Fenomen Ceca

Ceca...
...majka one Srbije koja je sinomin za ratne pljačkaše, narko dilere, mafiju u svakom obilku -od reketa do fudbalske lopte....
...majka one Srbije u kojoj se tinejdžerke kurvaju sa polukriminalcima na raznim splavovima za vožnju u džipu i “crtu” kroz novčanicu od sto evra....
...majka one Srbije u kojoj se talentovane klinke Hebu sa producentima i zadriglim folk menadžerima da bi dobile šansu da svoj talenat arče pod svadbarskim šatrama....
...pravoslavka koja čita “Oče naš” sa ceduljice, dok pored nje na “sveti rat” pozivaju narko dileri...

Muzičkog smeća ima na svakom ćošku, ali u slučaju Cece pesme su najmanje bitne....

Svoju poziciju najveće zvezde je izgradila na nesreći ovog naroda, kulturnoj eroziji, opljačkanim novcem...

Ceca je sinonim za ono najgore u našem narodu, lažni patritoizam, razbojništvo, urušene sve moralne ,porodične i hrišćanske vrednosti, otupelu, beslovesnu masu....

Jeca...
...nesrećnica bez "specifičnog glasa" , kojoj nije pošlo za rukom da na isti način postane NACIONALE pa sad snagom arogancije, grlatosti , bezobrazluka i na mišiće pokušava da diskredituje prvu ne shvatajući nikako da to kod otupelog, i prosečnog Srbina upravo deluje poput bumeranga...

U svakom slučaju-moje nisu...

Ма да, ти ћеш некоме да диктираш шта је trash, а шта је музика.
Мислим можеш, али то тек кад скупиш 150 хиљада људи на свом концерту.

Hvala Ceci što nam je omogućila statistički uvid u broj čovekolikih ovaca u zemlji Srbiji. Naravno tu cifru treba pomnožiti sa 4, da bi se uračunali i oni što su bez daha pratili koncert preko tv-a.

Odgovor Lindi...zato što je 70% stanovništva uzrasta od 15 do 40 godina neobrazovano/rođeno, primitivno, odraslo u nemaštini, ratu, bombardovanju, svet im se vrti oko programa na tv-u gde dominiraju Farma, VB, Grand parada, novine na naslovnoj strani nemaju prvake na Matematičkoj olimpijadi već gologuzu podvriskaljku što se ***** za 500e i to ne krije, naprotiv, takav način života prodaje kao super-giga-mega-kul. I kada sve sabereš i oduzmeš ko će biti ideal i muza omladincima nego plastificirana krimogena pritupasta drolja?

Hvala Ceci što nam je omogućila statistički uvid u broj čovekolikih ovaca u zemlji Srbiji. Naravno tu cifru treba pomnožiti sa 4, da bi se uračunali i oni što su bez daha pratili koncert preko tv-a.

Odgovor Lindi...zato što je 70% stanovništva uzrasta od 15 do 40 godina neobrazovano/rođeno, primitivno, odraslo u nemaštini, ratu, bombardovanju, svet im se vrti oko programa na tv-u gde dominiraju Farma, VB, Grand parada, novine na naslovnoj strani nemaju prvake na Matematičkoj olimpijadi već gologuzu podvriskaljku što se ***** za 500e i to ne krije, naprotiv, takav način života prodaje kao super-giga-mega-kul. I kada sve sabereš i oduzmeš ko će biti ideal i muza omladincima nego plastificirana krimogena pritupasta drolja?

ti o kich malogradjanima ds i ldp opcije? onda se slazem

karleusa je veca seljancura i primitivka od cece.... ceca je u realu super riba i drugar samo ima tu manu da je okruzena elitom krimosa pa covek vremenom pocne da razmislja na nacin kakva je okolina oko tebe.

tragedija nije u njima vec u svesnoj popularizaciji obe i ne samo njih, posto nasi vajni politicki mudarci koriste brozovo iskustvo kako popiti mozak narodu promovisuci kic neukus i nekulturu da bi oni imali slobodnog prostora za prljavstine i muvanja. sto se tice muzike, ko voli ove dve hbg...ja ako bih morao da biram izmedju zivota i smrta, jecu ne bi ni pod razno pa tacno da me kolju :lol:

Da, da i čika Bota je bio super predsednik, samo su ga saradnici odvojili od realnosti toliko da mu još uvek niko nije javio da više nije predsednik:lol:

sobzirom da si sad ono zesce popljuvala ako moze izvor informacije odakle si izvukla taj podatak da se radi bas o 70%

jako su opasne a i ruzne generalziacije takvog tipa.

Ne bih ja ovako oštar bio, ne možeš Farmu, VB i slične mediokritetluke mešati sa tim što nečijem uhu prija poneka grčka pesma prearanžirana i prestihovana za srpsko tržište. Prosto obožavanje nekoga kao ličnosti i idola i slušanje neke pesme su dve različite stvari. Prosto razlika koju si postavila je preoštra. Ko ti garantuje da neki vrhunski slikar, ili bilo koji umetnik nije mediokritet ili kriminogena ličnost, ali to sa njegovim delima i ukusom (o kome ne vredi raspravljati) ljudi kojima je to ok nema ama baš ništa zajedničko!

