gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema problema devojke, samo naručite kakav želite i dimenzije. Ja sam se i onako skroz naložila na šivenje
![]()
ti Virginija mozes s tim lijepe parice uzeti
ne zezam se opce
samo pronjuskaj po netu ima varijanti raznih i vidis ljudima sta im treba
otvori si fino na fejsu stranicu za to
recimo "Pako Shop - oprema za tvorice po nadrudzbi"
ne trazi se samo posteljinica vec i razni tunelcici kao igracke, odjeca...razne zezalice
sve sto mozes napravit i bit konkurentna s cijenom
U radnji sa pozamanterijom u komšiluku sam našla super-lude i otkačene aplikacije, dobila sam super ideje 

Pa pazi kad ti to uopšte nije loša ideja![]()
O šivenju odelca sam baš razmišljala pošto nigde nisam našla da ih kupim.U radnji sa pozamanterijom u komšiluku sam našla super-lude i otkačene aplikacije, dobila sam super ideje
Samo da mi mašina proradi. Inače one krevetiće sam šila ručno.![]()
![]()
) par nas je pokrenulo Srpski forum o feretkama. super izgledaju
proggoglaj malo na tu temu
prave ljudi svasta
a kapiram da gomilu toga mozes odraditi
HITNO!! HITNO!! HITNO!!
***** PRONADJENA FERETKA NA JUZNOM BULEVARU!!!
Ljudi koji su je pronasli nisu vise znali sta sa njom pa su je poklonili nekom liku koji ne zna bas puno o njima. Ako je neko zna vlasnike NEKA ME KONTAKTIRA!!

Inace zena koja ga je pronasla drzala ga je u kupatilu pod LAVOROM!!
Mali je isti Pako, a mozda i mala pposto niko od njih nije znao da mi kaze da li je musko ili zensko. Lik kod koga je trenutno kaze da je pun buva, sto znaci da ga je mozda neko namerno izbacio na ulicu cim ga je i uzeo od odgajivaca. Mali ujeda-bas, bas tako da je mozda to i razlog izbacivanja. Ali sve jedno, ako znate da postoji mogucnost da ga je neko izgubio OBAVESTITE ME !
Virginija, mogu ti reći da je ideja za biznis, a i za forum, odlična. Inače, trenutno učim da štrikam, radim na džemperu za Mrvicu, moju kujicu jer su oni najmanji, za maltezere, najjednostavnijih modela, 1000 dinara + dostava! A ništa mi Miloš nije pominjao ovih dana kad je uzimao hranu za kuniće i raspitivao se za ove granule što imam, valjda pod utiscima od 30% proteina za 300 i nešto dinara po kg.

Zdravo svima,
Namjeravam da kupim Feretku. Znam cime se sve hrae, sta ne valja za njih i sve to sto je jako vazno ali zelim cut nekog ko IMA Feretku kako je hrani, cime i najvaznije kada i koliko puita u danu. I da, u kolikim kolicinama.
Ustvari me sve zanima, jer kad Feretka dodje u nas dom zelim da joj bude sve kako treba i kako mora biti. Ja sam veeeeliki ljubitelj svih zivotinja i stvarno bih sve dala za neku zivotinjicu.![]()
Pozz.
ima mnogo toga sto treba da znas,i sto mozes da cujes od vlasnika tvora pa najbolje da odes kod nekoga ko ih imaMoj najiskreniji savet je da pre nego što se odlučiš da uzmeš feretku odeš kod nekog ko ih ima (ako nisi imala prilike do sad ) i da vidiš kako sve to izgleda.
Jedno je teorija, a drugo je praksa![]()
podrzavam Virginiju i moram da dodam da ti ocito ne znas sve o njima:
"Znam cime se sve hrae, sta ne valja za njih i sve to sto je jako vazno ali zelim cut nekog ko IMA Feretku kako je hrani, cime i najvaznije kada i koliko puita u danu. I da, u kolikim kolicinama." da si se raspitala kako treba znala bi da oni moraju stalno da imaju dostupnu hranu,al dobro tu smo da pomognemo medjusobnoima mnogo toga sto treba da znas,i sto mozes da cujes od vlasnika tvora pa najbolje da odes kod nekoga ko ih ima
Da, to bi bilo najbolje. Ali ipak ja nemam mogucnosti da odem kod nekoga ko ima tvora.![]()
Ali cu, naravno uz vasu pomoc, i pomoc sa drugih foruma nauciti o feretkama sve sto treba.
To za stalno dostupnu hranu sam procitala na forumu Udruzenje ljubitelja Africkih tvorova, ali sve se opet svodi da ja nemam mogucnosti otici kod nekoga, zato sam i pisala ovde da cujem vasa misljenja i savjete.
Pozz.![]()
((
al opet kazem DOBRO razmisli pre nego sto uzmes tvora,nemoj molim te da zavrsi na ulici zato sto nije zivotinja kakvu si ocekivala
tebi najveci zbog pruzanja nenormalno velike kolicine bitnih informacija!
I scena sledeca, danas stoji na prozoru i sav izbezumljen me zove : dodji brzo da vidis brzo brzo, kako je sladak! A ustvari dvoje izveli tvora i on se igra na snegu!
) I kakva bih ja zena bila, da nisam odmah pozvala drugaricu koja prodaje zenkicu ?
)) Mi zivimo u zgradi do vas
i udomicemo Mileninu Bebanu. A ko zna Milenu, isto tako zna da je ona ne bi dala bilo kome
Radujem se druzenju sa vama uzivo, jer jedan veliki uslov moj za kupovinu tvora bio je da poznajem jos nekog ko ih ima jer dva ne mogu za sada da gajim, a znam da im je druzenje sa drugarima veliki plus.
)))Prvo, Veliikii pozdrav svima na forumu! ZloTvoretebi najveci zbog pruzanja nenormalno velike kolicine bitnih informacija!
Celo vece iscitavam forume, da dopunim znanje, jer sam se danas, posle dobrog razmisljanja, odlucila da muzu kupim tvora, kojeg jako zeli. Naravno, stekli su se svi preduslovi za to, jer se o tvorovim raspitujem vec 2 godine. Skoro smo i upoznali bas tog naseg tvora (joj jedva cekam da stigne!!!) i moj se muz potpuno zaljubio u nju (devojcica slatka jedna) i vec dva dana samo o njoj pricaI scena sledeca, danas stoji na prozoru i sav izbezumljen me zove : dodji brzo da vidis brzo brzo, kako je sladak! A ustvari dvoje izveli tvora i on se igra na snegu!
) I kakva bih ja zena bila, da nisam odmah pozvala drugaricu koja prodaje zenkicu ?
I tako ja uzmem odmah da joj ispletem krevetac (jer znam da treba) i da ponovim gradivo na forumu, kad tamo - ovde ispade da smo svi komsije!A taj tvor koji je danas "presudio" je ustvari Virdzinijin Pako!
)) Mi zivimo u zgradi do vas
i udomicemo Mileninu Bebanu. A ko zna Milenu, isto tako zna da je ona ne bi dala bilo kome
Radujem se druzenju sa vama uzivo, jer jedan veliki uslov moj za kupovinu tvora bio je da poznajem jos nekog ko ih ima jer dva ne mogu za sada da gajim, a znam da im je druzenje sa drugarima veliki plus.
p.s. sta mislite, dal ce Milena da se ljuti ako joj promenim ime?)))