Fenomen Ceca

Svi ljudi koji politizuju ovo pitanje ili se upustaju u neke psiholoske analize Srba su retardirani. Rekoh vec jednom da je sustina jednostavna: ljudi vole njenu muziku i njene pesme. Ne vole Karleusu i njene pesme. Ljudi poput Karleuse kao i autosovinisti koji ovde pljuju po Srbima i pokusavaju da pricaju o nekakvoj patologiji Srba na osnovu muzickog ukusa su zapravo svi fasisti. Fasisti koji bi da propisuju sta ljudi treba da slusaju, sta treba da vole, sta treba da misle. Ako ti se nesto svidja slusaj, ako ti se ne svidja, ne slusaj ko te yebe.

A kad je rec o onima koji pricaju o licnom zivotu pevacica, da, obe su kurwe. Da, sve pevacice su kurwe. I pevacice, i glumice, i manekenke su kurwe. I skoro sve zene koje se pojavljuju redovno na televiziji ili u medijima su kurwe. I sta sad?

Poslednja izmena:
Svi ljudi koji politizuju ovo pitanje ili se upustaju u neke psiholoske analize Srba su retardirani. Rekoh vec jednom da je sustina jednostavna: ljudi vole njenu muziku i njene pesme. Ne vole Karleusu i njene pesme. Ljudi poput Karleuse kao i autosovinisti koji ovde pljuju po Srbima i pokusavaju da pricaju o nekakvoj patologiji Srba na osnovu muzickog ukusa su zapravo svi fasisti. Fasisti koji bi da propisuju sta ljudi treba da slusaju, sta treba da vole, sta treba da misle. Ako ti se nesto svidja slusaj, ako ti se ne svidja, ne slusaj ko te yebe.

A kad je rec o onima koji pricaju o licnom zivotu pevacica, da, obe su *****. Da, sve pevacice su *****. I pevacice, i glumice, i manekenke su *****. I sta sad?

miki fini moram da se slozim s tobom
sujeta tera ljude na ogranicavanje i kaveze
ko voli grina - ide na grina, kome se slusa karleusa - kupi kartu za njen koncert
inace bi bilo fasisticko uredjenje i diktatura

njen fenomen i jeste na neki nacin povezan s politikom
nisam mrziteljka cece kao sto jedna koleginica rece,a nisam ni fan,ali me fascinira kako njoj sve prolazi,kod ovog naroda koji ne oprasta tako lako
i molim vas nemojmo sad banalne komentare tipa "svi fanovi mocarta na krsti" jer nije rec o tome.ok ima vesele pesmice,zgodne za veselje,i posto ih ima toliko za svako ljubavno stanje bar jedna moze da se primeni :malav: kapiram da je ima na svakoj zurci
ali evo dzordz majkl,cim se culo da je homic covek je nestao sa scene,nema ga vise :sad2: a nije ukrao,nije prevario,nije nikog povredio...
zasto ona uprkos svemu i dalje slovi za srpsku majku (dear god :roll: )

- - - - - - - - - -

dajvika,ladno sam se probudila u 8h30 :sad2: ne znam sta mi se desilo da se uspavam toliko :eek: je l bilo nesto jutros :zper:

Poslednja izmena:
Razumeo bih da su klinci i klinceze koji se loze na svoje idole, ali ovo i stariji. Ko zna, mozda je ona neki simbol rodoljublja, alfa Srpkinja, ipak je bila udata za Arkana, a neko stvarno voli njene "hitove", ma sve u jednom, dok je Karleusa sa druge strane malo modernija i "liberalnija".

Licno, boli me uvo za obe.

Poslednja izmena:
Tih 103.000 +neka bude i 30.000 preko je - manjinska Srbija, neka bude i pola miliona ljudi da je ispratilo koncert kod Mitrovića, to je 650.000.
Neka lička koza, Karleuša, ima i 20.000 duša, a nema, to je ništa, zanemarljivo.. Neka blokiraju mostove, zaustave saobraćaj, odgovaraće, neka štampaju novine, slušaju "nosače zvukova", neka je klozetarska emigracija celiva u broju od miion Cecu i Jecu. Sve je to ništa. To je manjina, to je umobolni deo naroda kojeg ni veće nacije nisu pošteđene.

