FDU

Ima,pa nam mozes pisati nesto o tebi i tvojim iskustvima.
Ja sam nekoliko puta radila nesto za lokalnu TV kad sam bila mladja i rekli su mi da bih bila sjajna novinarka ali mene to ne interesuje.

Da imoja mama radi na lokalnoj televiziji,ali inace ona vodi mnoge programe,festivale,itd u Lo,a ja sam cesto radila neke priloge za njenu emisiju....jer obozavam kameru.....u sustini obozavam javnost,pa je valjda i to jedan od razloga sto planiram da upisem FDU.........

Ja vise volim pozoriste,ali nemam nista protiv tv-a i filma ,pvenstveno(uff daleko od toga) ali glumac nije glumac ako ne zna glumiti u pozoristu(by moja prof.glume;)).

Ne idem u skolu glume,vec u pozoriste............extra je....trenutno radimo trecu predtavu..........Robin Hud.........a ako vas bas zanima ja sam Marijana-glavna uloga sa Robinom.........:mrgreen:

Ja sam radila UJEZ i to mi je bilo najsladje iskustvo.Volem Nusica pa to ti je.Skoro sve njegove drame sam procitala:)
Slazete li se sa izjavom Zlate Numanagic:"Izem ti glumca koji ne sanja Oskara!"

Joj, sad sam malo u žurbi pa ne mogu da čituckam onaj text Goce Marić :P Javiću vam komentare kad ga budem pročitala ;)
Kako mi je u školi glume? Rekao mi profesor da sam fenomenalna :D (čuk,čuk,čuk, da kucnem u drvo, da se ne ureknem XD) , moram da odradim "Pohvalu Knezu Lazaru" u jakom šapatu, bez imalo glasa... Ako to odradim kako treba on će mi na času dati još jedan stadijum koji treba da odradim, ako i to uradim kako treba, onda će mi dati da radim neku od "Sujeverica" Branka V. Radičevića :D
Ludo se zabavljam tamo, majke mi :D Čak sam i na svoj rođendan pobegla od gostiju i otišla na čas :D

E, sad sam pročitala onaj Gocin text... Extra je, predlažem svim potencijalnim glumcima i glumicama koji svraćaju ovde da ga pročitaju... I sad mi se baš probudila ona ludačka, snažna želja da glumim :D I da studiram glumu uopšte, aaaaaaah, kako bih volela tome da se posvetim...
Inače, ono "ph fh sh th ša ža ša" , " Rs, ls, ts, sa" i "Crn jarac crn trn crn brsti trn" radimo u onoj škoilci glume u koju sam pošla...
Hajde, Carol ( ili neko drugi ko je pročitao text ) postavite mi neko pitanje, započnite diskusiju, pa ću rado odgovoriti... Malo sam pospana pa mi treba podstrek da mi se razbudi mišljenje XD

Back