FDU

Evo da i ovde odgovorim. :)
Pa o Goci sam stekao ok utisak. Deluje onako kao žena laf. Nije dama, nije muškarača. Onako pomalo cinična, pomalo duhovita, deluje prijateljski. Pogotovo devojka iz komisije. Mislim asistenkinja. Ali sam o goci sa strane čuo da kod nje rade i veze. Ne znam.

Bilo nas je oko 20tak možda. Faks je kao mravinjak. Gomila ljudi šparta na sve strane. Lepo je. Vidi de da je puno kreativnnih ljudi na jednom mestu.

Što se konultacija tiče ništa posebno novo nam nisu rekli. Sve već znamo. Eto jedino to vremensko ograničenje na 5 minuta

Evo da i ovde odgovorim. :)
Pa o Goci sam stekao ok utisak. Deluje onako kao žena laf. Nije dama, nije muškarača. Onako pomalo cinična, pomalo duhovita, deluje prijateljski. Pogotovo devojka iz komisije. Mislim asistenkinja. Ali sam o goci sa strane čuo da kod nje rade i veze. Ne znam.

Bilo nas je oko 20tak možda. Faks je kao mravinjak. Gomila ljudi šparta na sve strane. Lepo je. Vidi de da je puno kreativnnih ljudi na jednom mestu.

Što se konultacija tiče ništa posebno novo nam nisu rekli. Sve već znamo. Eto jedino to vremensko ograničenje na 5 minuta
Šta bre 5 minuta? :D

U NS mi se nije svidelo. Neprofesionalno je i neozbiljno. Konultacije su kasnile sat vremena, profesor nije ni došao, jer ih on ni ne drži, iako piše da ih drži, a asistentkinja je u Izraelu! Držao nam je neki levi sa režije, koji nema veze sa ovim prijemnim. Smešno. Mislim da neću tamo ići.

I ja sam to mislio, ali kada sam izmerio na štoperici to toliko i traje. naravno nije sad striktno 5 minuta rekli su. Može i malo više, ali da to bude okvir.

Sta spremate??? Ja cu iskombinovati par monologa iz "Dervis i smrt", kazu da ne vole to iz Audicije jer svi zivi svake godine ponavljaju iste monologe kao papagaji... pa kad cuju istu stvar od pedeset kandidata, mora da ih muka spopadne:dash:

Sta mislite o tome da za monolog izaberem neku tragediju?Najvise nekako volim da igram tragedije i mislim da nema mnogo onih koli izaberu tragediju.

Back