Feministkinja abortirala muskiu bebu jer je nerodjena decak chudoviste

Algren

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.016
razlog joj je bio 'ne zelim jos jedno cudoviste na ovom svetu'

(Pundit Press) - In a stunningly evil and disgusting article, a feminist only willing to identify herself as “Lana” has described her decision to abort her child, based solely on the fact that he was a boy.Lana begins her article by explaining that “the patriarchy has been well entrenched since the dawn of time,” and continues by writing about an argument she had with a man on an airplane, while she was pregnant, to summarize what she deemed “extreme patriarchy.”
The description of the argument is straight forward: Lana was flying to San Francisco to participate in an Occupy Wall Street rally. When the person sitting next to her found out about it, he swore at her, to which Lana responded by screaming at the top of her lungs “ASSAULT.”
- See more at: http://www.teaparty.org/feminist-ab...her-monster-world-81986/#sthash.RMbiQWs7.dpuf

dalje ovde
http://www.teaparty.org/feminist-aborts-son-boy-couldnt-bring-another-monster-world-81986/

feminizmu treba staviti nogu na vrat! to je bolest, mrznja a ne borba za neka prava a ovu treb na elektricnu stolicu

Poslednja izmena:
Pa ok, iduci put kada bude trebao TV da joj se unese i postavi u kucu neka to sama uradi ili njene prijateljice. Kada bude trebao namestaj da joj se iznese na 5-ti sprat i opremi kuca, neka to sama ili njene prijateljice urade. Kada bude trebalo nesto da joj se opravi po kuci, neka to sama uradi ili njene prijateljice. Kada bude hodala asfaltom i upala u rupu, neka je sama zakrpi ili njene prijateljice. Kada udje u kancelariju i procita da nema vise posla zato sto radnici (muskarci) bojkotuju u fabrici, neka sama sidje dole i njene prijateljice pa neka se one peku na 50 stepeni i tope otrov. U glavnom , ne vidim da im nesto smeta kada im ta cudovista sluze da bi imale tako komforan zivot kao sto ga imaju i zive u iluziji intelektualizma i rukovodstva.

Samo smo mi muskarci krivi za to. Nacice ona jos koju budalu na foru: Ako neces ti, neko ce drugi. Ali i to se menja, polako ali sigurno.

Razumem da neko ima nesto protiv feminizma (i sama imam dosta primedbi), ali ne razumem da neko na ovako besmislen nacin pokusava da poistoveti osobu koja ocigledno nije normalna, sa citavim nacinom razmisljanja.
Mislim, moze i tako, ali kome se ovaj clanak obraca?

- - - - - - - - - -

Pa ok, iduci put kada bude trebao TV da joj se unese i postavi u kucu neka to sama uradi ili njene prijateljice. Kada bude trebao namestaj da joj se iznese na 5-ti sprat i opremi kuca, neka to sama ili njene prijateljice urade. Kada bude trebalo nesto da joj se opravi po kuci, neka to sama uradi ili njene prijateljice. Kada bude hodala asfaltom i upala u rupu, neka je sama zakrpi ili njene prijateljice. Kada udje u kancelariju i procita da nema vise posla zato sto radnici (muskarci) bojkotuju u fabrici, neka sama sidje dole i njene prijateljice pa neka se one peku na 50 stepeni i tope otrov. U glavnom , ne vidim da im nesto smeta kada im ta cudovista sluze da bi imale tako komforan zivot kao sto ga imaju i zive u iluziji intelektualizma i rukovodstva.

Samo smo mi muskarci krivi za to. Nacice ona jos koju budalu na foru: Ako neces ti, neko ce drugi. Ali i to se menja, polako ali sigurno.
Da li stvarno mozes ovu osobu da ozbiljno komentarises kao predstavnika bilo koje grupacije?

Ako primenimo takav metod, onda mozemo za svaku grupu ljudi da dokazemo da su monstrumi i idioti.

Ne znam sta ce ova tema na ovom podforumu. Mozda pdf Hronika?

- - - - - - - - - -

Razumem da neko ima nesto protiv feminizma (i sama imam dosta primedbi), ali ne razumem da neko na ovako besmislen nacin pokusava da poistoveti osobu koja ocigledno nije normalna, sa citavim nacinom razmisljanja.

- - - - - - - - - -

Da li stvarno mozes ovu osobu da ozbiljno komentarises kao predstavnika bilo koje grupacije?

Ako primenimo takav metod, onda mozemo za svaku grupu ljudi da dokazemo da su monstrumi i idioti.

Apsolutno.

Inace u Crnoj Gori se radja mnogo vise muske nego zenske dece, zensku abortiraju.

