FDU

Bolje je da biografija bude prica, ali bez nekog preteranog hvalisanja, igrao sam tu, tu i tu..... I biografija i slika treba da bude odraz onoga sto stvarno jeste, a ne nesto sto su vam neki tamo rekli da napisete...

:think: Ja izvod imam od prošle godine, kad sam pasoš vadila, tako da ću taj iskoristiti. A za svedočanstva ne znam, logično je da kad završiš školu, ako zatreba, onda odeš i overavaš.Tako da to verovatno od ove godine treba. Mada, možeš ti njima da odneseš i neoverene ali uz originale na uvid.

Bolje je da biografija bude prica, ali bez nekog preteranog hvalisanja, igrao sam tu, tu i tu..... I biografija i slika treba da bude odraz onoga sto stvarno jeste, a ne nesto sto su vam neki tamo rekli da napisete...

Hm, hm, baš me brine ta biografija. :confused: Ja sam je pisala kao CV. Ne znam kako da je sročim kao priču... :dash: Bojim se da nešto ne izlupetam, ko zna šta će ljudi pomisliti :D

Najnormalnije...zovem se tako i tako, zavrsila sam tu i tu skolu, glumom sam se bavila ili nisam, pored glume volim jos i ..., dodati npr neki hobi, instrument ako sviras, jezike i sl.. treba biti lican, nesto u toj prici da im zapadne za oko, a CV je totalno bezlican, nije ovo apliciranje za posao...slobodno se raspishi.:) Ja znam mnogo ljudi koji su upisali i tako su pisali... E sad, biografija je naj naj naj manji problem, i moze da ima uticaja mozda samo kasnije...kod uzeg kruga. a najveci problem je doci do uzeg, jer od 200 i kusur ljudi koji se prijave, samo 20 ce imati sanse...a sve ostale biografije nece nicemu sluziti...
Najveci zadatak, koji se ovde cini mi se, slabo pominje, jeste OSTAVITI UTISAK pri ulasku na scenu, pri prvom izgovorenom monologu... (jer veliku vecinu otpishu vec posle prvih par minuta...)

Ne, ne, ali znam sve posto moj brat studira u NS a mnogi drugovi i na FDU, poznajem dosta situaciju, a cesto sam citala forum i videla da bih umela da odgovorim na neka pitanja, pa sam se prijavila:)

Ne, ne, ali znam sve posto moj brat studira u NS a mnogi drugovi i na FDU, poznajem dosta situaciju, a cesto sam citala forum i videla da bih umela da odgovorim na neka pitanja, pa sam se prijavila:)

Interesuje me iz kog puta su primljeni i da li su imali vezu? Želeo bih iskren odgovor, jer će mi puno značiti,a njihovi identiteti su ionako zaštićeni.

Back