Fenomen momaka sa svojim "samostalnim" spratom

Pa sasvim je moguce da ce tebe potrefiti iskljucivo oni sa praznim mozgom :lol:, ali poenta je da ima dosta veoma pametnih ljudi koji imaju svoj "samostalan" sprat i zbog toga nije OK da tako nesto govoris.

Ok ali takvi su izuzetno retki. P.S.A ovo za uvaljivanje sto je ova napisala,napisala sam sta bi bilo kad bi bilo,a opet zar se i 90 posto nasih roditelja nije nekome "uvalilo"?Sad je to negativno,a kad se desava nekome u vasoj okolini onda je ok.Mnogo ste licemerni.

Poslednja izmena:
Ok ali takvi su izuzetno retki. P.S.A ovo za uvaljivanje sto je ova napisala,napisala sam sta bi bilo kad bi bilo,a opet zar se i 90 posto nasih roditelja nije nekome "uvalilo"?Sad je to negativno,a kad se desava nekome u vasoj okolini onda je ok.Mnogo ste licemerni.

Ne bih rekao da su retki. Retki su oni mladji od 30 koji mogu sebi da kupe stan u Srbiji. A biti podstanar u Beogradu je gotovo jednako kao biti rob.
Moze biti na selu, ali danas svi zivimo u gradu i u Beogradu je smestaj uvek problem, cak i onima koji imaju taj stan.
Momak ima stan i ozeni se u svom stanu sa nekom devojkom i sutra ima dvoje dece i po nekom pravilu oba deteta treba da dobiju stan ili da idu u podstanare, a da ne govorim o prevremenom osamostaljivanju.:roll:

Znaci potrebna su 3 stana za to. A da li bi ti za recimo 20 godina mogla da ustedis 50.000 evra i svom detetu od 20 godina da das stan i da ono bude "samostalno"?

Pretpostavljam da imas manje od 30? Od 23 godine pa do sada ti si trebala da USTEDIS 7.000 evra? Jesi li? I plus sebe da izdrzavas sve vreme i da ti niko ne pomaze.

Pa nije lako biti "sposoban", vidis?

Ajde da uzmemo osobu x i y,on praznog mozga sposobnog za reprodukciju samo,sa bolje uredjenom "pecinom" tj spratom koja tu ne igra svakom normalnom,i nju osobu y koja dodje tu ocekuje licnost koja vidi dalje od parenja.Po meni ako je ona "nista" onda je i on "nista",i naravno nisam uzela sebe za primer vec sam smislila na brzinu.Po vama je on nesto jer boze moj ima ne znam sta,a ona nista jer se tu samo "dosetala".Kapirate razliku u misljenju sada?

vidi se :lol:

interesantna je ova konstrukcija...ploditelj,nosilac materice i jazbina...za analizu
nego me zanima...zashto ona...ova iz tvoje fantazije...ne useli pastuva po izboru kod sebe

Pa i to osudjujem,sta vise sve osudjujem ciji je jedini cilj oplodnja,ono ili oni sto dobiju dete pa se razvedu,ili ona vrsta sto zivi coporativno a iq na nivou pecinskih ljudi i mehanizam odbrane na sve dobro ili lose je agresija.Ostale ne osudjujem i nemam nista protiv toga.E da zaboravih balavce iz proslog posta ali mozemo ih svrstati u ovu drugu grupu.I ko si ti da mene analiziras,ti sa ogranicenim misljenjem?

Pa ja i kritikujem balavce ispod 30.Za mene su po difoltu svi ispod 30 vazduh.Nego sto si se toliko uhvatio mene koji ti je?Da ne pominjem zatucanost pravljenja porodice nekog od 20 i nesto.Obicno su "naterani" od strane okoline da kazem protiv svoje volje da ispunjavaju klimaktericne zahteve majki itd.

A jesi ti isto balavica i jesi ti isto vazduh posto imas manje od 30 koliko sam shvatio?
Ne zene/udaju se ljudi zbog roditelja, vec zato sto nadju nekog sa kim zele trajno da budu.

