FDU

Carol, ali Prkosna pesma jeste u zenskom rodu :
"Ja
kći Božja
Srbija
izjavljujem dragovoljno
kroz lance i žicu
pred svedocima
Silom, Mukom i Nepravdom
da kriva sam i da priznajem krivicu!"

Caos, ljudi. Zelela bih da priupitam da li je neko upisao master program na FDU - "Teorija dramskih umetnosti i medija", ili bar zna nekoga ko je upisao?

Bitne su mi dve stvari - kako se cini program generalno, kao i sta bi covek mogao posle sa tim masterom.

Znam sta se sprema za prijemni, ali me takodje interesuju iskustva drugih.

Hvala najlepse!

P.s. Ako se na nekoj strani govori o ovome, a neko je zapazio, neka mi javne stranu, a ja svakako cituckam, pa mozda i naletim :)

Zdravo ekipa! Eto nakon nekoliko godina dvoumljenja i ja resih da se okusam na tom strasnom prijemnom ispitu... moj cilj MONTAZA... e sad ne poznajem nikoga ko je upisao ili ko je pokusao na montazu... a bio bih vam vrlo zahvalan ako bi mi se neko ko je pokusao ili upisao javio, pa cisto da mi isprica par recenica o tome kako to sve ide... msm video sam ja sve sta treba, ali to je na papiru... kako to sve izgleda uzivo? :) unapred hvala puno za sve informacije

Jel je u sali za polaganje samo komisija dok polazemo,ili mogu da nas gledaju ostali kandidati?Jel mogu da udju sa nama osobe koje smo poveli(majka,otac,brat,sestra,decko,devojka...)?

A sta mislite o monologu Karolina Nojber(obracanje publici)?Mozda ima previse onih koji su odabrali taj monolog,kao sto ima previse gospodji ministarki...Meni se svidja puno taj monolog,ali htela sam da uzmem nesto originalnije,sto nije dosad vidjeno...

Koliko studenata primaju godišnje? Mene to malo plaši... Srbin, u Americi, Željko Dimić (Jack Dimich) nije bio primljen, a sad je tamo cijenjen glumac! Tamo je primljen na Lee Strasberg Institutu za film i teatar, čuvenu glumačku akademiju na kojoj su diplomirali Al Paćino, Dastin Hofman, Arman Asante, Rebeka De Morni i drugi. Eto, a kod nas ga nisu pustili :D

Back