Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bitno je da je bobar profesor,cuvajte se ne konkurisite kod svakoga.
ali cekacu ja.
Zato cekam Peleta ili Vladu.Kad je prvi put Pele uzeo klasu u to vreme se na tv-u pustao neki film u kojem je glumio i moj tata je rekao:Znas on je prof. na Akademiji u Beogradu.Ja nisam znala ali sam rekla:Znam on ce biti moj prof.
Kako bi bilo lepoali cekacu ja.
@Luthiena
Hvala![]()
Drage glumice (mahom buduce) sta mislite o skidanju na filmu ili u pozoristu.Ajde malo da ozivimo temu,diskutujmo na ovo.
Ne skidate se vi,već ona osoba koju igrate
Ma može,što da ne može![]()

Ali ne bi mi bio nikakav problem da se skinem za ulogu za koju procenim da je vredna toga. Nije to zato što me je blam da se skidam, naprotiv, jako sam liberalnih shvatanja po tom pitanju ( kao i po mnogim drugim, ali ok XD ), jednostavno je to stvar nekog mog principa- ne bih čak ni igrala ulogu koja mise ne dopada i iza koje ne mogu u potpunosti da stojim, zašto bih se onda i skidala za neku takvu?
Verovali ili ne ja sam tek posle godinu i po dana studiranja uspela da položim ispit kod ženske osobe, tako se nekako namestilo da su mi samo muškarci zapadali. Mada sve zavisi od osobe do osobe, nikad se ne zna.