FDU

Ma, never mind za ovo Nevenka, baš je simpa XD
Carol, lepo se provedi i gledaj da nam se vratiš što pre, da ne rikne tema bez tebe ;)
HIMHIMHIM, nećemo se oslanjati na tebe, ne brini XD Hvala što si nas upozorila na vreme ;)

Luthiena, to je najlepša želja koju si nam mogla poželeti :D
Narode, ja se pridružujem Luthieninim čestitkama i željama i takođe vam želim da što lepše provedete predstojeće praznike... :)

Ijaw, kako smo cute, sad smo isčestitali Novu jedni drugima :D
A sad, da se vratimo malo na temu! XD
Narode, evo, poče nam i ova 2009... Znači, za nekih 6 meseci nekii od nas izaćiće na prijemni... Ne znam za vas, mene je malčice počela da drma trema XD

Tu smo. Pisala bih ja o svemu i svačemu ali mi bezveze da sad zatrpavam temu svojim kritikama filmova, serija, glumaca itd. jer će možda kroz koju godinu neko hteti da čita baš o prijemnom pa ima da se muči da nađe relevantne informacije.

Cao ljudi!Ima li neko ko je dovoljno strpljiv da mi napise sta je potrebno da bi se upisao fdu(sem talenta)? Sta spremati za prijemni? Kada treba poceti sa pripremama? Kome se obratiti? Ja sam drugi razred srednje tako da valjda imam vremena...?

Hvala unapred :)

Cao ljudi!Ima li neko ko je dovoljno strpljiv da mi napise sta je potrebno da bi se upisao fdu(sem talenta)? Sta spremati za prijemni? Kada treba poceti sa pripremama? Kome se obratiti? Ja sam drugi razred srednje tako da valjda imam vremena...?

Hvala unapred :)

Poseti sajt fakulteta. Tamo imaš objašnjeno kako izgleda prijemni ispit.
Vezano za glumu - polažeš dva monologa i recitaciju. To je prvi krug pa ako ga prođeš u drugom krugu imaš neke testove sluha, fizičke izdržljivosti i šta ti ja znam. Polaže se valjda i neki test ali o tome se još nisam raspitala. Preporučujem ti da počneš barem šest meseci unapred, mislim da je to dovoljno ukoliko nemaš nešto što mora posebno da se koriguje tipa govorna mana, primetan višak kilograma itd. Ne znam kome da se obratiš, ja se uglavnom spremam sama samo smaram neke ljude da me slušaju sa vremena na vreme.

Posto predpostavljam malo nas ima podrsku roditelja, predlazem da pisemo neke razloge zbog koji bi nama, slabijeg srca ( :D ) podrzali :D
meni majka stalno prica kako nista od toga, kako malo ko uspije, a cisto sumlja da bih bas ja prosla... Nije zlonamjerna, dodacu :)

Moji se ne bune. Ranije su kukali jer tvrde da od toga nema para pa je dogovor bio da prvo upišem nešto drugo, za svaki slučaj. Sad kad je izvesno da to drugo privodim kraju ne bune se više, čak štaviše podržavaju. Naravno svesni su da je na FDU gotovo nemoguće proći bez veze ali pomoćiće mi da otplatim prvu godinu na privatnom ako ovde ne uletim.

Moji se ne bune. Ranije su kukali jer tvrde da od toga nema para pa je dogovor bio da prvo upišem nešto drugo, za svaki slučaj. Sad kad je izvesno da to drugo privodim kraju ne bune se više, čak štaviše podržavaju. Naravno svesni su da je na FDU gotovo nemoguće proći bez veze ali pomoćiće mi da otplatim prvu godinu na privatnom ako ovde ne uletim.

Vrlo pametno z:)
Samo ne znam da li bih ja pokusala posle akademije z:hm:
Da li moze uporedo sa necim?

Vrlo pametno z:)
Samo ne znam da li bih ja pokusala posle akademije z:hm:
Da li moze uporedo sa necim?

Mogu da se studiraju dva faksa uporedo ako jedan platiš. A postoji i varijanta da platiš jednu godinu na jednom faksu pa posle pređeš na budžet i tamo i praviš se luda. Moja drugarica tako uporedo studira FMU i filološki.

Back