FDU

ma ne brini necu ja zaboraviti na tebe.. na kraju nisam izasla na ispit jer sam se razbolela. a nikako da nahvatam filmadzije, ali ne brini nisam zaboravila, cim ih nahvatam raspitacu se.

Au, bwe, tema nam stvarno malo zamire... Odkad ja nisam pisala ovde, večnost je prošla XD
E, zanima me da li se pre ispita zna ko će biti u komisiji ( za glumu ) ?

pa uvek se zna ko je u komisiji. Sva cetiri profesora glume na akademiji, a kao predsednik komisije je profesor koji prima klasu. znaci u komisiji su Vladimir Jevtovic, Biljana Masic, Dragan Petrovic Pele, i Goca Maric. Svake godine je to tako. i ako udjete u uzi, sa svim profesorima radite.

Dodaj i profesora knezevica(dikcija), ne njih cetvoro i onda bude puna brojka kao i uvek. Pet clanova komisije... Poz svima, svaka cast na odlucnosti i kolegijalnosti ljudi!

Аполло,дођи мало чешће на тему,молим те.:)

Знаш ли можда шта је било са Мае?
Претпостављам да ради али њени савети би овде били преко потребни...

Ne mojte mi zameriti, ja sam se malo izubio, malo i obaveze, i sve je to razlog zbog cega me nema na forumu. Ali, ne moj da brines ;) tu sam u blizini :)
A za mae... Ne znam sta se desava sa njom, nisam je video na forumu jos odavno! Ne znam, mozda je tu negde... Pogledaj temu o pozoristu, mozda ces je tamo naci. Poz

dobila je lekciju ;)

FDU Cetinje definitivno prima glumce ove godine, klasu uzima profesor Branislav Micunovic. Ako nekog zanima postavicu raspored konsultacija, cim saznam.

Luthiena, a jel znas da mi kazes otprilike kad je prijemni? okvirno... kad je vama bio? da znam da se orijentisem..... e steta, meni malo daleko da dodjem na konsultacije...

prijemni je u junu, e da me ubijes ne znam kad tacno, pa da ne lupetam, pitacu pa cu napisati :)
bilo bi dobro kad bi mogla da dodjes na konsultacije, ja sam isla na svaku i izgledale su kao casovi glume, super smo radili i pricali i mislim da nam je svima to bio plus,zato sto je profesor imao priliku da nas upozna i vidi koliko mozemo.

Back