- Poruka
- 33.977
Pripadnik naroda koji se nicega ne stidi lomi koplja u ime feminizma.
Pa da je i od Hrvata, previse je.
Zaboravio si da smo mi uvijek bili civilizacija i kultura za vas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pripadnik naroda koji se nicega ne stidi lomi koplja u ime feminizma.
Pa da je i od Hrvata, previse je.
Bato, zaudaras po klanju i krvi.Zaboravio si da smo mi uvijek bili civilizacija i kultura za vas?![]()
Главни ликови су три рибе, од којих наравно једна припадница мањине. И те три рибе се бију са "white male" терминатором. А Шварци, како сам схватио (нисам гледао филм, понављам) има тотално споредну улогу у целој причи.
Bato, zaudaras po klanju i krvi.
Senka je nad tvojom dusom, a ludilo u tvome oku.
Jedini ste narod na svetu koji sebe ostvaruje klanjem drugih.
Ustaski drumovi zazelet ce se srpske dece, ali srpske dece za klanje nece biti.
Sada ste konacno sami sa sobom, polako ste poceli da se koljete medju sebom, poceli ste da koljete sopstveni nakot.
Ne zelim vasu drzavu, evo vam je, ne zelim da disem isti vazduh koji vi disete, eto vam ga, samo zelim da vam sopstveno ustasko potomstvo bude zrtva vasih kama i ludila, a ne vratovi srpske dece.
Ni manje ni vise, vec ako vec morate da koljete, koljite sopstvenu decu.
Bato, ne shvatas ti.Pravi si poet. A da izdaš zbirku poezije?
Ja sam poceo da gledam film, na tvoj glupavi nagovor/temu. I jeste, tri ribitze se mlate sa male terminatorom, ali on je samo liquid shape-shifter android, koga je nemoguce unistiti. On ide na snagu, golu agresiju i na neunistivost, a njih tri (sa babetinom Conors - a strasno mi se dopadala i Terminatoru 1, bila prava puterka, lepota jedna) idu na vestine i pamet.
Ova jedna je augmented female human being, mlati sve zivo oko sebe, i nezivo. Ubi muskarce kao sliku. Hej, Alter, tebi zaista treba jedna takva da te svaki dan lema, da bi postao vaspitan, i dosta bolji covek iz Nish.
Dosao sam do 43. minuta. Za sada, one se dobro nose sa liquid androidom... Stay tuned!![]()
ne, tu prica tek zapocinje, jer mora da postoji neki razlog https://www.savethemales.ca/001904.htmlToliko laprdanja a sustinu koja staje u jednoj recenici nisi napisao... Guraju feminizam da bi unistili instituciju tradicionalne porodice, a iz istog razloga se forsira i LGBT prica. Ende.
Комерцијални успех серијала Терминатор је заснован на чињеници да је Шварценегер робот склепан у некој фирми у Аустрији и да је зато добро одиграо улогу робота-истребљивача.
Bato, ne shvatas ti.
Zabole me i za vasu obalu koju mi nemamo i za vas standard koji je objektivno bolji, ali ja taj vas vazduh ne bi disao da je poslednji na svetu.
Shvatas li ti da ima nesto vise od onoga sto si ti nazvao civilizacijom u svojim zaslepljenim ocima?
Ti si ono pominjao da ste oduvek bili civilizacija za nas, zato sto... zadnjih 100 godina imate bolji standard?
To je kao kad se saudijska pustinjska dzukela razmece zlatnim kalasnjikovom i ferarijem, meni takvih moze da bude samo zao.
Takav u jednom danu potrosi onoliko koliko cu ja u pola svoga zivota, a meni ga je svejedno zao i ne bi se menjao za njegov zivot nikada.
Shvatas li ti to?
Kako da ti objasnim?
Evo nesto privatno o meni... da mi neko ponudi jednu, jedinu zelju, samo jednu, pa da mogu birati da budem vladar svemira, ili da vama seme zatrem, da sam najbogatiji covek na svetu, ili svasta nesto, ja bi se odlucio da jednu moju vrsnjakinju kada sam imao trinaest godina nije udario kamion, smrskao joj lobanju, poslao u kolica, nakon cega je opet morala da uci kako se govori i pise.
Ne znam sta joj se kasnije desilo, mislim da je umrla.
Eto, to bi promenio.
Znam da ne mozes da shvatis, na kraju krajeva, ni ne krivim te, to si sto si, neko mora i to da bude, ja sam samo sretan da nije dopalo mene da budem jedan od vas.
Bato, ti si ustasa, sta ti znas o civilizaciji?Pjesnik i prehlađeni filozof u jednom. Bravo! Nego, zašto ti misliš da sam ja tvoj psihijatar pa si mi odlučio otvoriti dušu? Nije da te podcjenjujem i omalovažavam, ne znam, možda si dobar čovjek, ali mislim stvarno... zašto si uopće pomislio da me zanima tvoj životopis ili unutarnja emocionalna stanja? Ovo je politički forum, a ne pdf Psihologija. Zato molim te da se sabereš ili pronađeš sebi adekvatan podforum pa piši do mile volje. Ok? Ovo ti je bilo ajme...
Као глумац- јадно; али, као појава, са оном фацом- узе човек лепу лову.Аустријски геак је био добитна комбинација.
.Пази кад није неопходно, не у том терминатор роботи убице смислу. Може да настане тренд да хаштагујеш неког и преко апликације да скупљаш "лајкове" за његову смрт. # деатх то. Пошто се ради о блиској будућности, ту су металне пчеле које опрашују биљке јер тих инсеката више нема. Хакујеш пчеле и оне кроз уво, уста или нос уђу у жртву. Како је нађу? Па сви остављамо негде локацију на интернету.
Arni je car, a ljubomorne duse, mogu da mu puse.