FDU

Nisam nikada išla u školu glume, ali je gluma bila moja želja poslednjih par godina. Uvek sam volela da gledam predstave, filmove, TV serije... Ali pozorište mi je uvek bilo nekako najlepše! :) Što se tiče spremanja počela sam da se spremam polovinom aprila, znači poslednja dva meseca. Dosta sam čitala i kada sam našla tekstove koji su mi legli to je bilo to! :) Imitacije su bile moj omiljeni deo prijemnog :D Mislim, oduvek sam samo upijala i mogla da imitiram potpuno različite karaktere,a i glasove volim da menjam :D prvo sam te imitacije koristila u školi, mogla sam bukvalno sve da imitiram tako da je bilo jako zabavno :D a sad mi je dobro došlo i za prijemni na FDU :D

jao super što su dali imitacije. Ja se plašim da meni neće dati.... Imam spremnih na stotine.. Hahaha... Ljudi, pevači, životinje, ma sve....Obožavam to.

Imas skolu glume Petra Pejakovica probe su u sali dodesta u KIC "Budo Tomović"

A evo ti sajt akdamenije na Cetinje pa vidji mozesh li se snac, a ako ne pishi...:bye:

http://www.fdu.ac.me/index.php

Ja sam na internetu nasla da je njegova skola glume u Kotoru, mada vjerovatno ima i u KIC-u. Pa mi kazi kada pocinje upis, to je vjerovatno negdje u septembru, da ne zurim sada, nego kasnije da se interesujem oko toga. Pa cu poci do KIC-a i oni ce mi vjerovatno dati informacije?

Nisam nikada išla u školu glume, ali je gluma bila moja želja poslednjih par godina. Uvek sam volela da gledam predstave, filmove, TV serije... Ali pozorište mi je uvek bilo nekako najlepše! :) Što se tiče spremanja počela sam da se spremam polovinom aprila, znači poslednja dva meseca. Dosta sam čitala i kada sam našla tekstove koji su mi legli to je bilo to! :) Imitacije su bile moj omiljeni deo prijemnog :D Mislim, oduvek sam samo upijala i mogla da imitiram potpuno različite karaktere,a i glasove volim da menjam :D prvo sam te imitacije koristila u školi, mogla sam bukvalno sve da imitiram tako da je bilo jako zabavno :D a sad mi je dobro došlo i za prijemni na FDU :D

Eleonor,koju gimnaziju pohadjas.......ja filolosku gimnaziju????????Zasto nisi zelela da se druzis sa ostalima koji su polagali???????

Interesuje me iz kog puta su primljeni i da li su imali vezu? Želeo bih iskren odgovor, jer će mi puno značiti,a njihovi identiteti su ionako zaštićeni.
Najiskrenije: moj brat iz drugog puta, prvi put probao posle trece godine u BG, nije uspeo, sledece isao pravo u NS i prosao u uzi, nije hteo vise u BG
U obe klase te niko nije primljen preko veze, sigurno. Ne treba da mislite na to...ako je neko dobar, verujte oni znaju i prepoznaju to...

Jel treba da se kaze prvo sta imitiramo ili ne, pustimo da komisija pogadja? :)
Ljudi obavestite nas na sta da obratimo paznju dok nije kasno... da li prekidaju, da li svima traze imitaciju, procitao sam da ima cak i publika? :D

A da, neko je gore pitao za proveru muzikalnosti u Ns...nista posebno, bukvalno samo da nisi totalni antisluhista... ne treba nista da spremas...oni ti malo daju ritiam pa ti ponovis, odsviraju na klaviru pa ti ponovis i sl.

ne izlazim, darling, imala sam problem sa komedijom, prosto nisam našla ništa da me oduševi i odlučila sam da sačekam do sledeće godine :)

Eleonor, šta si ti spremala od tekstova? :)

Psihoactor, nisam išla na prijemni ispit da bih se družila sa ostalim kandidatima već da bih bila primljena. Bila sam opuštena i nisam želela da mi drugi ljudi prenose tremu i bilo kakvu vrestu nesigurnosti!!! Ako si polagao sa mnom u grupi sigurno me se secas. :)

Psihoactor, nisam išla na prijemni ispit da bih se družila sa ostalim kandidatima već da bih bila primljena. Bila sam opuštena i nisam želela da mi drugi ljudi prenose tremu i bilo kakvu vrestu nesigurnosti!!! Ako si polagao sa mnom u grupi sigurno me se secas. :)

Naravno da te se secam,zato te i pitam,a izvini koju gimnaziju pohadjas?I da,kada vam krece uzi? :)

Dosta sam čitala... Sećam se da kad sam prvi put procitala komediju rekla sam: ovo ću sigurno raditi za prijemni :D Niko mi nije preporučio monologe, ja sam se sama našla u svakoj od ovih uloga. To je najvažnije. Ako su meni ovi monolozi legli ne znači da će i nekom drugom. Tekst je nebitan. Važno je samo pokazati emocije (naravno, one koje odgovaraju situaciji u kojoj se lik nalazi). :)

sjajan izbor za dramu i pesmu, a komediju ovu ne znam XD baš mi je drago da je neko od forumaša upao bez veze i to posle treće godine, bravo stvarno. :vatromet:

Back