FDU

Joooj nema konsultacija!!! :( :( :(
Koliko sam se ja danas borila sa razrednicom da me pusti ...
Nenoooo, onda sam i ja za utorak ...
Javljam ti se da se dogovorimo.
Pozdrav i za ostale! :D :D :D
Nadam se da ću vas što više vidjeti na konsultacijama. :)

I ja se nadam da ću što više vas videti na konsultacijama u utorak ;)
Inače, meni je olakšavajuća okolnost što studenti imaju pravo da nas gledaju... Majke mi, što više ljudi, meni je lakše... Ne znam zašto...

Dal mi verujete ja jos nisam ni poceo. U stvari jesam tek pre neki dan. Hmmmmm sta Vi mislite o tome ??? Nego kada ste vi poceli i koliko dnevno se spremate )))))))) MA POLAKO IMA VREMENA

Paaa, ne znam baš ima li vremena XD Ali... Ja sam počela kada sam se vratila sa prethodnih konsultacija, znači početkom aprila, ali ne vežbam svaki dan... :( ***...

Pozdrav svima!!! :)))
Prvi put pisem na forum :)
Zamolila bih ovde prisutne ljude da mi neko pomogne svojim iskustvom i savetom....
Volim pozoriste i cesto sam isla sa drugaricom u njega.Ta moja drugarica upisuje glumu i talentovana je.Ja sam skroz antitalenat za isto pa sam razmisljala o smeru "Menadžment i produkcija pozorišta, radija i kulture".
Nisam sigurna da li su i tu potrebne neke sklonosti za upis???,kao i sta se uci na tom programu? i sta posle mogu da radim...?Znaci ako ste me razumeli ja sam jedan obican smrtnik :)))
mala sala :D koji veoma voli svet pozorista...Help....
ps: ili imate neki drugi predlog ,neki smer koji bi mi vise odgovarao

Welcome!
Ako nemaš talenta ni za jedan umetnički smer,pokušaj produkciju.;)
Ah,da.
Ove godine će polagati sestra Slobode Mićalović,čisto da znate.:D

Omg... Otkud ti to?
Ma dobro, neću se zamarati s tim stvarima... Idem da dam sve od sebe, pa sve i da Sveti Petar polaže sa monologom Hamleta.
Inače, vidim da ( opet ) niko ne javlja ide li na konsultacije ili ne... Ok, ako se neko od vas slučajno pojavi sutra ( u 11 pred kabinetom br.11, ako se dobro sećam ), znate kako ćete me prepoznati ( kratka crvenkasta kosa, verovatno crn kaput, šaren ranac. Pa se vi javite XD )
I, naravno, posle ću podneti raport kako je bilo ;)

Cao svima. Evo i ja sam ovde nov. Nego, procitah prvih nekoliko strana i poslednjih nekoliko trazeci nekoga ko hoce da upise kameru. Posto nikoga nisam nasao, ovim putem ga trazim. Ja bih isao sutra na konsultacije, pa uvek dobro dodje drustvo. A mogli bi i ovde da se cujemo, mozda se jos neka korisna informacija se razmeni.

Omg... Otkud ti to?

Bila je ona skoro kod nas,pa su je intervjuisali i ona je pričala o tome kako se zainteresovala za glumu i pomenula kako njenu stariju sestru to nije interesovalo,ali mlađa će ove godine pokušati.
Baš me interesuje da l' će upisati.

leftlife
Dobrodošao!
Okreni prvu stranu ove teme ili prvih par,čini mi se da je tu neko ko je hteo na kameru...

Welcome!
Ako nemaš talenta ni za jedan umetnički smer,pokušaj produkciju.;)

Tako sam i ja razmisljala...:)
Hm jel mi znas reci nesto vise o tom smeru i koliko je to uopste zahvalno upisivati?Jedna devojka mi je rekla da u produkciji kasnije bolju perspektivu imaju glumci,zapravo malo sam neupicena u celu tu pricu
ps:jel ima neko na forumu ko to studira da mi malo opsirnije napise :D
pozdravljam sve forumase!!!!!!

Elem, Bokalinda i ja smo ponovo išle zajedno, s tim što nas je Bilja ovaj put, čim smo ušle, prepoznala i pitala " Vi ste bile ranije, zar ne?" pitala nas je imamo li već nešto spremno i odmah je tražila da joj pokažemo textove da prvo završi s nama... Moje je pregledala i odobrila, s tim što je rekla da Anom nije baš oduševljena jer ona "vuče u privatnost" ( iskreno, nije mi baš jasno šta je time mislila ) i da taj sleng se više ne koristi. I nakon što je pregledala i Bokalindine, pozdravila se sa nama i mi smo izašle... Nismo bile u kabinetu ni 5 minuta. Ali onda smo otišle na kafu dole u klub, i bilo je mnogo lepo :D
I da, važna napomena za sve one koji idu na konsultacije: Šta god radili, makar poludeli, ne spominte "audiciju" Bore Stjepanovića. Ne donosite je. Ne govorite o njoj. Za svaki slučaj, ne spominjte Boru uopšte. Ako ste pametni, poslušaćete moj savet...

Bio sam i ja

sto se tice mene(moram da vam se izjadam)>
artikulacija glasova mi je ocajna i male su sanse za mene,
to je veliki problem, posebno za glumca,
ja ove godine necu izaci na prijemni,
probacu da to ispravim sto vise mogu, pa sledece godine 05 od pocetka (:

sto se tice svega ostalog,
desilo se mnogo toga, ako hocete da ispisem, ispisacu ,
malo cu se osecati kao alapaca, medjutim, za sta forumi i sluze (:

PS

izbor MOnologa i pesme su mi dobri
(zahvaljujuci Luthieni , kojoj se zahvaljujem, i dodajem da cu sa tim istim repertoarom izaci sl. god. na prijemni),
ali sta vredi ja sam problem....

Poslednja izmena:

Back