FDU

e Luthiena, lepo bi bilo kad bi ja mogla da dodjem, ali iz Beograda sam, daleko mi je, a i idem u skolu, jedino da doletim na konsultacije... .rado bi ja... da je to jednom, pa i ajde, ali nekoliko puta ja ne mogu da idem i da se vracam... i gde cu da spavam:)

ljudi nemojte od foruma da zavisite.... tu uvek moze da se provuce informacija koja nije tacna... najpametnije je otici direktno na fakultet, i pitati sve sto vas interesuje, ili ako niste u beogradu, pozvati telefonom. tako je najefikasnije, i informacije su sigurne.

e Luthiena, lepo bi bilo kad bi ja mogla da dodjem, ali iz Beograda sam, daleko mi je, a i idem u skolu, jedino da doletim na konsultacije... .rado bi ja... da je to jednom, pa i ajde, ali nekoliko puta ja ne mogu da idem i da se vracam... i gde cu da spavam:)

sto se toga tice, mozes kod mene :)
evo HIMHIMHIM me je danas upoznala, tako da ti moze posvedociti da nisam neki sajber manijak hehehehe a valjalo bi ti da dodjes bar na jedne konsultacije, cisto da te prof upozna pre sireg kruga i da malo radis sa njim i sa ostalim kandidatima ako budu grupne konsultacije :)

Što?:eek:U čemu je problem?:eek:

Дубоко у мени љубав је ту.Ја желим неизвесност,ја желим да дрхтим да сваки пут кад станем на сцену,ја желим да се у губим у својим улогама.То све жели Близанац у мени.
Шкорпија,пак жели да заврши неки смотани факултет и да има пара.
Она потискује у мени ово прво.Не могу да се одупрем сама себи.
А кад сам на пдф Позориште видела тему Национална класа умало да заплачем.:(
Губим се у силним размишљањима о глуми.Биће да сам премала за све ово.Смирићу се мало и подржаваћу вас и чекати да ме прође пожуда.
Па ћу кад будем нешто свеснија себе да одлучим шта ћу.

:neutral:

E, Carol, draga si mi ko sestra i zato u ti lepo reći- ne seri.
Ostavi se horoskopa, natalnih karata, tarot karata, gledana u pasulj, šolju i wc šolju, da je verovati horoskopu ja bih do sada već preležala 3 godine u komi, pobegla od kuće, udala se, abortirala i poginula pri iskoku padobranom :p Zato se ostavi toga.
Bićeš ono što zaista želiš biti i to je jednostavno tako. Ako ćeš dopustiti da te poljulja želja za materijalnom sigurnošću, ispašćeš slabić, a ja znam da ti to nisi. Ni blizanac ni škorpija nisu mlakonje, ako ćemo već po horoskopu.
Zato prestani lupati gluposti i ne odriči se svojih snova za šaku praznih nadanja.

Хвала лепо на лепим речима,само чини се да се нисмо разумеле.
Хороскоп сам у свој пост уплела безразложно,хтевши да кажем да се у мени ломе 2 личности.Једна оваква,а друга потпуно другачија.

Bićeš ono što zaista želiš biti...

Ово је онај део о којем причам.Не знам колико јако желим пошто је извесно да желим.
Плашим се грешке.

Престајем да тртљам.

Нено,хвала енивеј.;)

Carol, mlada si,imas kad da razmislis. A nema potrebe da ti ponavljam, ako mozes, upisi glumu, pokusaj, niko ti ne moze garantovati ni sa jednim poslom da ces imati para.

imas ti vremena.nemoj me pogresno shvatiti, sazrelices ti za tih nekoliko godina i sve ce ti biti jasno ;)
a sto se tice drugih fakulteta paz' da se ne oparis sa bilo kojim u ovoj raspaloj drzavi. :D

Потпуно сте у праву.
Хвала на подршке.

Ви што полажете ове године,јесте се одлучили шта ћете да изводите?

da li neko zna da mi odgovori, sto se tiče smera dizajn zvuka na FDU, za primjeni ispit je potrebno priloziti samostalno uradjeno zvucno delo na Audio-CD u trajanju do 2 minuta, pa da li neko zna o cemu bi tu moglo da se radi, da li je u pitanju muzicko delo ili zvucno delo neke druge prirode tipa dramsko itd. ?

Back