FDU

Eee, vidim da su moji rezultati već javljeni XD Pala sam, kao i prošle godine, ali sam ja mnogo zadovoljnija samom sobom. Nisam imala temu i zaista sam bila bolja nego ikad. Nije bilo dovoljno, *** :) Bye-bye glumi što se mene tiče :) A vama ostalima puuuuno sreće :D

i ja sam po prvi put bila zadovoljna i bez treme ali nije bilo dovoljno...ne znam sta oni zele na kraju krajeva...izem ih:D

Ljudi, sta vam je, ove godine, kao i svake, konkurisu deca i rodjaci poznatih videcemo ko ce se naci na listi upisanih ove godine. .. Zato nemojte da se cudite sto niste prosli, a bili ste , ne sumnjam, odlicni...:D Mislim da neko ko se bavi amaterski glumom ipak bar malo bolje zna znanje nego oni koji nikada na scenu nisu izasli. A za Novi Sad i tih 120 ipak je manje nego u Bg, i ipak su vece sanse. Drug mi je rekao da samo pola njih ima spremljeno sve sto se trazi, dosta njih nije spremilo epsku pesmu(kao sto je trebalo) i mislim da im se odmah umanjuju poeni...:D Srecno svima koji polazu sutra i danas po podne:D Javit ekako je bilo

Poslednja izmena:
Novo obavestenje: Glumcu u novom sadu, Borisu Isakovicu, podmetnuli bombu, a on je muz Jasne Djuricic, profesorke koja prima klasu u Novom Sadu i nece biti prijemnog sada, nego krajem avgusta...:S:S:S:S

Poslednja izmena:
Ja konacno danas izlazim! Kad cujem koliko je malo ljudi proslo....uzas...ali nikad se ne zna,mozda budem imala srece:confused:

Hvala svima koji su nas pocetnike savetovali!
Sto rece neko,odkad vec citam postove pa se osecam kao deo 'ekipe'.Zao mi je zbog Nenemushe:(

Anule i ja nismo prosli.. ***... Kod nas su prosla dva lika od kog su jednog trazili pola sata i ne znam dal su ga nasli... Hvala na podrsci... Srecno ostalima, i samo opusteno... Ja nisam imao tremu (mozda sam zato i pao) :D ....

Niko iz grupe nije prosao.Na kraju su prosli pored nas kao pored grobova,ni dovidjenja ni nista(gospoda Jeftovic i Karanovic),samo je neki decko dosao i rekao niko...Na verujem da ima veza,vec samo hoce da stave do znanja ljudima da je dosta glumaca i da njih jednostavno mrzi da se bave novim ljudima...Nikada se vise necu prijaviti na FDU,ali glumi ipak necu reci adio.
Bas gorak ukus poraza...sad znam kako je fudbalerima:neutral:

pa dobro mislim da si sad previše pod utiskom...
oni su prosvetni radnici ne mrzi ih da se bave novim ljudima, mislim, ne znam skroz mi je to uvrnuto.

Ne,ne,ne mislim da nece da se bave novim ljudima generalno nego imam utisak da su ove godine malim odabirom ljudi zeleli da vec jednom stanu na put raznim ljudima da se prijavljuju.Ja sam se stvarno svacega nagledala i pitala Boze da li ovi ljudi misle da ce ih stvarno primiti,cini mi se da imaju malo ispod 30 god ,a o nekima i da ne pricam,ljubicasta boja kose???A bilo je nekoliko za koje sam bila ubedjena da ce proci ali eto.Ja definitivno nisam za taj fakultet,mogu ja da budem lepa i interesantna mami,tati,drugaricama,ali realnost je nesto drugo;)

Ne,ne,ne mislim da nece da se bave novim ljudima generalno nego imam utisak da su ove godine malim odabirom ljudi zeleli da vec jednom stanu na put raznim ljudima da se prijavljuju.Ja sam se stvarno svacega nagledala i pitala Boze da li ovi ljudi misle da ce ih stvarno primiti,cini mi se da imaju malo ispod 30 god ,a o nekima i da ne pricam,ljubicasta boja kose???A bilo je nekoliko za koje sam bila ubedjena da ce proci ali eto.Ja definitivno nisam za taj fakultet,mogu ja da budem lepa i interesantna mami,tati,drugaricama,ali realnost je nesto drugo;)

ni ja se necu vise prijaviti na fdu, pre cu otici u Novi Sad, nego tamo...na kraju krajeva, amaterstvo mi ne gine, bitno je da imam bar kao hobi ono sto volim... Nemoj da se nerviras, u tom svetu je uvek tako....juce sam gledala karanovica i masicku na tv i bila je jedna glumica, ne mogu da se setim imena ali je bila u ljubav navika panika zamena mariji karan...i pricali su o glumi...ni rec im nisma poverovala, a ta devojka ne da nema pojma da glumi, nego uzas....tamo prolaze neznalci, a ne talentovani...nemoj da omalovazavas sebe, idi dalje, ali na druim mestima:D:D

ni ja se necu vise prijaviti na fdu, pre cu otici u Novi Sad, nego tamo...na kraju krajeva, amaterstvo mi ne gine, bitno je da imam bar kao hobi ono sto volim... Nemoj da se nerviras, u tom svetu je uvek tako....juce sam gledala karanovica i masicku na tv i bila je jedna glumica, ne mogu da se setim imena ali je bila u ljubav navika panika zamena mariji karan...i pricali su o glumi...ni rec im nisma poverovala, a ta devojka ne da nema pojma da glumi, nego uzas....tamo prolaze neznalci, a ne talentovani...nemoj da omalovazavas sebe, idi dalje, ali na druim mestima:D:D

Najvise sam se smorila zato sto je Vlada na konsultacijama rekao kako on ne razume da se ljudi kada ne prodju opet i opet prijavljuju i da ako nas ne prime razmislimo da li smo mi zaista za glumu i da ipak treba da se okrenemo necemu drugom.Jedva sam se suzdrzala da ne pitam izvinite a sta je sa nasim glumcima koji su upisali tek iz drugog,treceg,cetvrtog...puta?Sta sad Nada Macankovic je upisala iz prvog i ona je sad nesto mnogo bolja od npr Marije Karan koja je iz treceg uspela?
Razmislila sam i mislim da me ne bi cak i profesorka srpskog iz gimnazije nagovarala da probam da nisam za glumu tako da cu nesto nastaviti sigurno.Ali ipak cu imati u vidu da su me daleko kompetentniji ljudi odbili.

nemojte ocajavati sad, pa nisu to jedini profesori i nije to jedina akademija. kod nas je na prethodnoj klasi bilo 2 cure koje su upisale iz 5 ili 6 puta, a jako su dobre i jedna i druga. jedna od njih je sada nama asistent na govoru, pa vi vidite. mnogo je tu faktora da je cak i jako tesko uopste pricati o tome i doci do nekog korisnog zakljucka. ja vam savetujem ako volite i zelite, nemojte odustajati nakon prvog, drugog ili treceg puta. svaka cast i profesoru vladi i ostalim profesorima na FDU Beograd ali ima i drugih jednako dobrih koje ne treba da zanemarite.

Može li neko da sazna tačno vreme i datum tog "Velikog finala"?Imam prijatelje koji su u užem,pa bih volela da ih gledam.....
A,što se tiče dramaturgije....pa prvu godinu svakako mora da bude na samofinansirajućem,a ako da godinu u roku,može da u sledećoj predje na budžet.

Back