Auuuuuh, al sam ja ispala iz toka XD
Prvo, što se roditelja tiče, ja jedno vreme nisam imala maminu podršku, a tati nisam smela ni da priznam. Onda sam počela da se probijam po takmičenjima iz recitovanja, da se dokazujem, da se guram gde god mogu kao voditelj, recitator, veštačko drvo, bilo šta, samo da se pojavim, i onda je okolni narod počeo da govori " Zašto ti ne bi probala glumu?" i to je načuo moj tata, pa me lepo on sam to pitao, i ja onda rekla " Znaš, tata, pa ja sam i razmišljala o tome" i od tad je to sve sređeno
Inače, sa babama je bilo malo teže, one su zapele sa onim "Nećeš moći da nađeš posao", ali sam ih razoružala kontraargumentom kad sam rekla " Ni sa jednim fakultetom u današnjoj državi nemam garanciju da ću naći posao." i to je bilo to.
HIMHIMHIM, zaista mislim da ne bi trebala mnogo da se zanimaš šta ko misli imaš li talenta ili ne... Bože moj, kao što svako od nas ima drugačiji smisao za lepotu, tako imaju ljudi i drugačiji smisao za talenat
Ne mora značiti da nisi talentovana samo zato što je neki režiser to rekao
Enchanted, negde upadaš sigurno
Ja ću pokušati samo FDU ove godine... Ako ne prođem, onda ću dogodine izaći opet, tad ću možda uzeti u obzir i ALU i Novi Sad... Joj, što mene zanima kako je tamo u Dadovu, stvarno bih volela da živim u BGu pa da odem na tu kletu audiciju...
Luthiena, čestitam za ispit
Vlaco, welcome
Ako treba nešto, javi