izgubljena u magli
Početnik
- Poruka
- 35
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neopisivo je zadovoljstvo, inspiracija, polet...snaga, saznanje da u sebi nosis nesto sto nemaju svi, a ti mozes da im poklonih, da ih naucis da sa tobom prozive.svaki tvoj dah, osmeh, svako razocarenje, dodir, pogled, suze. a iznutra sve bukti, kuca kao ludo, imas utisak srce ce ti na grlo izaci od zelje hehehe od snage, truda, ljubavi... a oni u mraku.... disu sa tobom, vole sa tobom, zive i umiru sa tobom. ti na sceni a oni u tami, samo nasluceni, tiha podrska, kao iz snova... a na kraju, dlanovi bole i bride od zadovoljstva, od novog saznanja, za drugi svet koji cuti u mraku pozorista, nikad uspavan, uvek ziv i spreman da zagrli i odvuce u nas svet sve one koji sa zeljom kroce unutra.
samo hrabro drugari![]()
Koliko sam ja primetila neke devojke su vec uzimale tako da verovatno mozes.
Je li isao neko na konsultacije juce?
Znam...ali meni to nije recimo uopste smesno,pa mozda nece ni ziriju,a trebalo bi,jer je to ipak komicni monolog.
Jel zna neko da li moze da se polaze na akademiji umetnosti u NS,posle trece godine?I ko ove godine prima klasu?