Feministkinje u službi novog svetskog poretka, istrebljenje ženskog roda

Da, i meni je u početku bilo smešno, međutim kada sam stigao do dela gde govori da je feminizam je iskoristio žensku naivnost i "naveo ih da se OSLONE na sistem" kao i kad je izvršio poređenje kako su Nemci prvo izdigli Jevreje a cilj im je bio uništenje, to upravo rade sa ženama- i z d i ž u ih, cilj je uništenje.

Kada je ko imao zaista zaštitu sistema?

Mada mi ipak sve ovo deluje kao naučna fantastika, teško je mene ubediti u bilo šta, da li će budućnost zaista ići u ovom smeru to ne znam ali da su žene počele da se ponašaju kao divljakuše i da su toliko iritantne to vidim i bez video klipova. Feminizam je bio potreban da se izjednače prava. Ne vidim potrebu za nekim feminizmom danas, imaju sva prava, šta hoće? To mi nije jasno.

Lično nisam pobornik feminizma (ni šovinizma ),ne osećam se ugroženo zato što sam žensko.Uvek će čovek naleteti na neki ekstrem ,koji će ga vređati i omalovažavati.Ali to je do karaktera ,ne do pola.
Osobe s kojimima sam u kontaktu (na poslu ,kući ,okruženju )uglavnom nisu takvi .Takve ružne izjave se mogu čuti iza leđa ,u grupi ,poluskriveno ,da bi se izbegla odgovornost zbog "duge jezičine".
U razgovoru licem u lice ,ljudi nisu tako hrabri.

Back