FDU

Eee, vidim da su moji rezultati već javljeni XD Pala sam, kao i prošle godine, ali sam ja mnogo zadovoljnija samom sobom. Nisam imala temu i zaista sam bila bolja nego ikad. Nije bilo dovoljno, *** :) Bye-bye glumi što se mene tiče :) A vama ostalima puuuuno sreće :D

danas sam bila sa drugaricom tamo..
primili su tri devojke..
zasad ukupno 9, ostala su jos dva dana..
zacudilo me koliko su ljudi smireni i samouvereni.. odeca svedena, nista ekscentricno..
takodje, nema mnogo price medju kandidatima koji cekaju zajedno 4,5 sati..
a ovi koji su prosli, sto mi je najcudnije, nisu pokazali nikakvu odusevljenost ili veliku srecu..

mislim 330 kandidata od kojih će dvanaest biti upisano/QUOTE]

ma jos kad bi 12 upisalo...ima jedva 8 da ih upise...

bio ja danas oko 12... izasao, imao malo treme, al to je brzo proslo. u ziriju sam video samo jevtovica, i na trenutak ugledao pelea... zacudjavajuce, ali odslusali su me do kraja...a vlada mi je kulturno samo odgovorio da predjem na sledece. nisu se ni izdrkavali nit bilo sta. pomno su pratili i mislio sam da cu fino proci.

drugi utisci su bili: aaa, prekinuo me posle trece recenice... aaaa, prakticno su me isterali. bla bla.

od te prepodnevne grupe dvoje je proslo. neka devojka i BOGDAN BOGDANOVIC????? zasto mi nesto govori da je to unuk pokojnog gradonacelnika beograda? da ne gresim dusu, al nesto mi to smrdi...

pa dobro, u svakom slucaju, vidimo se sledece godine! POZZZzzzZ

@JaNa011

odeća i treba da bude svedena, kako pamtim tako i oni sami navode na konsultacijama.
realno, bolje je ne pričati naokolo i smetati i sebi i drugima već se koncentrisati na svoj nastup, ne znam.

JaNa011:
a ovi koji su prosli, sto mi je najcudnije, nisu pokazali nikakvu odusevljenost ili veliku srecu..

ovo mi je čudno, ali treba uzeti u obzir umor nakon toliko sati čekanja.

@roy_carroll

svake godine sve manje ljudi upisuje...koliko je loše toliko je i dobro.
žao mi je zbog tebe, ali sledeće godine će biti bolje. ;)

Poslednja izmena:
odeća i treba da bude svedena, kako pamtim tako i oni sami navode na konsultacijama.
realno, bolje je ne pričati naokolo i smetati i sebi i drugima već se koncentrisati na svoj nastup, ne znam.

ovo mi je čudno, ali treba uzeti u obzir umor nakon toliko sati čekanja.

verujem da to tako mora biti..
ja nisam u glumackim vodama, tako da nisam upucena... pa sam bila iznenadjena atmosferom..
onda je moja drugarica malo pogresila, jer je dosla u ciklama majici i farmerkama.. a kazu da Jevtovic voli suknje..
sve u svemu, jak utisak imam od toga danas..

pa nije trebalo štikle da obuva, a mislim da tu nema šta koji profesor voli,
nego je nekako logičnije da devojke obuku suknje jer je ženstvenije ali nema pravila. ;)

Poslednja izmena:
znas kako, ja ti pricam sta smo culi na licu mesta od nekih upucenih ljudi... navodno su bili upuceni :D.. pa kazu da farmerke ne dolaze u obzir..
prosla sam sad kroz sve to s mojom drugaricom, nervirala sam se koliko i ona, pa sam dosla da podelim iskustvo :)
ona je posle trece probala, tako da ima jos vremena.. bilo je tu devojaka koje su probale i po peti put.. i to mi je fascinantno...

pa to su ljudi koji traže izgovor zato što nisu prošli, najčešće,
pa kao 'nisam prošla jer sam nosila crno, a jevtović to ne voli'. mislim...

da, ima vremena svakako.
ja lično mislim da je previše probati po pet puta.
realno da je trebalo do sad bi bile primljene, mada je to samo moje mišljenje.

:D
verujem...
ja da danas nisam otisla ne bih imala pojma koliko je sve to napeto...
a vidim da te bas zanima gluma... pretpostavljam i da se dugo bavis?
imas li neku drugu opciju? jer ova moja nema, ona je u fazonu gluma ili ulica :D

pa bavim se od drugog osnovne, s tim što sad ternutno ne idem ni u kakvu školu, na časove itd. :(
ja sam u fazonu 'ako ne upadnem na fdu, upašću u dunav'. :lol:
toliko je to sve duboko i potresno.
prosto se ne vidim ni u čemu drugom, ali spremaću sigurno još neki fakultet za slučaj da ne upadnem posle četvrtog razreda,
moram da imam alternativu. ;)

Back