Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee, vidim da su moji rezultati već javljeni XD Pala sam, kao i prošle godine, ali sam ja mnogo zadovoljnija samom sobom. Nisam imala temu i zaista sam bila bolja nego ikad. Nije bilo dovoljno, ***Bye-bye glumi što se mene tiče
A vama ostalima puuuuno sreće
![]()
Izasao je spisak kandidata prijavljenih za Novi Sad....... prijavljeno ukupno 120 ljudi...... =)) Znate li da je povredjen Boris Isakovic....![]()
pa jel mozemo da se prijavljujemo i dalje...?
Ne,ne,ne mislim da nece da se bave novim ljudima generalno nego imam utisak da su ove godine malim odabirom ljudi zeleli da vec jednom stanu na put raznim ljudima da se prijavljuju.Ja sam se stvarno svacega nagledala i pitala Boze da li ovi ljudi misle da ce ih stvarno primiti,cini mi se da imaju malo ispod 30 god ,a o nekima i da ne pricam,ljubicasta boja kose???A bilo je nekoliko za koje sam bila ubedjena da ce proci ali eto.Ja definitivno nisam za taj fakultet,mogu ja da budem lepa i interesantna mami,tati,drugaricama,ali realnost je nesto drugo![]()
ni ja se necu vise prijaviti na fdu, pre cu otici u Novi Sad, nego tamo...na kraju krajeva, amaterstvo mi ne gine, bitno je da imam bar kao hobi ono sto volim... Nemoj da se nerviras, u tom svetu je uvek tako....juce sam gledala karanovica i masicku na tv i bila je jedna glumica, ne mogu da se setim imena ali je bila u ljubav navika panika zamena mariji karan...i pricali su o glumi...ni rec im nisma poverovala, a ta devojka ne da nema pojma da glumi, nego uzas....tamo prolaze neznalci, a ne talentovani...nemoj da omalovazavas sebe, idi dalje, ali na druim mestima![]()