Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e hvala ti sad ću da pogledam baš, a gde mogu da nađem celu dramu?
mislim da li ima na netu?
Ooo, to je kul!
A kako si spremao, od svakog po jedno, ono, jedan monolog, jednu recitaciju..ili si po par njih spremao?
Ja sam po tri od svakogJedino me imitacije malo muče
![]()
Ooo, to je kul!
A kako si spremao, od svakog po jedno, ono, jedan monolog, jednu recitaciju..ili si po par njih spremao?
Ja sam po tri od svakogJedino me imitacije malo muče
![]()
Trebalo bi da bude u isto vreme kad i u Beogradu, zbog cega sam ja odlucila da izaberem Novi Sad jer je Nikita Milivojevic bolji profesor od Gordane Maric, koja prima klasu u Beogradu, tako sam cula od studenata. Naravno, tu sam odluku donela na sopstven rizik, jer sve te price ko je dobra profesor, ko nije su subjektivne i mogu vrlo cesto da budu neistinite, ali eto, spremah se za BG i, na kraju, ipak odlucim da se oprobam u NS-u, iako ceo svoj zivot gledah na FDU kao na svetu ustanovu, sto, zapravo, i jesteah... svakako su male sanse da prodjem, pa mi FDU kontam ne gine sl. godine
Nego, je l' bio neko na konsultacijama u Novom Sadu?
pa da, zato i kazem da je to sve rekla-kazala... mozda nekom Maricka savrseno odgovara, dok je nekom nepodnosljiva. ***, ja ne mogu da priustim oba prijemna, pogotovo sto je tata sve samo ne odusevljen glumom, odnosno sa mnom kao glumicom, tako da sam se odlucila samo na NS. :/
Od kad od kad se predaju dokumenta u Novi Sad????
Ja sam se tek danas prikljucila ovom forumu... Imam nekoliko pitanja,pa bih volela da mi neko odgovori na njih,bilo bi mi od velike pomoci.
Jos kao mala sam imala zelju da studiram FDU i budem glumica. Medjutim, iz nekih drugih razloga,upisala sam totalno drugaciji fakultet,ali me zelja za FDU-om jos nije prosla!
Razmisljala sam da recimo sedece godine ili za dve godine konkurisem i na FDU (gluma). Citala sam na njihovom sajtu koja je sve literatura potrebna,pa me zanima da li je to literatura za Prvu godinu ili literatura koja se treba procitati/prouciti pre prijemnog ispita? Da li prijemni ispit spremate sami ili pak idete na neke casove? Stvarno nemam kod koga da se raspitam u vezi ovog fakulteta, pa moram ovako...Izvinite na malo duzoj poruci, ali bi mi neki saveti kao osobi koja se tek ukljucuje u spremanje prijemnog ispita pomogli... Hvala unapre,pozdrav svima!
![]()
Ja sam se tek danas prikljucila ovom forumu... Imam nekoliko pitanja,pa bih volela da mi neko odgovori na njih,bilo bi mi od velike pomoci.
Jos kao mala sam imala zelju da studiram FDU i budem glumica. Medjutim, iz nekih drugih razloga,upisala sam totalno drugaciji fakultet,ali me zelja za FDU-om jos nije prosla!
Razmisljala sam da recimo sedece godine ili za dve godine konkurisem i na FDU (gluma). Citala sam na njihovom sajtu koja je sve literatura potrebna,pa me zanima da li je to literatura za Prvu godinu ili literatura koja se treba procitati/prouciti pre prijemnog ispita? Da li prijemni ispit spremate sami ili pak idete na neke casove? Stvarno nemam kod koga da se raspitam u vezi ovog fakulteta, pa moram ovako...Izvinite na malo duzoj poruci, ali bi mi neki saveti kao osobi koja se tek ukljucuje u spremanje prijemnog ispita pomogli... Hvala unapre,pozdrav svima!
![]()