Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 34.162
Kako ti nije smiješna kada sjedi na tim jastučićima?Pre bih rekao da mi je tragicna nego smesna.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ti nije smiješna kada sjedi na tim jastučićima?Pre bih rekao da mi je tragicna nego smesna.
![]()
Ne znam, ja joj se nimalo ne divim, ali zato ni ne vredjam.Mogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.
Fenomen Karleuše nije samo u muzici ili modi. Fenomen je u stavu. Ona može da ćuti, a bira da govori. Ona može da se dodvorava, a bira da provocira. Ona može da igra po pravilima mase, a bira da im prkosi. I to u vremenu kada je mnogo isplativije biti neutralan, nevidljiv,
https://borba.me/fenomen-jelene-karleuse-mrze-je-vrijedjaju-i-lincuju-a-potajno-joj-se-dive/
ogromno srce,duša i moj poklon do poda.
Kraljica
Svaka žena koja učini ono što druge žene ne smeju, ono što prkosi pravilima. Naravno, ona je kraljica u očima drugih žena, a muškarci takve zovu jednostavno kučka.
ako je ona po tebi kraljica i primer neceg dobrog, tebi je psiholoska pomoc neophodna.Mogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.
Fenomen Karleuše nije samo u muzici ili modi. Fenomen je u stavu. Ona može da ćuti, a bira da govori. Ona može da se dodvorava, a bira da provocira. Ona može da igra po pravilima mase, a bira da im prkosi. I to u vremenu kada je mnogo isplativije biti neutralan, nevidljiv,
https://borba.me/fenomen-jelene-karleuse-mrze-je-vrijedjaju-i-lincuju-a-potajno-joj-se-dive/
ogromno srce,duša i moj poklon do poda.
Kraljica
Svaka žena koja učini ono što druge žene ne smeju, ono što prkosi pravilima. Naravno, ona je kraljica u očima drugih žena,
njoj su mnoge zene na koncertu u loznici vikale : K.URVOa muškarci takve zovu jednostavno kučka.
Takve zene onda nisu nimalo bolje od nje, naprotiv.njoj su mnoge zene na koncertu u loznici vikale : K.URVO
ne muskarci samo, ogorman broj zena ...
I ti se prilepis za takvu koja njoj drugoj zeni kaze ***** mislis devica hahaako je ona po tebi kraljica i primer neceg dobrog, tebi je psiholoska pomoc neophodna.
njoj su mnoge zene na koncertu u loznici vikale : K.URVO
ne muskarci samo, ogorman broj zena ...
naravno da jesuTakve zene onda nisu nimalo bolje od nje, naprotiv.
Sve si pobrkao, ali cim je prisutan takav recnik, tu je sumnjiva i njihova tj. tvoja cestitost.naravno da jesu
te mnoge zene su majke cerki devojaka, koje su uzasnute onim POMILOVNAJEM NARKO DIELRA BATINASA KOJI SU 1200 METARA KOLIMA JURILI DEVOJKU DA BIJE PRETUKLI BEJZBOL PALICOM
a ova ku.rva (oni snimci kad je varala svog muza duska tosica koji je spavao u susednoj sobi,preko telefona sireci raspicje nekom klincu fudbaleru to i dokazuju) podrzava ta pomilovanja tih nasilnika koji bejzbol palicom tuku jednu devojku....
Pre toga je pušila u Miljakovačkoj šumi za 5 maraka.fuqsa koju je majka podvodila direktorima rts-a kad je imala 15 godina
svi koji su duze u rts znaju za to.
da su ljudi pametniji pa da je stave svi na blok,ona vise ne bi postojalaI tu nastaje problem. Ne za nju – već za one što ne znaju šta bi sa ženom koja se ne povija. Oni ne ulaze u polemiku s njom, jer nemaju argumente. Oni ne raspravljaju, jer nemaju hrabrosti. Umjesto toga, rulja se organizuje, skriva se iza lažnih profila i kreće – ne u raspravu, nego u linč. Vrijeđanja, uvrede, pljuvanje. Sve ono što je jadni arsenal onih koji nemaju šta da kažu, osim da pokažu koliko su mali haha
dobro koga briga za to? mislim da su i sami izjavili da oni cak ni tada nisu bili zajedno,bili su u braku samo na papiru..setimo se njenog pokazivanja mejdunozja i dahcanja preko telefona onom mladom fudbaleru iz bosne, dok je u drugoj sobi spavao nje muz dusko tosic...
uzorna supruga majka i zena jel de...
ko god ima dosta para, ima i jelenu.
kako njeno telo tako i njeno misljenje
potajno....I ijebali bi je

Jelena je dusevna *****, prodaje svoj stav za novacTakve zene onda nisu nimalo bolje od nje, naprotiv.
Pa šta?Jelena je dusevna *****, prodaje svoj stav za novac
To je vec drugi "par opanaka" alii bez obzra na to, dovoljno je sto ljudi nisu dosli na koncert, ne mora sve recima da se kaze.Jelena je dusevna *****, prodaje svoj stav za novac
Nije tačno.dobro koga briga za to? mislim da su i sami izjavili da oni cak ni tada nisu bili zajedno,bili su u braku samo na papiru..
Mozda paceniciI ijebali bi je