Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko koliko je godina na FDU, i da li postoji budzet i koliko njih se prima na budzet???
Hvala!10 se prima na budzet...
A maximum je 12, ali oni skoro svake kod prime 10 bash iz tog razloga, mada uvjek ima izuzetaka npr prosle god primili su 12 kandidata...
Godina je 2000 eura kolko se ja sjecam, ali nisam siguran , imash na sajtu provjeri....
Ja sam takodje '95 godiste,i planiram glumu,ali tek sledece godine.Ne bih ti preporucila da ove godine izlazis na prijemni,jer je prerano.Mozda je i posle trece godine rano,ali ja sam vec odlucila da pokusam,da bih videla sta me ocekuje...Hoce li ko pokusati montazu da upise ove godine? Za pocetak me brine je "Pismeni test kojim se proveravaju osnovna znanja iz oblasti filma, televizje i opšte kulture", ako neko ima testove sa proslih prijemnih ispita bio bih zahvalan da mi posalje na mail. Inace, '95 sam godiste, nadam se da to nece predstavljati problem oko upisa (redovan ucenik srednje skole)? I koliko se ljudi prethodnih godina prijavljivalo za ovaj smer?
Ja sam takodje '95 godiste,i planiram glumu,ali tek sledece godine.Ne bih ti preporucila da ove godine izlazis na prijemni,jer je prerano.Mozda je i posle trece godine rano,ali ja sam vec odlucila da pokusam,da bih videla sta me ocekuje...
pozdrav, zna li iko ko uzima klasu ove godine iz glume??
e, pozdrav, meni treba audicija pa ako je jos uvjek prodajes zainteresovana sam. pozzz
Mozes zasto nebi mogao?Mogu li za komicni da se uzmu Muski razgovori??
Jedno pitanjce za one koji su bili na konsultacijama u Bgd, da li je neko pominjao imitacije? Da li Goca insistira na tome ili ne?
Probaj sa ,,Milom'', Koste Trifkovića. Ona je veoma zanimljiva. Pre par nedelja sam je igrala za dan škole i super smo se zabavili, i publika i ja. Toplo ti je preporučujem.Svima!
http://www.seminarskirad.biz/seminarski/kosta%20trifkovic%20-%20mila.pdf