Oktobar kao neki deadline studentskih demonstracija

Ako ne dodje do raspisivanja izbora do oktobra a kako stoje stvari i nece, sta ce se desiti sa studentskim demonstracijama?
Ulaze u drugu godinu gubitka godine ili prestaju?

Нека изгубе још једну годину
и биће прави цареви.

Онда ћемо дефинитивно видети
да нису само деца напумпана мржњом,
већ прави борци !!!

Treba probati kao Toma. Štrajk gladju za izbore.
1747820790597.png

Ako ne dodje do raspisivanja izbora do oktobra a kako stoje stvari i nece, sta ce se desiti sa studentskim demonstracijama?
Ulaze u drugu godinu gubitka godine ili prestaju?
Nastavice se. Ja ne vidim da su prestale. Svaki dan ih ima u nekoliko gradova.

Nije realno ocekivati svaki mesec 15. mart i stotine hiljada ljudi. Svako treba da protestuje u svom mestu.

Rejting SNS samo moze ici nize, on VISE NIKADA nece povratiti rejting koji je imao. To nije uradio ni Milosevic, nije uradio ni Tadic pa nece ni Vucic.

Izgubili su momentum 15.3.
Srećom režim ga svojim potezima vraća tu i tamo. Sujeta mu ne da mira, opet pravi gluposti, iako je mogao samo da pusti da se raspline.

Ali mora opet da se ide na ozbiljnija okupljanja i blokade koje zahvataju više od prosvete. I tu leži problem, jer kao da ne mogu da se potpuno artikulišu. Ide ka tome ali još je sporo s obzirom na situaciju.

Narednih mesec dana je možda prilika, na leto će biti jako teško bilo šta organizovati.

Recimo već se zna i objavljeno je građanska neposlušnost niko ništa od poreza i komunalija da ne plaća dok Vučić ne podnese ostavku.

Potpuno sam za to.
Ništa ne plaćajte, neka se puši !
(Kad naši dođu na vlast, sve će nam biti otpisano,
a mi ćemo biti proglašeni za heroje)

Ja sam do sada grešio, smirivao situaciju,
ali više neću.

Otpor treba radikalizovati,
i sledeću akademsku godinu propustiti !

E pa da vidimo ko je luđi !!!

Back