zvezdarac81 Aktivan član Poruka 1.559 19.10.2007. u 17:13 - Федерација прошла у Русији као боси по трњу #26 Ako KiM postane nezavisno, postace i Republika Srpska!!!!!!
R.Žiskar Elita Poruka 15.608 19.10.2007. u 17:15 - Федерација прошла у Русији као боси по трњу #27 porin50: He he, a da li ti skupljaš školjke i navijaš za Hajduk? Kliknite za proširenje... Skoljke sam skupljao dok sam letovao u Jelsi A za Hajduk sam navijao kada je igrao sa strancima...nekada davno. P.S. nisam mogao da odolim, pa to ti je
porin50: He he, a da li ti skupljaš školjke i navijaš za Hajduk? Kliknite za proširenje... Skoljke sam skupljao dok sam letovao u Jelsi A za Hajduk sam navijao kada je igrao sa strancima...nekada davno. P.S. nisam mogao da odolim, pa to ti je
porin50 Ističe se Poruka 2.137 19.10.2007. u 17:19 - Федерација прошла у Русији као боси по трњу #28 dmauka: Skoljke sam skupljao dok sam letovao u Jelsi Kliknite za proširenje... a ja sam se upravo vratio iz Jelse.... Pozdrav sa Hvara 8)
dmauka: Skoljke sam skupljao dok sam letovao u Jelsi Kliknite za proširenje... a ja sam se upravo vratio iz Jelse.... Pozdrav sa Hvara 8)