Sta vi mislite?Zenski prijatelj ili ne?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pitanje je bilo za feminizam?!A ne za pol prijatelja!vila_raviojla:Pa valjda je prijatelj prijatelj bez obzira da li je musko ili zensko, to je valjda isto kao da pitas da li je bolji crni beli ili zuti ortak
JaH_G|rL:Pitanje je bilo za feminizam?!A ne za pol prijatelja!vila_raviojla:Pa valjda je prijatelj prijatelj bez obzira da li je musko ili zensko, to je valjda isto kao da pitas da li je bolji crni beli ili zuti ortak
hehemalecka:jel pitanje nesto u fazonu DA LI FEMINIZAM SKODI ILI POMAZE ZENAMA... ako jeste, onda mislim da skodi. muskarci se sve vise povlace, postaju skroz bezveze a zene muskobanjaste, odvojeno sto su sve feministkinje duboko nesrecne zene pa ne mogu da sire srecu oko sebe i bla bla bla... ZASTO NIKO NE ODGOVARA NA MOJE TOPICE????
ajde JAH_GIRL mali revansic drugarici koja isto voli reggae...!
Nico:Biti feministkinja u Srbiji (i ne samo u Srbiji) je nuznost, a ne hir. Zalim sve one zene koje su podlegle stereotipima o "muskobanjastim" feministkinjama. Feminizam pomaze zenama da osveste sopstveni polozaj i da osvoje ravnopravnost sa muskarcima. Ili mozda mislite da nam to ne treba?? Pogledajte malo oko sebe pa ce vam biti jasnije koliko jos mnogo treba raditi za jednakost polova. Ja sam zena, i sumnjam da bi me iko smatrao muskobanjastom, ali jesam feministkinja.
Nico:Biti feministkinja u Srbiji (i ne samo u Srbiji) je nuznost, a ne hir. Zalim sve one zene koje su podlegle stereotipima o "muskobanjastim" feministkinjama. Feminizam pomaze zenama da osveste sopstveni polozaj i da osvoje ravnopravnost sa muskarcima. Ili mozda mislite da nam to ne treba?? Pogledajte malo oko sebe pa ce vam biti jasnije koliko jos mnogo treba raditi za jednakost polova. Ja sam zena, i sumnjam da bi me iko smatrao muskobanjastom, ali jesam feministkinja.
Gazdarica:Da, na zalost, na ovim prostorima situacija je upravo takva... Zene moraju daleko vise raditi da bi postigle isti rezultat, kao i muskarci...