gost 327739
Ističe se
- Poruka
- 2.019
Ja ne mislim da se deca radjaju kao prazni cupovi. Nikada ne bih potcenila genetiku. Pogledaj Rome, mozes da ih otimas, neko je govorio o tome, cini mi se Pobedonoscev, elem, negde kod njega (veze nemam gde) bukvalno su otimali decu iz romskih porodica i davali nekim zapadnoevropskim porodicama. Sta su postigli? Nista. Njihovo nasledje je tako jako i homogeno da su se ta deca kasnije vracala navikama predaka.
Mi, dragi moj druze, delimo tursku dusu sa Bugarima i Grcima. Nemamo protestantsku radnu etiku, nemamo becku kulturnu osnovu, nemamo francusku politicku kulturu, imamo kratak fitilj i ratnicki ponos. To bi trebalo ovi sto pregovaraju sa nama da znaju. Da li sam ja takva...ajd' zakljuci...Nasa je nesreca (tu racunam i Djindjica), sto se ponasamo kao naslednici nekog tamo Austrijanca a ne Milosa koji je sa narodom i sa vojskom jednako postupao, despotski. Srbi ne trpe bolje od sebe, tada se javlja mehanizam nipodastavanja. Dakle, Zoran nije bio za nas jer niti je on znao sa Srbima niti su Srbi znali sa njim.
Gospode koji uzas od generalizacije , da se svi Srpski geniji prevrnu u grobu...

. 

teorija zavere,interesantno je sto si ti osecas pogodjenim