Da je obrnuta situacija, kao u Crnoj Gori, iste te radikalne feministkinje bi kukale na zatucani patrijarhat.
Ovo je podjednako maloumno, pravo, zdravo dete koje se zelelo, abortirati samo jer je musko. :fdlan:

Da ali opet nije isto kao u CG, jer oni nemaju ništa protiv ženske dece, ali žele isključivo mušku, a ne isplati im se kao u stara vremena da rađaju dok žena ne rodi muško.

To u CG jeste zatucano, ali nije šovinistički.

Eto, ona je abortirala iz nekih svojih razloga, a antifeministi se ovde samo bezveze nerviraju. :kafa:

Ekstremni slučajevi kao ovaj uvek daju municiju za hejt i smisao postojanja onima na suprotnoj strani spektra...potrebni su jedni drugima u suštini.

Ali ova žena je jedna grozna osoba i to niko iole normalan ne može osporiti. I treba da se piše o ovome da se vidi koliko ljudi mogu da zastrane.

Poslednja izmena:
Pročešljaj ti još jednom definiciju ekstremnih slučajeva.

Ako ti abortus zato što je dete muško jer "ne želi da na svet donese čudovište" nije extreman slučaj feminizma onda ne znam šta jeste.

- - - - - - - - - -

Prvi put cujem da abotriraju ako je zensko dete u CG... pol se saznaje kasnije u trudnoci, sto znaci da rade abortuse u petom mesecu?:eek:

Poremeceno.

Verovatno da ima zatucanih budala ali čisto sumnjam da je to masovna pojava tamo.

Ako ti abortus zato što je dete muško jer "ne želi da na svet donese čudovište" nije extreman slučaj feminizma onda ne znam šta jeste.
.

Aham, ispravio si se na ektremni slučaj u feminizmu, to je već druga stvar. Ali opet, i to je minorno u odnosu na ekstremne slučaje van feminizma, čiji su izvršitelji, pa, antifeministi.

- - - - - - - - - -

Pa takvih sam se nagledao, prestao davno da brojim, Izgleda da grupacija i ne bira bas ko ce da je predstavlja. Ili mozda nesto drugo.

Aham, ispravio si se na ektremni slučaj u feminizmu, to je već druga stvar. Ali opet, i to je minorno u odnosu na ekstremne slučaje van feminizma, čiji su izvršitelji, pa, antifeministi.

Feminizam je tu samo izgovor, fasada.

Pravi razlog mizandija-mržnja prema muškarcima, jer su muškarci koja dotle ide da ubija svoje nerođeno dete, jer je muškarac.

Šta bi uradila sa tuđom ako je tako svom kada bi imala moć/vlast? Šta bi uradila sa odraslim "čudovištima"?

Ako ovo nije najgori extremizam koji prevazilazi Hitlerovu manijakalnu želju za ubijanjem Jevreja i ustašku manijakalnu želju za ubijanjem Srba onda ne znam šta je.

Feminizam je tu samo izgovor, fasada.

Pravi razlog mizandija-mržnja prema muškarcima, jer su muškarci koja dotle ide da ubija svoje nerođeno dete, jer je muškarac.

Šta bi uradila sa tuđom ako je tako svom kada bi imala moć/vlast? Šta bi uradila sa odraslim "čudovištima"?

Ako ovo nije najgori extremizam koji prevazilazi Hitlerovu manijakalnu želju za ubijanjem Jevreja i ustašku manijakalnu želju za ubijanjem Srba onda ne znam šta je.

Abortus nije ubijanje, već zakonom dozvoljen čin. Motivi za taj čin mogu biti diskutabilni, kao ovde, ali opet, reč je o njenom telu i odluka se samo nje tiče.
A to šta bi bilo kad bi bilo, su prosta nagađanja, mislim, ono, može da joj se pogleda u šolju ili baci pasulj, pa da proba da se vidi.. Ali, tja, kome bi to bilo validno..

Ekstremni slučajevi kao ovaj uvek daju municiju za hejt i smisao postojanja onima na suprotnoj strani spektra...potrebni su jedni drugima u suštini.

Ali ova žena je jedna grozna osoba i to niko iole normalan ne može osporiti. I treba da se piše o ovome da se vidi koliko ljudi mogu da zastrane.
da
kao i gej i antigej
kao i mnogi drugi

- - - - - - - - - -

zena je bolesna zato sto je feministkinja sledi-feminizam je bolest
nije to neka nauka zakljuciti
dovoljno je sto su svojevremeno palile brushaltere pa da to bude jasno, zar ne kolega/inice?:lol:

Back