ljubavnom ugrizu od nje :)

Joooooj sad ce moj dragi da placeeeee, zaljubio se u bebanu kad smo vam bili u bg-u a po svemu sudeci i ona se u njega zaljubila ali uletela nam Skadi tako da... a sam je kriv kad nece trecu feretku :P Verovali ili ne, on jos uvek prica o bebani i onom ljubavnom ugrizu od nje :)

z:D Svako od nas je dobio po koji ljubavni ugriz od nje z:D
Neko za prst, neko za nogu, neko za ruku :D

403145_3217009911439_1452107549_2870572_2116227165_n.jpg

Moj smrda i njegova sestrica :)

A, pa on je vec kao nov! :D

Skoro, jos samo da shvati da jajca nema vise...
Pošto je jos uvek u fazonu da "markira" i ako ne ostavlja nikakav trag za sobom.
I ima trip i dalje da zapisava i kaka svuda redom. Nadam se da ce mu uskoro ispariti hormoni.

Sto se tice svega ostalog, super je! Posle 2 dana je bio onaj stari, tj. jos bolji, pošto je podetinjio :)))

znaci, selidba je samo tvorinama zabavna
skakanje iz torbe u torbu, istrazivanje...ko da su nove igracke dobili : P

Могу мислити, творовски рај. Ствари и кутије на све стране. :)
Зилион ствари за испитивање :)
И нас чека исто за 2 месц... :(

Ада 28.03

Њено величанство - куна :)

522892_3557978346477_1183312243_33527448_2093938761_n.jpg

На гомили :)

546255_3557956665935_1183312243_33527435_2112955953_n.jpg

Бебана :)

545081_3557972026319_1183312243_33527442_756947867_n.jpg

Боле гњурац :)

545599_3557935945417_1183312243_33527422_955428904_n.jpg

Пако је умочио своју цењену гузицу :) Помахнитао је кад је видео воду, потрчао је да плива.- лудак :) Али мислим да још увек није довоњно топло за прчкање. Сачекаћемо да још мало отопли :)

524020_3557970986293_1183312243_33527441_602277303_n.jpg

Back