Ne znam, ja sam potpuno izbezumljena njenom pojavom. Štaviše, smatram da je trebalo pustiti neki nervni gas na tom koncertu i očistiti mozgove tim ljudima koji su tamo bili.
Ne volim ja nijednu, kao ni sve ostale pripadnike tog sveta.
Al ovo je baš najgori slučaj.
Osvedočeni kriminalac, oprostili su joj što nema/neće da vrati dugove, faktički je rehabilitovana u društvo, ako je iz istog ikad i bila odbačena.
Ona je najgori ološ, raspala drolj.etina masovnog ubice, ratnog zločinca i sadiste.
Trebalo ih je oboje odstraniti.
A ostatku Srbije izvršiti lobotomije.

A ipak, kao da je Ceca oličenje naše mile Srbijice.
Meni može izazivati vanrednu mučninu i migrenu sama njena pojava, može me vređati njeno gmizanje ovom planetom, ali to ne menja činjenicu da je ovo šupak svemira i da su ljudi, generalno, moroni.

cisto sumnjam da si ikada upoznala zeljka.

a za ttako jake reci verujem da imas jak mentalni razlog. ili ce ipak biti nacionalisticki i verski? budi jedno iskrena pa kazi zasto mrzis nasu naciju

Jbt upecah se .... ali stvarno ljudi šta je sa vama, što bi ste ubijali nekoga ko sluša pesme :eek: Jbt za koji dan ćemo prihvatiti gej brakove i slične stvari a ne možemo da prihvatimo različite muzičke ukuse.

Razlika izmedju obožavanja ličnosti i nečijeg umetničkog izraza mora postojati!

Ne bih ja ovako oštar bio, ne možeš Farmu, VB i slične mediokritetluke mešati sa tim što nečijem uhu prija poneka grčka pesma prearanžirana i prestihovana za srpsko tržište. Prosto obožavanje nekoga kao ličnosti i idola i slušanje neke pesme su dve različite stvari. Prosto razlika koju si postavila je preoštra. Ko ti garantuje da neki vrhunski slikar, ili bilo koji umetnik nije mediokritet ili kriminogena ličnost, ali to sa njegovim delima i ukusom (o kome ne vredi raspravljati) ljudi kojima je to ok nema ama baš ništa zajedničko!

Ne možeš slikarstvo ili bilo koji drugi vid umetnosti porediti sa arlaukanjem naših pevaljki.

Jbt upecah se .... ali stvarno ljudi šta je sa vama, što bi ste ubijali nekoga ko sluša pesme :eek: Jbt za koji dan ćemo prihvatiti gej brakove i slične stvari a ne možemo da prihvatimo različite muzičke ukuse.

Razlika izmedju obožavanja ličnosti i nečijeg umetničkog izraza mora postojati!

Nije poenta u različitim muzičkim ukusima, poenta je da osim Granda u medijima ne postoje drugi vidovi muzike. Možda ljudi ne bi bili toliko zaluđeni jecom, Cecom, Cicom i Micom kada bi im se "servirali" i neki drugi proizvodi. Nemoguće da u Srbiji više nema mladih rok bendova, dobrih pop pevača, solidnih repera ili sjajnih violinista. Ima ih ali o njima se ne piše/priča.

- - - - - - - - - -

jesi li cula nekada izvornu crnacku pesmu?

Da. Jesi li ti čula izvornu pesmu čobana sa Šar-planine?

Ne znam, ja sam potpuno izbezumljena njenom pojavom. Štaviše, smatram da je trebalo pustiti neki nervni gas na tom koncertu i očistiti mozgove tim ljudima koji su tamo bili.
Ne volim ja nijednu, kao ni sve ostale pripadnike tog sveta.
Al ovo je baš najgori slučaj.
Osvedočeni kriminalac, oprostili su joj što nema/neće da vrati dugove, faktički je rehabilitovana u društvo, ako je iz istog ikad i bila odbačena.
Ona je najgori ološ, raspala drolj.etina masovnog ubice, ratnog zločinca i sadiste.
Trebalo ih je oboje odstraniti.
A ostatku Srbije izvršiti lobotomije.

A ipak, kao da je Ceca oličenje naše mile Srbijice.
Meni može izazivati vanrednu mučninu i migrenu sama njena pojava, može me vređati njeno gmizanje ovom planetom, ali to ne menja činjenicu da je ovo šupak svemira i da su ljudi, generalno, moroni.

I majka potencijalno novog ...

Na stranu sve to ,voli nasa omladina njene pesme ...i mozda bi da su se zadrzali samo na tome i ona bila normalnija pojava od ove sto sada jeste . Defakto uziva polozaj svojevrsnog idola u ovom nasem drustvu ,ali konstatovali smo da je sistem vrednosti u istom ,totalno poremecen ...bolje reci s*eban ! Samim tim nema ni potrebe pokusavati da se shvati zasto je ona to sto jeste ,kad se nista ne moze objasniti jer mi odstupamo od svih poznatih definicija !!!

Nije poenta u različitim muzičkim ukusima, poenta je da osim Granda u medijima ne postoje drugi vidovi muzike. Možda ljudi ne bi bili toliko zaluđeni jecom, Cecom, Cicom i Micom kada bi im se "servirali" i neki drugi proizvodi. Nemoguće da u Srbiji više nema mladih rok bendova, dobrih pop pevača, solidnih repera ili sjajnih violinista. Ima ih ali o njima se ne piše/priča.

- - - - - - - - - -

Da. Jesi li ti čula izvornu pesmu čobana sa Šar-planine?

Potpuno si u pravu!

Back