Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.... gresis....Imam drugove koji studiraju na Kosovu, pola studija provode na Kosovu a pola u Beogradu.....Kazu da je bas dobro...a koliko sam informisan u trecem krugu na BK akademiji ove godine konkurisalo je 8 ljudi a primljeno je 7 tako da .....
Ljudiii, ja bih da pokusam da ove godine upisem glumu. Da li imate neke preporuke u vezi sa monolozima ? Hvala unapred![]()
Eeej ja sam novaa!Druga sam godina gimnazije i hocu da probam sledece godine na glumu! Kakve su sanse da prime srednjoskolca? Mislim, cula sam da malo redje primaju posle 2. i 3. godine srednje...
))
Najbolji monolog je onaj koji se tebi dopada... A ja ti iskreno preporučujem da pogledas tvorac-grada.com, imaju jako lep forum na kome se nalaze brojne drame od stranih i domaćih pisaca... Svakako pogledaj Čehova, Andrića, Selimovića, Dostojevskog... Ali najbitnije je ono što se tebi dopada. Nemoj da se obazireš na to da li to neko ''stalno uzima'', uzmi šta ti se sviđa, šta god to bilo.