Apsolutno nije fenomen kad u državi od 7 miliona, sa brojim obožavaocima u okruženju, pa ona vi je crnogorska snajka, pevaljka koja peva od 14. godine, otkad je bila cvetak zanovetak Lukiću, pa muslimanska devojčica, pa onda pratilja jednom ubijenom krimosu, pa žena drugom ratnom profiteru i kokošaru, ima za pandan, kao, nekakvu konkurenciju, ličku umobolnicu, pandursku ćeru, Karićevu fufu, sastavi tih 100 iljada duša. Problem je ko je njima dao Ušće i da blokiraju saobraćaj.
Pa u NS-u je bio koncert u petak nekakvog Cee Loo Greena, imao čovek, ako je tačno, 30.000 ljudi na koncertu.

mda, zaboravicemo one koji nisu imali pare za koncert
i one koje nikad ne idu ni na kave koncerte al slusaju cecu
i sloba je punio usce
dve srbije, jedna drugu ne podnosi
ali evo 12 godina posle djikija, uocili smo sta su napredne snage napravile
shebase nas do kraja
posledica? propast dsa. imacemo u srbiji jednopartijski sistem uskoro
misim divota od zivota:)
bila sam u prilici da budem na nekoj proslavi sa ujakovom porodicom
ujak i ujna, doktori nauka
cerka, godiste moga sina
vukovac
sad studira pravo
kad zasvirase, usta cura da igra..
a sve pesme zna.
stoja, i sve one koje ne umem da nabrojim deset puta gore od cece
ja..:eek:
kaze ona meni opa sta se cudis, gde god izadjes samo se to slusa
zato uzivo rok ili dzez nema sanse da cujes. mozda neki kvazi popic koji ni sam ne zna sta je..
i tako, mozemo da se vrtimo u krug
ko je kriv, zasto tako, dokle..
jbg

a za karelusu sam shvatila :)
iritira vas njena samopromocija,dok je ova zena skromna krade i cuti :lol: ok
zapravo ne znam sto me to cudi,i na forumu se moze videti da je uvek bolje gladiti po kosi i zakuvavati iza,umesto da budes lajavi krelac pa makar i mnogo manje zao,ili uopste
uvek kod ljudi srba francuza iraca ili holandjana pre prolazi ljubazna prenemagacka zloba nego iritantna samouverenost koja ne steti drugima :confused:

njen fenomen i jeste na neki nacin povezan s politikom
nisam mrziteljka cece kao sto jedna koleginica rece,a nisam ni fan,ali me fascinira kako njoj sve prolazi,kod ovog naroda koji ne oprasta tako lako
i molim vas nemojmo sad banalne komentare tipa "svi fanovi mocarta na krsti" jer nije rec o tome.ok ima vesele pesmice,zgodne za veselje,i posto ih ima toliko za svako ljubavno stanje bar jedna moze da se primeni :malav: kapiram da je ima na svakoj zurci
ali evo dzordz majkl,cim se culo da je homic covek je nestao sa scene,nema ga vise :sad2: a nije ukrao,nije prevario,nije nikog povredio...
zasto ona uprkos svemu i dalje slovi za srpsku majku (dear god :rool: )