I meni je tesko da poverujem da ce neko ko je sa 29 balavac i vazduh u 31 postati ulta-mega-giga baja i potencijalni sponzor?:per::D

Uhvatio sam se za tebe, jer imas dosta caknute stavove, ali opet to je tvoja stvar.

Poslednja izmena:
Postoji divna stara narodna- sve u svoje vreme... Kao što postoji i zna se koje je optimalno vreme da se završe osnovna, srednja škola, da se diplomira... tako se zna i koje je najoptimalnije vreme za osnivanje porodice... nije da ne može drugačije, naprotiv, ali kao fiziološko biće čovek je na izvestan način determinisan... i da, onda je bljak venčavati se pre pedesete, definitivnio... balavurdija.... Šta muškarac zna pre 45? Ali voli animaciju... a ako prestariš za animu uvek možeš da rešiš da je in biti kuguarka,zar ne?

A jesi ti isto balavica i jesi ti isto vazduh posto imas manje od 30 koliko sam shvatio?
Ne zene/udaju se ljudi zbog roditelja, vec zato sto nadju nekog sa kim zele trajno da budu.

I meni je tesko da poverujem da ce neko ko je sa 29 balavac i vazduh u 31 postati ulta-mega-giga baja i potencijalni sponzor?:per::D

Uhvatio sam se za tebe, jer imas dosta caknute stavove, ali opet to je tvoja stvar.
Pisem iz iskustva da su u glavi svi pre 30te idioti i sve gore navedeno,to je moj stav.
Jeste moji "caknuti" stavovi su moja stvar.
Postoji divna stara narodna- sve u svoje vreme... Kao što postoji i zna se koje je optimalno vreme da se završe osnovna, srednja škola, da se diplomira... tako se zna i koje je najoptimalnije vreme za osnivanje porodice... nije da ne može drugačije, naprotiv, ali kao fiziološko biće čovek je na izvestan način determinisan... i da, onda je bljak venčavati se pre pedesete, definitivnio... balavurdija.... Šta muškarac zna pre 45? Ali voli animaciju... a ako prestariš za animu uvek možeš da rešiš da je in biti kuguarka,zar ne?
Drago mi je sto si sa nama podelila svoja iskustva. :zag:

Pisem iz iskustva da su u glavi svi pre 30te idioti i sve gore navedeno,to je moj stav.
Jeste moji "caknuti" stavovi su moja stvar.

Drago mi je sto si sa nama podelila svoja iskustva. :zag:
Kazem ti da imas ekstemno glupo misljenje ako mislis da je neko ko je zavrsio 2 razreda osnovne sa 33 godine pametniji od nekog ko je zavrsio fakultet sa 23 godine itd.:)

Kazem ti da imas ekstemno glupo misljenje ako mislis da je neko ko je zavrsio 2 razreda osnovne sa 33 godine pametniji od nekog ko je zavrsio fakultet sa 23 godine itd.:)

Dodala bih i iskustvo nije isto iako su godine iste.Ima ljudi koji ceo zivot mrdnuli nisu iz mesta svog boravka,a ima takodje onih koji su prosli pola sveta,Te dve persone ne mogu biti podjednako zrele.

Dodala bih i iskustvo nije isto iako su godine iste.Ima ljudi koji ceo zivot mrdnuli nisu iz mesta svog boravka,a ima takodje onih koji su prosli pola sveta,Te dve persone ne mogu biti podjednako zrele.

E sad vi vadite raritete.

Ako sve to hejtujem ne znaci da sam qurva,vec samo da hejtujem(toliko o tvojim rezonima iz krajnosti u krajnost),i prvo zar ti verujes u vestice?Opet da pomenem tvoj rezon hahahaha a drugo ove sa spratom mogu da pljunem samo i gledam kao nizu rasu sto i jesu za mene.Inace bedan i jadan pokusaj spustanja sa tvoje strane. :)

Ovde sada nije bitan sprat vec stav koji veliki broj devojaka u Srbiji ima u odnosu na siromasnije momke koji ne mogu da rese stambeno pitanje a cesto se od njih trazi i vise od toga.Ovaj boldovani deo predstavlja otprilike stav devojaka, zena u odnosu na njih.Mozes ti biti doktor nauka, cenjen lekar ili bilo sta ali ukoliko nemas pare i poslednja fufica bez skole i ugleda ce imati takav stav .

