Actor ko god da ti je to rekao zaboravi. Sta ce ti to da razmisljas o vezama, reinkarnacijama, super nepogresivim brojnim kandidatima i slicnim glupostima? pomaze li ti to u spremanju prijemnog ispita? Ako volis i zelis ovo, spremi se najbolje sto znas, budi siguran, kulturan i dobro raspolozen, pokazi im sta znas i ako te prime super, ako ne sta da se radi, probaj dalje. Nema tu velike filozofije. Evo 4 godine se skolujem na ovom fakultetu i reci cu ti nesto - ne trazi se reinkarnacija nicija, trazi se neko ko ima talenta, jako voli to, spreman je mnooogo da radi, ko je kulturan... jos ako si fizicki sposoban i pokazes potencijal da sve svoje sposobnosti razvijas to je to. njima trebaju studenti - neko ko ce da uci, da popravlja svoje mane i da se 4 godine usavrsava a ne neko ko je "gotov glumac" jer sa takvima nemas sta da radis....
bez brige, gledaj ti svoje zadatke i trudi se da to uradis najbolje sto mozes
Nadam se da je zaista tako... Samo, kako ce oni da znaju da li ja toliko zelim ovo...Koliko dugo ste se spremali?

Ja se spremam sama, izabrala sam tekstove koji mi leze i to je to. Jedino idem kod logopeda vec par meseci. Znam da ove godine prijemni polaze Dragana Micalovic, Slobodina sestra i cerka Dragana Jovanovica. Ali isto tako je zanimljivo da Dragana prosle godine nije upisala glumu. Imam dosta drugara iz Dadova koji su upisali Akademiju iz prve medju kojima je i Bikovic i za njih znam da nisu imali vezu ali su vrhunski talenti. Nemam pojma...