Eleonor Loren
Početnik
- Poruka
- 27
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas skolu glume Petra Pejakovica probe su u sali dodesta u KIC "Budo Tomović"
A evo ti sajt akdamenije na Cetinje pa vidji mozesh li se snac, a ako ne pishi...
http://www.fdu.ac.me/index.php
Nisam nikada išla u školu glume, ali je gluma bila moja želja poslednjih par godina. Uvek sam volela da gledam predstave, filmove, TV serije... Ali pozorište mi je uvek bilo nekako najlepše!Što se tiče spremanja počela sam da se spremam polovinom aprila, znači poslednja dva meseca. Dosta sam čitala i kada sam našla tekstove koji su mi legli to je bilo to!
Imitacije su bile moj omiljeni deo prijemnog
Mislim, oduvek sam samo upijala i mogla da imitiram potpuno različite karaktere,a i glasove volim da menjam
prvo sam te imitacije koristila u školi, mogla sam bukvalno sve da imitiram tako da je bilo jako zabavno
a sad mi je dobro došlo i za prijemni na FDU
![]()
HvalaaaaKad izađeš na scenu imaš dve ili tri drvene stolice i jedan sto. Ja sam ostala malo duže na sceni zbog svih imitacija koje sa radila i zato što su me pustili da odradim do kraja i komediju i dramu i recitaciju. Uglavnom se kandidati zadržavaju po 5 minuta.![]()
Najiskrenije: moj brat iz drugog puta, prvi put probao posle trece godine u BG, nije uspeo, sledece isao pravo u NS i prosao u uzi, nije hteo vise u BGInteresuje me iz kog puta su primljeni i da li su imali vezu? Želeo bih iskren odgovor, jer će mi puno značiti,a njihovi identiteti su ionako zaštićeni.
Psihoactor, nisam išla na prijemni ispit da bih se družila sa ostalim kandidatima već da bih bila primljena. Bila sam opuštena i nisam želela da mi drugi ljudi prenose tremu i bilo kakvu vrestu nesigurnosti!!! Ako si polagao sa mnom u grupi sigurno me se secas.![]()