FDU

Ćaos svima!
Red je da se i ja pojavim, s obzirom da sam pominjana nekoliko puta.
Ima li novosti vezano za konsultacije?!
Ja planiram da ponovo idem uskoro, najvjeroatnije sledeće sedmice.
A što se tiče Neninog ljubljenja pločica, istina je. :)
Očekivala je od mene da je odgovorim, a ja sam bila još luđa. ;)

Jedno malo pitanje za upucene : procitao sam na sajtu da je potrebno da za upis tv rezije predam film u trajanju od desetak minuta. Da li neko zna kako to treba da izgleda tj. kakvom kamerom treba snimati i koja tematika treba da bude? Da li sam smisljam radnju i ko treba da mi glumi?
Idem u sredu na konsultacije da se raspitam ali svejedno pitam i ovde, za slucaj da neko zna.

Kakvog ljubljenja plocica :mrgreen:

Imale smo silnu želju da ljubimo pločice u wc-u fakulteta:rumenko:

Bokalinda, hoćeš da dođeš sledeći utorak? Tad sam planirala i ja da idem, mogle bismo opet zajedno:D Pa bi mogle baš i mi da se odvažimo da popijemo kafu tamo:per::lol: I naravno, ko još dolazi- dobrodošao je u kompaniju:D

Cao svima, ja sam nova i imam nekoliko pitanja za one koji su dobre volje da mi odgovore :).
Interesuje me sve oko prijemnog ispita, da li je tezak i sta se konkretno polaze.Naravno i da li su potrebne posebne pripreme kod nekih profesora?
Unapred vam puno hvala!

Što se tiče ovoga "Do 23.godine" ne znam gde si to čula, ali ne verujem da je tačno... Ako si stvarno talenat, ima da te prime i stariju od toga... mada, pretpostavljam da je plus doći ranije...

Evo i mene u ovom virtuelnom caskanju na temu nase bliske buducnosti. :) Odmah da vam se pozalim- zapucala sam juce s drugaricom koja upisuje dramaturgiju na konsultacije, kad ono medjutim! nema konsultacija za glumu... :) Bar sam zevala po biblioteci malo i pricala s ekipom koja je kod Peleta. Gotive oni Bilju. Malo smo je ogovarali dok su oni bili na pauzi i tako.. Dolazim opet, ali nadam se ovog puta uspesno, na konsultacije u cetvrtak 30.aprila posto mi je to nenastavni dan u gimnaziji.

Pozdrav za sve odavno prisutne na ovoj temi!

Ljudi jel moze predlog za komedije. Ja stvarno pojma nemam sta da uzmem, a Sumnjivo lice i Pokondirena tikva su mi se smucili, kazem zato sto mi svi kazu da to uzmem !!! Sta vi mislite dajte mi predloge. Fala Vam u napred !!! A inace imam monolog Crnjanskog i recitaciju OBRACANJE Zorana Mandica koja kaze
Znam
kada odem
vise se nikada necemo videti
nakon malog secanja utihnuce
prica o meni
Mozda ces samo ti u liku cveta
podsticati uspomene
u mislima setati sa mnom
Ali pre nego sto me i ti zaboravis
procitaj pismo koje ce biti u mojoj
hladnoj ruci
dobro sam platio grobaru da ga sacuva
da ga ne ukvase vodom kojom me budu polivali
U njemu izmedju redova sve je o tebi
o nacinima kojim si me useljavala u
svoj zivot
navikavala samo na tvoje lice
plasila ruznim pricama o drugim zenama
neprekidno isticala lepotu kojom sam te
navodno osvojio
o mojim tekstovima koje nisi nikad
razumela
o jeziku koji ti razvezah
o njegovom vrhuncu na vrhuncu svih mojih
uzbudjenja
o lepoti uzimanja na tajnim mestima
za koje je znao samo Bog...:per:

Evo i mene u ovom virtuelnom caskanju na temu nase bliske buducnosti. :) Odmah da vam se pozalim- zapucala sam juce s drugaricom koja upisuje dramaturgiju na konsultacije, kad ono medjutim! nema konsultacija za glumu... :) Bar sam zevala po biblioteci malo i pricala s ekipom koja je kod Peleta. Gotive oni Bilju. Malo smo je ogovarali dok su oni bili na pauzi i tako.. Dolazim opet, ali nadam se ovog puta uspesno, na konsultacije u cetvrtak 30.aprila posto mi je to nenastavni dan u gimnaziji.

Pozdrav za sve odavno prisutne na ovoj temi!

Mimi,mozes li da napises(pitas drugaricu) sta je bilo na konsultacijama posto nameravam da polazem dramaturgiju a necu moci da dodjem na konsultacije...

E rekli su mi da ima dva termina kada konsultacije nece biti odrzane. Ali sam ja to pametno zaboravio sta su mi rekli :lol: Pa jel zna neko od vas kada je to, da ne zapucam dzabe iz Valjeva !!!

E, ok, da vas čujem, ko planira da dođe sledeći utorak na konsultacije? Znači, prvi utorak u maju?

Btw, načula sam od devojke koja planira da upiše produkciju da je nima dopušteno da dođu da gledaju vežbe studenata... Rekla je da misli da je to dopušteno svim smerovima... Zna li neko nešto o tome? DA li da pitam Bilju smemmo li to i mi?

Back