Fear the Walking Dead

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626
Fear the Walking Dead

Ubedljivo najbolja serija na temu zombija bar po mom mišljenju. Da li neko gleda ovu seriju i ako da šta mislite o njoj?

Za mene ovo nije samo serija već i ozbiljan priručnik kako preživeti ako zaista dođe do zombi apokalipse.

Mišljenja sam da bi tako nečega u budućnosti i moglo da dođe jer ovi što žele da smanje broj stanovnika na ovoj planeti sigurno razvijaju takvo biološko oružije kao što je zombi virus. Budite spremni!

https://offgridsurvival.com/zombieapocalypsereal/

jedini živi mrtvaci od kojih treba zazirati

Titoisti.jpg

Fear the Walking Dead

Ubedljivo najbolja serija na temu zombija bar po mom mišljenju. Da li neko gleda ovu seriju i ako da šta mislite o njoj?

Za mene ovo nije samo serija već i ozbiljan priručnik kako preživeti ako zaista dođe do zombi apokalipse.

Mišljenja sam da bi tako nečega u budućnosti i moglo da dođe jer ovi što žele da smanje broj stanovnika na ovoj planeti sigurno razvijaju takvo biološko oružije kao što je zombi virus. Budite spremni!

https://offgridsurvival.com/zombieapocalypsereal/

Ne znam da li da pisem, a bas sam hteo i sam da nabacim par reci - ali potpuno drugog tona od tvog (odusevljenog)...

Ja seriju gledam vec dugo, prakticno od prvog serijala - pricam o TWD, koji je zapravo "original" i prvi poceo. FtWD je naknadno snimljen, a ideja je da se dva paralelna toka dogadjaja na kraju (ili negde) susretnu.

Elem, vidim da si tek otkrio obe serije - uzivaj dok mozes!!!

Na kraju cu samo, ipak, nabaciti onih par reci koje sam hteo - izvini ako ti bude neka vrsta spoiler-a - ali najnovije epizode (i TWD i FtWD)) su postale melodrame (u najnegativnijem smislu u kome to moze da izjavi jedan okoreli fan horora i SF-a/fantastike koji drame zaobilazi u sirokom luku)! Gledam ih jos uvek po navici, a i nema nesto bolje, ali stvarno su preterali, toliko su postale glupe epizode da se ozbiljno razmisljam da prestanem da gledam - a bio sam veliki fan.

Ne znam da li da pisem, a bas sam hteo i sam da nabacim par reci - ali potpuno drugog tona od tvog (odusevljenog)...

Ja seriju gledam vec dugo, prakticno od prvog serijala - pricam o TWD, koji je zapravo "original" i prvi poceo. FtWD je naknadno snimljen, a ideja je da se dva paralelna toka dogadjaja na kraju (ili negde) susretnu.

Elem, vidim da si tek otkrio obe serije - uzivaj dok mozes!!!

Na kraju cu samo, ipak, nabaciti onih par reci koje sam hteo - izvini ako ti bude neka vrsta spoiler-a - ali najnovije epizode (i TWD i FtWD)) su postale melodrame (u najnegativnijem smislu u kome to moze da izjavi jedan okoreli fan horora i SF-a/fantastike koji drame zaobilazi u sirokom luku)! Gledam ih jos uvek po navici, a i nema nesto bolje, ali stvarno su preterali, toliko su postale glupe epizode da se ozbiljno razmisljam da prestanem da gledam - a bio sam veliki fan.

Posebno je bila loše četvrta sezona. Žao mi je što su ubili Nika i to na onako jadan način, dok za Medison još ne možemo reći da je 100% mrtva, jer dok ne vidimo njen leš ostaje neka nada da će ipak da se pojavi u nekoj epizodi.

Ne znam dokle si stigao, ja gledam trenutno najnovije epizode (prilicno sam i zaboravio te starije, serija se proteze vec godinama) i moram da ti pokvarim uzitak - stvarno su lose ove najnovije. Gledam po navici i inerciji, i odgledacu do kraja - ali su maksimalno bljak. Neke psihoanalize, psihokrize, bla, truc - mrzim kad se radnja odvija kranje nelogicno, a to je nazalost pretezno ono sto se desava u poslednje vreme u ovoj seriji.

Ne znam dokle si stigao, ja gledam trenutno najnovije epizode (prilicno sam i zaboravio te starije, serija se proteze vec godinama) i moram da ti pokvarim uzitak - stvarno su lose ove najnovije. Gledam po navici i inerciji, i odgledacu do kraja - ali su maksimalno bljak. Neke psihoanalize, psihokrize, bla, truc - mrzim kad se radnja odvija kranje nelogicno, a to je nazalost pretezno ono sto se desava u poslednje vreme u ovoj seriji.

Upravo sam pogledao zadnju epizpdu pete sezone i peta sezona što se tiče dinamike nije loša.

Још две епизоде,код мене је навика јер је гледам на AMC каналу понедељком вече ,одавно ми је серија изгубила смисао.

Sada kada su likvidirali Morgana siguran sam da počinje raspad sistema, jer se serijal bliži kraju.

Hm, ovo ti je spojler, trebalo bi da ga ili zamaskiras ili izbacis. Ja sam odgledao, ali mozda neko nije. Prosto nije lepo i fer...

A sto se tice serije, mislim da je ideja bila da se spoje - i oni su kao i krenuli, ako sam ja ista shvatio, pod Morganom kod druzine iz TWD.

E sad, TWD se desava negde oko Atlante - bar su u pocetku bili tu negde.
FtWD se desava tuda-svuda, ali poceli su u LA, pa Meksiko, pa onda 'vamo-'namo da bi sada isli ka Atlanti ili tu negde gde su TWD.
Ja sam toliko pohvatao.

Sad, kako je Morgan dosao cak do njih sam nije bas jasno, odnosno verovatnije je da su oni dosli prilicno na istok pa se negde sreli. Znaci odokativnom metodom ovo sad se desava negde oko Oklahoma sitija, radijus oko 100-200km.

Bas sam smorio, a? :)

Нисам сигуран да је ово крај Моргана, рањен је у раме,то и није нека смртна рана.
6 октобра почиње нова сезона The Walking dead тако да се стално надовезују.

Нисам сигуран да је ово крај Моргана, рањен је у раме,то и није нека смртна рана.
6 октобра почиње нова сезона The Walking dead тако да се стално надовезују.

To kod nas, a tamo je već premijera 10 sezone.
Što se tiče Morgana sve što smo videli jeste da su ga opkolili zombiji možda još ima nade.

Fear the Walking dead се мени чак више свиђа него серија из које се изродила, премда сам велики љубитељ обе.
Заиста је добро одрађена и може се посматрати и као метафора света у ком већ живимо. А уистину носи и јако добре поруке, поуке...

Back