feminizam postoji samo radi toga da bi se ruzne zene integrisale u drustvo

Ali i dalje tim društvima u većini (politika, ekonomija, ključevi financija tj. bankarstvo) dominiraju (uz izuzetke) isključivo muškarci,
čak i nakon što su uvedene obavezne kvote zastupljenosti žena
muškarci su u većini nosioci vladajuće elite tih društava.
I šta onda uprkos tome ta društva ipak čini nenaklonjenim mukarcu kao individui, a ta društva sve angažovanija po pitanju ženskih problema, potreba, prava itd?
Paradoksalno ili ne, upravo je feminizirano okruženje koje afirmiše mir, jednakost, formalnost, materijalizam, prihvatanje autoriteta i itd. najpodesnije za kontrolisanje mase
što je preduslov za napredak zapadnog društva.

- - - - - - - - - -

Oba puta vode u ćorsokak jer se zasnivaju na afirmaciji neprirodnih polnih uloga i odnosa.

MGTOW odbija sve uloge u društvu,
MRA se bore za prava dečaka i muškaraca.
To je odgovor na trendove i pritiske.

Zasto sve zene imaju glupu i plitku argumentaciju i jos misle da su duhovite?!
pa kako drugacije reagovati na ovakav teskst i logiku nego sa sprdnjom...msm ranije sam se uzivljavala u rasprave,onda sam pomislila da si trol,sad me zapravo plasi da nisi i da si ozbiljan...
e da i hvala ti na lepim recima....

- - - - - - - - - -

Treci talas feminizma mislim da ide u krajnost. U zapadnom svetu zene imaju skoro sva prava kao i muskarci (ako ne i vise). Mozda vaze drugacije pravila za muskarce i za zene, ali tu su oba pola zeznuta.
Nista protiv ravnopravnosti i sl. ali neretko prica o feminizmu predje u mizandriju.

mislim da se treba razlikovati feminizam kao pokret za jednakost zena i one debilke koje hodaju gole njujorkom zbog nekih nebuloza,i one nevladine organizacije koje sponzorise zapad da prave gluposti i sranja..msm nije nikako feminizam i borab za svoja prava ako riba razgolicena svira rok u ruskoj crkvi...
zato ne brkajte te dve grupe,rec feminizam se cesto zloupotrebljava...

- - - - - - - - - -

a sto se tice prava zena na zapadu zavisi gde i kako..rec imo u merici je jako lose regulisano trudnicko bolovanje npr...

Back