FDU

Ako bog da, sjutra ces raditi da nekim rediteljem, i on ce ti govoriti odprilike sta treba da radis, a sad, reditelj koliko ja znam,mora da se razumije i u glumu ...

Pa da, mora da se razume u glumu, kao što mora da se razme i u scenografiju, i u dramaturgiju, i u sve redom, ali po meni to ne znači da on može sve to da predaje. Ne znam, svako bi trebao da se drži svoje diplome, to je moje mišljenje XD

Inače, vi što polažete, kako napredujete sa pripremama? :)

Pa da, mora da se razume u glumu, kao što mora da se razme i u scenografiju, i u dramaturgiju, i u sve redom, ali po meni to ne znači da on može sve to da predaje. Ne znam, svako bi trebao da se drži svoje diplome, to je moje mišljenje XD

Inače, vi što polažete, kako napredujete sa pripremama? :)

Da upoznas ovog lika, drugacije bi pricala :heart:
Mozda bih i ja tako mislila da nisam u grupi kod ovog naseg.

Nego, kad je vama prijemni?

19. juna počinje,sad ja ne znam kako ide to oko raspoređivanja.

A što s' reditelja tiče ok je to,ali ne znam koliko je dobro za predavanja na Akademiji.:think:

Ne znam.
Apsolutno je tačno da se reditelj mora u potpunosti razumeti u glumu,
ali da bude predavač na fakultetu-ne.
Iz prostog razloga što on to nije studirao.
Bar ja tako mislim.
Ne znači da je tvoj profesor loš,ne,ali ja bih radije da mi glumac predaje,a reditelja neka tu.;-)

Manje od 20 dana, MANJE OD 20 DANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHHHHIZVINITENAOVIMSLOVIMANEMAMPOJMAŠTAMIJE :lol:
Carol: Stvarno? Hehe... Laskavo, ali ne znam na osnovu čega ti to? Hvala u svakom slučaju, moj ego je vrlo happy, ali... URGH, sad mi je još crnje, ako ne prođem neću vam se javljati do septembra :lol:
E, ako ne prođem javljam vam se odmah iste večeri i podnosim raport :lol:
Ako prođem u uži neću se javljati sve dok se ne završi taj uži krug, pa ako u njemu ispadnem javljam se odmah i podnosim raport :lol:
A ako uspem da upišem, onda... Ma, onda organizujem okupljanje i pričam vam sve uživo!!! :lol:

Samo smireno.
Ne znači da nisi dovoljno dobra ako ne upišeš ove godine.
Sledeće i uzima Vlada.:D
Bogami ima da se javljaš odma'!:azdaja:

Po čemu verujem u tebe?
Vidim tvoje uzbuđenje i snagu kojom pišeš,a posebno su mi simpatična velika slova.:D

:lol: E ONDA OD SAD PIŠEM SAMO VELIKIM SLOVIMA :lol:
Šalim se :D
Drago mi je što veruješ u mene... Zaista, nemaš pojma koliko mi to znači :)
I mene teši to što je dogodine Vlada, ali opet... Ja bih više volela da budem kod žene u klasi :(

Pozdrav svima!
Kao sto vidim, obracam se buducim i sadasnjim studentima FDU-a u nadi da cete
moci malo da mi pomognete.
Koliko vidim, vecina vas je zainteresovana za upis glume, rezije, kamere na FDU.
Mene interesuje da li ovde ima nekog ko je sa smera Snimanje i dizajn zvuka ili
da li ima nekoga ko planira da upise ovaj smer?

Treba mi nesto informacija kao sto su:
Kada pocinju prijave za polaganje ispita?
Kada je polaganje prijemnog ispita?
Da li postoji neka zbirka pitanja iz opste kulture iz koje daju pitanja ili mi sleduje brzinsko
prolazenje kroz svih onih 15ak knjiga koje su naveli na sajtu?
(za one koji su polozili) Kako je na samom faxu? Kakvi su profani na ovom smeru?

Hvala unapred na odvojenom vremenu i ulozenom trudu da barem procitate moj post,
a jos vise hvala ako mi odgovorite na njega:)

Pozdrav!

E, Bilja je kazala da mi koji nismo završili srednu treba da donesemo svedočanstva koja imamo, ali kako svedočanstvo za posledni razred još nećemo dobiti ( tradicionalno se ono uručuje na vidovdan ) da donesemo potvrdu da smo završili taj posledni razred. Meni su u školi kazali da ne mogu da mi izdaju potvrdu da sam završila razred, sve dok ne prođe sednica koja je 20.juna. A ja moram to da predam 15. juna.
Dali su mi potvrdu da sam redovan đak i rekli su da su i ranije đaci sa tim odlazili i da nisu pravili problem. Hoće li biti nekih problema zbog toga, ili...?

Back