- Poruka
- 42.628
Hej, luda nasto, jel da je sve zanimljivo i smešno ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zašto ti je to bitno,sem ako nemrziš sebe i smatraš se nižim bićom u odnosu na muškarca? doduše eh haha već si implicitno i potvrdila da je upravo to slučaj,rekavši da ti treba da je ''muškarac'' ''iznad'' tebe itdPa dovoljno je da je dominantan u krevetu, recimo![]()
nije bolje no dosta gore i neubedljivije matoraima to i bolje objašnjenje... želiš ponekad da se prepustiš i ne misliš ni o čemu ? Ne želiš biti stalno odgovorna? Stalno u muškoj energiji? M?
apsolutnoHej, luda nasto, jel da je sve zanimljivo i smešno !![]()
hahahhahahahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa zašto ti je to bitno,sem ako nemrziš sebe i smatraš se nižim bićom u odnosu na muškarca? doduše eh haha već si implicitno i potvrdila da je upravo to slučaj,rekavši da ti treba da je ''muškarac'' ''iznad'' tebe itd
nije bolje no dosta gore i neubedljivije matora
![]()
okhahahhahahahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa
jes, mrzim sebe i želim da se mrzimo u dvoje![]()
iskreno ili ironično?hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa
crkavam
mda
ok, tu je uvišenaНе постоји слика где је жена главни лик, а да је узвишенија од оне где мајка држи своје дете.
Ако на овом свету постоји свети призор, онда је то овај:
Pogledajte prilog 1769619
Ја нећу доживети ту будућност.Aha povezujes ovo sa mojim izjavama o kobernetici.
Tu sam jako provokativan i najvise zbog tehnofobije i lazne slike o nekoj uzvisenoj prirodnosti coceka iako smo u mnogim stvarima vec na neki nacin kiborzi.
Odeca je pravljena koju nosimo, nemamo krzno, ne bi ni preziveo bez iste.
Takodje je i automobil neka vrsta simbiotickog odnosa coveka sa masinom.
A evo ti i konkretan pr fizicke izmene coveka.
Vestacki kuk, socivo implant, vestacki zubi, operacije sluha se sada polako odvijaju sa implantima i td. Koliko hoces primera. Cak i lekove koje stavlkas u sebe u nekoj buducnosti ces imati nano tehnologiju. Mini robotice koke ces popiti u obliku tablete.
Sta mislis sta ce biti za recimo 1000 godina? Singularitet?
Evo ti jedan od odgovora. Realisticniji. Bicemo svi lepo, pravi, zdravi a za to ce biti zasluzna tehnologija koju neces mi videti. Ne kao u nekom sajber saj faj filmu gde lik ima terminatorsko oko.
Ne brate, imaces six pack ili mozda pre izgledaces jednostavno fit i ok i lepota ce se gledati preko fizicke pojave. U umnom, zajednicka zivotna iskustva, mozda iz puke radoznalosti i rekreacije. Covek ce se baviti drugim stvarima a ne svojim fizickim manama ili kvalitetima. Filozofija, istrazivanje, nadahnuce svemirom, kulturoloska evolucija. Mozda cemo biti i neki svemirski kolektiv, poput kolonije algi, samo cemo plivati negde iznad neke gasovite planete poput Jupitera. Kultura ce biti mozda u tom pravcu. Zamisli kako ce festivali da izgledaju tada?
A mozda cemo i da toliko izmenimo sebe bioloski da ce neki imati krila, neki biti morska bica, ko zna. Tada ce to biti normalnost, a nama je sada nenormalnost.
Не постоји слика где је жена главни лик, а да је узвишенија од оне где мајка држи своје дете.
Ако на овом свету постоји свети призор, онда је то овај:
Pogledajte prilog 1769619
Strah od samoce je cesto razlogjer je dobar u krevetu
dakle, dobro je tucca
to je jedino objašnjenje
ili je vara tj ima mnoge druge pa je to nervira..
U svakom slulčaju mora da ima nešto što ti možda ne vidiš![]()
Dobro znaci ucitelj specificno u krevetuPa dovoljno je da je dominantan u krevetu, recimo
A u drugim aspketima da puno ne podbacuje
takođe sa dovoljno životnog iskustva i tako dalje haha
Ne mora biti učitelj, već da zna kako da je uzmeDobro znaci ucitelj specificno u krevetu.
ako nisi sposoban da zaradis ni za sebe zasto bi pravio porodicu?Radis kao skladistar, ili trgova , ili sljaker, nemas ni za sebe, kamo li zajednicka ljetovanja koji su must, naravno da si sam.
i tebi je mama menjala usrane pelene,i to za dz.Većina žena radi po trgovinama, ugostiteljstvu, zdravstvu (menjaju usrane pelene), prosveti itd. Manjina su te što rade u poslovnim kompleksima i heftaju se sa šefovima za neki advantage.
a mozda nas pali ta neka "borba".Ako te fascinira neko ko je bogatiji jaci od tebe znaci trazis ucitelja ili nekog ko ce ti pruziti bolji zivot bogatiji itd .Onda nisi jaka i samouvjerena zena .
Pa dzaba, meni je to zabavno da razmisljam o tome i razgovaram sa ljudima kojima je takodje to zabavno.Ја нећу доживети ту будућност.
У садашњости возим ауто стар 28 година, а неретко идем јавним превозом, пешке или возом.
Немам друштвене мреже.
Што се пророчанства тиче, покојни отац и ја смо 90-тих читали заједно како ће људи до тамо неке 2005. године отићи на Марс.
Ако не можеш сад да га живиш, џаба ти Исак Асимов и Артур Кларк са све Риком и Мортијем.
Мени је то забавно, али нећу о томе да причам.Pa dzaba, meni je to zabavno da razmisljam o tome i razgovaram sa ljudima kojima je takodje to zabavno.
Ово није друштвена мрежа. Ово је форум. Велика је разлика између та два. Форуми су постојали пре Фејсбука, Мајспејса, Твотера и осталих сајтова. Другачији људи долазе и причају о стварима које тамо не начињу, а и сврха им није иста.I nije istina da nemas drustvene mreze, imas, Ova ovde
Da,inace nema porodica sa decom pod kreditima za stan,kola koji zive samo od plate.Оно што сам ја приметио и схватио јесте да су се до сада оженили само они којима су за то имали паре, било своје, било од родитеља. Неки су се удали и прешли да живе код жене, таста или таште.
Људи могу да причају до сутра о енергијама, ставовима, жвакама, изгледима, појавама и да понављају у круг једно те исто. Правила су иста откад је света и века.
Nisi razumeo moj gif?po cemu? Ja imam gomilu drugarica koje su same, i one se zale isto
То је пакао.Da,inace nema porodica sa decom pod kreditima za stan,kola koji zive samo od plate.
ali i dalje su u braku,dakle zene se i udaju.То је пакао.