Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li cu postaviti pitanje na koje je vec sto puta odgovoreno, ali dosta sam ovde citala i nisam naisla.
Naime, zanima me sta mislite, da li je bolje u biografiji napisati da imamo odredjeno iskustvo [dramski studio, rad na nekim predstavama itd] ili ipak ne ?
Ja licno mislim da to nije na odmet, s obzirom da se i te kako vidi kada neko vec ima iskustva, pa sad...
Ne znam da li cu postaviti pitanje na koje je vec sto puta odgovoreno, ali dosta sam ovde citala i nisam naisla.
Naime, zanima me sta mislite, da li je bolje u biografiji napisati da imamo odredjeno iskustvo [dramski studio, rad na nekim predstavama itd] ili ipak ne ?
Ja licno mislim da to nije na odmet, s obzirom da se i te kako vidi kada neko vec ima iskustva, pa sad...
MOlim vas vashe mishljenje o izboru njegosevog gorskog vijenca tj. san vuka mandushica za prijemni...
Znate li koga ko je to spremao i dali se ceshto sprema na prijemnim ispitima...
''Al' je đavo, ali su mađije,
al' je nešto teže od oboje...''
Po meni, to je najlepši monolog i najlepši ljubavni stihovi naše književnosti i mogu samo da kažem da mi je žao što sam to tako kasno otkrio i malo ti zavidim ako ćeš to govoriti na prijemnom. Od srca ti ga preporučujem, ne znam nikog ko je uzeo Njegoša za prijemni što je možda i sramota. Samo napred!
Od 5. aprila do 12.maja, svakog utorka i cetvrtka.![]()
Na konsultacijama ce biti profesor sto prima klasu i njegov asistent, ili samo jedan od njih. Zabelezice vasa imena, godiste, odakle ste, pitace vas da li ste se necim bavili do sada... onda ce uopsteno reci sta je potrebno za prijemni sto se samih zadataka tice, reci ce vam da se ne oblacite provokativno, bez sminke, devojke da ne dolaze u minicima i stiklama, momci ne u bermudama itd. korisno je da se ode na konusltacije, ali vam to nije nikakva garancija. Sto se tice onoga, neko je pomenuo da im pokazujete sta ste spremili, toga NEMA!!! sve sto ste spremili pokazujete na prijemnom!![]()
DorianGraySRB
Tebe smatram za veoma kompetentnu osobu da mi odg na ovo moje pitanje, jer koliko ja shvatih ti vec studirash FDU...
Ja sam nabavio knjigu Audicija i stvarno ima finih monologa, i evo na primer svidio mi se monolog Cehovljevog Ivanova ali kada sam uze da procitam citavu knjigu da bih bolje shvatio taj monolog shvatio sam da taj monolog u knjizi Audicija nije isti kao monolog u orginalnoj cehovljevoj knjizi, msm to su neke sitne praomjene tj u audiciji su izbacila mozda par recenica, pa sad ne znam odakle da ucim , jer se bojim ako ne naucim u oginalu da ce komisija pomisliti da sam zaboravio taj dio, i to mi uzeti kao greshku....
Nadam se da si shvatio shta sam mislio da te pitam..._![]()