- - - - - - - - - -

dajvika,ladno sam se probudila u 8h30 :sad2: ne znam sta mi se desilo da se uspavam toliko :eek: je l bilo nesto jutros :zper:

nije jos..sad ce :lol:
znas kako, neko se rodi sa harizmom, neko ne
imas one koji rade stihijski i tako bljesnu i nestanu i one koji rade sistematski - timski
za cecu verujem da ima masinu oko sebe - kad ce sta da kaze, gde ce da se pojavi, kad nece da prokomentarise
to je ozbiljan pristup poslu
zena zivi od toga sto radi, izdrzava svoju decu..
i to sto radi, slusajuci pametnije i strucnije od sebe - radi na najbolji nacin
za razliku od karleuse koja je histericna, nema hitove, nema savetodavca - ili ga ne slusa, koju sujeta unistava..
pa je ona i supruga fudbalera, i majka, i modna ikona (?), i pevacica, i spisateljica, i blogerka, i kolumnistkinja..
a u stvari malo sta je od toga

Poslednja izmena:
nije jos..sad ce :lol:
znas kako, neko se rodi sa harizmom, neko ne
imas one koji rade stihijski i tako bljesnu i nestanu i one koji rade sistematski - timski
za cecu verujem da ima masinu oko sebe - kad ce sta da kaze, gde ce da se pojavi, kad nece da prokomentarise
to je ozbiljan pristup poslu
zena zivi od toga sto radi, izdrzava svoju decu..
i to sto radi, slusajuci pametnije i strucnije od sebe - radi na najbolji nacin
za razliku od karleuse koja je histericna, nema hitove, nema savetodavca - ili ga ne slusa, koju sujeta unistava..
pa je ona i supruga fudbalera, i majka, i modna ikona (?), i pevacica, i spisateljica, i blogerka, i kolumnistkinja..
a u stvari malo sto sta je od toga
slazem se sa svim sem sa boldom :lol:

moj sin celu srednju sklu nije izlazio jer -nije imao gde. po klubovima i kaficima se lusa isklucivo turbo fork koji on prezire iz duse
sad ima neko drustvo, deca koja se bave muzikom, povezana tajnim kanalima, pa iskopaju ono sto oni vole i slusaju..:))
ali oni su takva manjina
nazalost

moj sin celu srednju sklu nije izlazio jer -nije imao gde. po klubovima i kaficima se lusa isklucivo turbo fork koji on prezire iz duse
sad ima neko drustvo, deca koja se bave muzikom, povezana tajnim kanalima, pa iskopaju ono sto oni vole i slusaju..:))
ali oni su takva manjina
nazalost

i sviraju cecine hitove :lol:

- - - - - - - - - -

slazem se sa svim sem sa boldom :lol:

dobro ajde, kupuje mac sminku od toga sto radi :lol:

koja zloba i jed. bas si na je bao u zivotu.

nije ni to najgore, najgore je sto ti nije jasno sta ti se desilo.

vec sam napisao da zbog cece niko nije izgubio posao. zbog pokreta dos-a svi od 2.000 naovamo, a i zrtve devedesetih su na njihovu dusu

i tu je ta razlika u gledanju. demokratski aktivisti i simpatizeri ne vide i ne priznaju krah te ideologije, uvek su im srbi i gradjani srbije krivi. idite bre na grenland, na arktik i slusajte jk, dzastina bibbera, ortodoks kelts, severinu i dina. srbiju ne razumete a i ne volite je
Ma kakvi, nešto iskustva, pa otud samo znam sa kim imam posla i tačno stvari definišem.
Šta ti je glup čovek, namerno sam pomenuo Cg, a ti se isprimao, jeste, ne jebemo vas i smatramo bagrom uglavnom u Srbiji, pa, što je to problem? Ko je to već rekao, da li ovde na temi, nas CG obožavaju jer su tamo svi kriminalci, pa bi sutra osvanuli bez glave, a ovde se šire jer nemaju pravu konkurenciju.
Ne smeta meni Ceca, kako ne kapiraš, nego balvani kao što si ti i ovi komuno drugarčiči, koji ne kapiraju osnovne pojmove, imaju od škole salu za fizičko, a još se frljaju teškim terminima kao što su fašizam, muzički ukus..... Ko, bre, zarezuje i Cecu i tebe i sve tvoje dupeglavačke partijice u kojima si bio i zaradio srpsku penziju :)))

• Podržavam
Reactions: Tol
kazi im da ako ne skinu cecin repertoar, nece ni jednu tezgu da ugovore :rotf:

nece, i to je to:)
na koncertu josipe lisac u pozoristu, koje je realno malo, bilo je dosta slobodnih mesta...a i od ovih sto su dosli, bilo dosta "novih politickih struktura" koje su dobile kartu za dz, koje se sad prikazuju kao na nivou:)))
tezak zivot.