Ovde sada nije bitan sprat vec stav koji veliki broj devojaka u Srbiji ima u odnosu na siromasnije momke koji ne mogu da rese stambeno pitanje a cesto se od njih trazi i vise od toga.Ovaj boldovani deo predstavlja otprilike stav devojaka, zena u odnosu na njih.Mozes ti biti doktor nauka, cenjen lekar ili bilo sta ali ukoliko nemas pare i poslednja fufica bez skole i ugleda ce imati takav stav .

Зато се лекари и доктори наука и не жене необразованим фуфицама. Ко је још видео такав спој?

Pa i to osudjujem,sta vise sve osudjujem ciji je jedini cilj oplodnja,ono ili oni sto dobiju dete pa se razvedu,ili ona vrsta sto zivi coporativno a iq na nivou pecinskih ljudi i mehanizam odbrane na sve dobro ili lose je agresija.Ostale ne osudjujem i nemam nista protiv toga.E da zaboravih balavce iz proslog posta ali mozemo ih svrstati u ovu drugu grupu.I ko si ti da mene analiziras,ti sa ogranicenim misljenjem?

neko je ostao?! :rotf:

- - - - - - - - - -

:maramica:

21b3n2h.jpg

Pazi nije toliko poenta u spratu vec u tom "poltronstvu" roditeljima,ono ako si resio da se zenis svoj si na svome,a ne retard kome majka i zena peru ves i mislis da si nesto postigao.

Маленано, а зашто би мајка некоме прала веш поред живе жене, још ако живе на посебном спрату?

Ја сам то одмах рашчистила на почетку и у томе сам имала подршку мужа (а то је пресудно).

Ако смо ујутро каснили на посао и оставили ненамештен кревет, желим да га тако и затекнем кад дођем кући.

Ако сам подигла ролетне, а пала киша, немој их спуштати.

Ја ћу брисати прозоре.

Ако ме мрзело да бришем прашину - не дирај, обрисаћу је сама кад могу и желим.

Према томе, ако смо на одвојеном спрату, желим да знам да је то наше, да ми нико неће чепркати по стварима и вршити санитарну контролу док сам на послу.

И то се поштује.

Тако је код нормалних људи.

Кад неко крене да закера, мала је и километарска удаљеност, наћи ће начина да ти загорча живот, макар и кад дође у посету на један сат.

Ја не разумем људе који имају потребу да другима тркељишу по стану.

И то, наравно.

Али, да се жалиш како ти неко помера предмете и забада нос у свако доба дана а да ти ниси ништа учинио да то спречиш?...Свашта.

Као и они што се жале на госте који сами улазе....:roll:

Маленано, а зашто би мајка некоме прала веш поред живе жене, још ако живе на посебном спрату?

Ја сам то одмах рашчистила на почетку и у томе сам имала подршку мужа (а то је пресудно).

Ако смо ујутро каснили на посао и оставили ненамештен кревет, желим да га тако и затекнем кад дођем кући.

Ако сам подигла ролетне, а пала киша, немој их спуштати.

Ја ћу брисати прозоре.

Ако ме мрзело да бришем прашину - не дирај, обрисаћу је сама кад могу и желим.

Према томе, ако смо на одвојеном спрату, желим да знам да је то наше, да ми нико неће чепркати по стварима и вршити санитарну контролу док сам на послу.

И то се поштује.

Тако је код нормалних људи.

Кад неко крене да закера, мала је и километарска удаљеност, наћи ће начина да ти загорча живот, макар и кад дође у посету на један сат.
Pa to mi i "smeta",i takvih primera je izuzetno puno ma koliko vi poricali to.Nema tu "ljubavi" ako musko nije musko i ne zna sta hoce.

Back