FDU

Nimil, nemoj uopšte da razmišljaš o tome da li neko ima vezu ili ne. Nemoj da te to opterećuje. Tvoje je da spremiš to što treba, odeš tamo i uradiš to najbolje moguće, tj. RAZVALIŠ taj prijemni! Samo opušteno ;)
SREĆNO, LJUDIIIII!!!! :super:

Spreman sam da pokidam na prijemnom spremao me je isti covek koji je spremao Jezdica i jos tridesetak ljudi pazite se sta da vam kazem :D

Uuu sto volim ove sto se puvaju, najcesce su takvi najnesigurniji. Koja je poenta na forumu objavljivati ovako nesto. Ako si tako dobar, ne bi imao potrebu da to napises. U redu je, shvatam, hvata te panika, sve je to normalno, saaamo polako :) o razbijanju cemo kad objave rezultate.
Ljudi, ostalo je jos jako malo vremena. Zelim vam da svi odradite najbolje sto mozete i da to bude dovoljno za uzi krug, a potom i upis. I super bi bilo da jednog dana skontamo da smo nekad pisali na forumu, a gledaj nas sad- glumci :D

Macko ne duvam se, samo kazem da sam spreman,dal cu proci u uzi krug, ja to ne znam, da sam se spremao kod coveka koji najbolje sprema jesam.Zelim vam svima srecu i vidimo se u nedelju;)

Ijaoooo, čestitam! :) Svaka čast! Ja sutra polažem i malo me hvata trema, ali ona pozitivna. :D
Aha, znači odmah kažu ko prolazi dalje...Super :klap:
A kakva je Goca bila?

Poslednja izmena:
Nisi imala vezu? :D

Sama si se spremala?

ajde malo više detalja... jesu te prekidali? jesi uradila i imitacije? koliko je sve trajalo? u kakvom prostoru se radi? ko je unutra? koliko je ljudi u komisiji? kakvi su?

Poslednja izmena:

Back