Ma kakvi, nešto iskustva, pa otud samo znam sa kim imam posla i tačno stvari definišem.
Šta ti je glup čovek, namerno sam pomenuo Cg, a ti se isprimao, jeste, ne jebemo vas i smatramo bagrom uglavnom u Srbiji, pa, što je to problem? Ko je to već rekao, da li ovde na temi, nas CG obožavaju jer su tamo svi kriminalci, pa bi sutra osvanuli bez glave, a ovde se šire jer nemaju pravu konkurenciju.
Ne smeta meni Ceca, kako ne kapiraš, nego balvani kao što si ti i ovi komuno drugarčiči, koji ne kapiraju osnovne pojmove, imaju od škole salu za fizičko, a još se frljaju teškim terminima kao što su fašizam, muzički ukus..... Ko, bre, zarezuje i Cecu i tebe i sve tvoje dupeglavačke partijice u kojima si bio i zaradio srpsku penziju :)))
da. saznanja su ti na nivou kuvane zabe.

pogan jezk i prljave misli. ali tonete u glib. nezaustavljivo

nece, i to je to:)
na koncertu josipe lisac u pozoristu, koje je realno malo, bilo je dosta slobodnih mesta...a i od ovih sto su dosli, bilo dosta "novih politickih struktura" koje su dobile kartu za dz, koje se sad prikazuju kao na nivou:)))
tezak zivot.

to ovi sto finansiraju tudju privredu i estradu
da nasa crke krava, a komsijina bude ziva i zdrava
sto te pare nisu dali za cecin koncert, pa da ostanu u zemlji, a ne da finansiraju ino zabavljace :lol:

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:
Ne znam...
Sokirala me je drugarica kada je pre neki dan rekla da ide na koncert :zeek: Onada sam skontala da je nekima to mesto da budu vidjeni :zeek::zeek: A vip loza znak prestiza :zeek::zeek::zeek:

Ne bih se bas bavila njima, ali mi (kada je vec pomenuta) Karleusa deluje prostodusnije.

Da je po mome, ta džukela i njoj slične pacovske kreature (pri tom mislim na karakterne osobine, ne na njeno pacovsko lice) bi završile u radnom logoru, izložene svakakvom ne-smrtonosnom ponižavanju, i to praćeno ultimativnim antiutopijskim reality-show direktnim medijskim prenosom. Njena deca, deca mafioza, koja u ovakvoj totalno propaloj zemlji uživaju popularnost i beneficije kao neki mali prestolonaslednici, najblaže rečeno ne bi tako lepo živela, već bi u najblažem slučaju dobili šansu da nastave život negde daleko pod drugim imenima, ali zauvek budno posmatrani da kojim slučajem ne koriste neke tajne fondove nastale pljačkom njihovih pacovskih roditelja. Bilo bi to nešto kao unedogled prolongirano linčovanje, kao što su prostitutke posle ratne okupacije završavale ošišane do glave i proterane.

Ne moraš tako jadno da mi zavidiš i da budeš ljubomorna jer sam sve što ti nisi sa svojih 55 god i +7kg viška.. Mnogo je to, kume.
Drži se ti svog kruga - sale za fiskulturu i strunjače, menjaj peškire klijenteli posle treninga i to radi najbolje što umeš.

- - - - - - - - - -

Ne zezaj da nikoga baš ne poznaješ od naših koji idu na takva mesta?

sad ispada da se vadim,ali ja se jako slabo druzim s ljudima,a posebno ne s nasima
imam samo jednu drugaricu uslovno receno nasu

Back